Saçmalık diz boyu Madenler Öneri içeri acil

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ramsestein
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Saçmalık diz boyu Madenler Öneri içeri acil

Mesaj gönderen Ramsestein »

bencede yer altındakı madenler 4 e cıkarılmalı piyasada hafifler bu arada
Resim
Kullanıcı avatarı
koruyucuxinzar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen koruyucuxinzar »

haklısın bencede bısıler yapmalılar bu konuda acıl

Hele bazıları var 7/24 maden başındalar gorende madenle ılıskı yasıo sancak
Biraz insaf be az gıtte baskalarıda ceksın maden
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Katılmıyorum. Piyasayı alt üst eder herkes alacağına 4 tane olduğu için çekmeye gider.
Kullanıcı avatarı
Gecelerinyargicl
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gecelerinyargicl »

Güncel liste kuklacı satmasaydım yazın şuan 900 m ım vardı

menekşe elması 25 m
akik 25 m
mavi topaz 15 m

kadim 40 m

yazın menekse 4 m
akık 3m
kadım 150 m

ben 5 menekse 5 akık ı 23 m e sattım yazın
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606

imzama sığmadığı için buraya koydum
Kullanıcı avatarı
Gecelerinyargicl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Gecelerinyargicl »

YÖNETİMDEN ONCE OYUNCULARIN ELINI VICDANINA KOYMASI LAZIM ADAM ZIRHLI EJDERLI ASAPLI LATIFLI ECELLI HALA MADEN ÇEKIYO VE FIYATLARLA OYNUYOLAR BENCE KADIMI KESEN HERKEZIN 1 ŞAHESERI OLMASI LAZIM 5 SAAT URASIYOSUN KESMEK ICIN TOPLAMAK ICIN TOPLADINI DUSUNSENE BEN ŞANSIZ BIR ADAMIM ANCA 20 YIL A TOPLARIM TOPLAYINCA NOLUCAKKI O YAŞDA HEA ?ve 16 yıl pcden kalkmassam bu adamdan daha beter olurum bkz:Resim
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606

imzama sığmadığı için buraya koydum
Kullanıcı avatarı
aqsicocuq
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aqsicocuq »

Bence madenlerin sayısı arttılacaksa kesinlikle meranda olmalı madenler 30 lvl adam gelip topaz irid fln cekmemeli :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Gecelerinyargicl yazdı:YÖNETİMDEN ONCE OYUNCULARIN ELINI VICDANINA KOYMASI LAZIM ADAM ZIRHLI EJDERLI ASAPLI LATIFLI ECELLI HALA MADEN ÇEKIYO VE FIYATLARLA OYNUYOLAR BENCE KADIMI KESEN HERKEZIN 1 ŞAHESERI OLMASI LAZIM 5 SAAT URASIYOSUN KESMEK ICIN TOPLAMAK ICIN TOPLADINI DUSUNSENE BEN ŞANSIZ BIR ADAMIM ANCA 20 YIL A TOPLARIM TOPLAYINCA NOLUCAKKI O YAŞDA HEA ?ve 16 yıl pcden kalkmassam bu adamdan daha beter olurum bkz:Resim
Yakarışını anlayabilirim ama, adamın elinde saheseri var diye madende oturmaması gerektiği konusuna ve kadim için 5 saat bekledik şaheserimiz olması konusuna pek katılamıyorum. Ben zamnında 1 ayı geçki kadimde yatıp, 2 ay sora ilk kadimi kesmiştim. Son kadimi sadece 1 grupla kestik yani kadim eskisi kadar zor bir bos değil. emin olabilirsin. junionu kesen bir ekip kadimi hayli hayli keser çünkü o daha zor. Senin şaheserin var sen madene oturma diyemezsin adamı. Ama senin gibi düşünenler ve bunu direk yüzüme söyleyenler yüzünden çoğu zaman yan charımla maden çekiyorum. bunu satmak için değil ihtiyacım için çekiyorum. Yani her şaheserli herşeyi tamam anlamına gelmez, madende gördüğün her şahesersizde hiçbirşeyi olmayan biri değildir. Adam orda duruyorsa mutlak bir ihtiyacı içindir. Kimse zevkine madende saatlerini harcamaz.

iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

DismotixfiremanX yazdı:VeRiYoRum
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

Reymond yazdı:kardeş bana kalırsa maden saysını arttırmadan önce yenilenme süresini ve cıkma ihtimali artsın ben 8 9 saat pcde mavi topaz cekmek istemiyorum !
bence hem 4 e cıksın hemde cıkma sansı 4 5 katına cıkarılsın.bır budaksız ıcın 1.5 aydır maden cekıyorum,inanmayan GM varsa İbrahimking///kuklacı kasaya bakabılırsınız,gecmısıme bakablırsınız 350 tane odun var kasada.100 tanede yanımda var eder 450.

ya oyle olsun yada
50 yada 100 tane saf olmayan materyal verelım ustune bellı bı mıktar oyun parası yada gercek para verelım saf maden versınler

ben saattlerımı sadece maden cekerek gecırmek ıstemıyorum ;S

ıkv oynarken arkadaslarım gelıyo eve bakıyo adam dıyo kı ıkv denen oyunda sadece maden mı cekıyonuz! utanıyorum ya :S
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Sanatkarr yazdı:
Gecelerinyargicl yazdı:YÖNETİMDEN ONCE OYUNCULARIN ELINI VICDANINA KOYMASI LAZIM ADAM ZIRHLI EJDERLI ASAPLI LATIFLI ECELLI HALA MADEN ÇEKIYO VE FIYATLARLA OYNUYOLAR BENCE KADIMI KESEN HERKEZIN 1 ŞAHESERI OLMASI LAZIM 5 SAAT URASIYOSUN KESMEK ICIN TOPLAMAK ICIN TOPLADINI DUSUNSENE BEN ŞANSIZ BIR ADAMIM ANCA 20 YIL A TOPLARIM TOPLAYINCA NOLUCAKKI O YAŞDA HEA ?ve 16 yıl pcden kalkmassam bu adamdan daha beter olurum bkz:Resim
Yakarışını anlayabilirim ama, adamın elinde saheseri var diye madende oturmaması gerektiği konusuna ve kadim için 5 saat bekledik şaheserimiz olması konusuna pek katılamıyorum. Ben zamnında 1 ayı geçki kadimde yatıp, 2 ay sora ilk kadimi kesmiştim. Son kadimi sadece 1 grupla kestik yani kadim eskisi kadar zor bir bos değil. emin olabilirsin. junionu kesen bir ekip kadimi hayli hayli keser çünkü o daha zor. Senin şaheserin var sen madene oturma diyemezsin adamı. Ama senin gibi düşünenler ve bunu direk yüzüme söyleyenler yüzünden çoğu zaman yan charımla maden çekiyorum. bunu satmak için değil ihtiyacım için çekiyorum. Yani her şaheserli herşeyi tamam anlamına gelmez, madende gördüğün her şahesersizde hiçbirşeyi olmayan biri değildir. Adam orda duruyorsa mutlak bir ihtiyacı içindir. Kimse zevkine madende saatlerini harcamaz.

iyi forumlar.
Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca saf çıkma olasılığının artması ve maden sayılarının 4'e çıkmasıda gayet hoş olurdu..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön