Saçmalık diz boyu Madenler Öneri içeri acil
- Ramsestein
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Saçmalık diz boyu Madenler Öneri içeri acil
bencede yer altındakı madenler 4 e cıkarılmalı piyasada hafifler bu arada

- koruyucuxinzar
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
haklısın bencede bısıler yapmalılar bu konuda acıl
Hele bazıları var 7/24 maden başındalar gorende madenle ılıskı yasıo sancak
Biraz insaf be az gıtte baskalarıda ceksın maden
Hele bazıları var 7/24 maden başındalar gorende madenle ılıskı yasıo sancak
Biraz insaf be az gıtte baskalarıda ceksın maden
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
Katılmıyorum. Piyasayı alt üst eder herkes alacağına 4 tane olduğu için çekmeye gider.
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Güncel liste kuklacı satmasaydım yazın şuan 900 m ım vardı
menekşe elması 25 m
akik 25 m
mavi topaz 15 m
kadim 40 m
yazın menekse 4 m
akık 3m
kadım 150 m
ben 5 menekse 5 akık ı 23 m e sattım yazın
menekşe elması 25 m
akik 25 m
mavi topaz 15 m
kadim 40 m
yazın menekse 4 m
akık 3m
kadım 150 m
ben 5 menekse 5 akık ı 23 m e sattım yazın
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı

YÖNETİMDEN ONCE OYUNCULARIN ELINI VICDANINA KOYMASI LAZIM ADAM ZIRHLI EJDERLI ASAPLI LATIFLI ECELLI HALA MADEN ÇEKIYO VE FIYATLARLA OYNUYOLAR BENCE KADIMI KESEN HERKEZIN 1 ŞAHESERI OLMASI LAZIM 5 SAAT URASIYOSUN KESMEK ICIN TOPLAMAK ICIN TOPLADINI DUSUNSENE BEN ŞANSIZ BIR ADAMIM ANCA 20 YIL A TOPLARIM TOPLAYINCA NOLUCAKKI O YAŞDA HEA ?ve 16 yıl pcden kalkmassam bu adamdan daha beter olurum bkz:
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Bence madenlerin sayısı arttılacaksa kesinlikle meranda olmalı madenler 30 lvl adam gelip topaz irid fln cekmemeli :!: :!: :!:
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Yakarışını anlayabilirim ama, adamın elinde saheseri var diye madende oturmaması gerektiği konusuna ve kadim için 5 saat bekledik şaheserimiz olması konusuna pek katılamıyorum. Ben zamnında 1 ayı geçki kadimde yatıp, 2 ay sora ilk kadimi kesmiştim. Son kadimi sadece 1 grupla kestik yani kadim eskisi kadar zor bir bos değil. emin olabilirsin. junionu kesen bir ekip kadimi hayli hayli keser çünkü o daha zor. Senin şaheserin var sen madene oturma diyemezsin adamı. Ama senin gibi düşünenler ve bunu direk yüzüme söyleyenler yüzünden çoğu zaman yan charımla maden çekiyorum. bunu satmak için değil ihtiyacım için çekiyorum. Yani her şaheserli herşeyi tamam anlamına gelmez, madende gördüğün her şahesersizde hiçbirşeyi olmayan biri değildir. Adam orda duruyorsa mutlak bir ihtiyacı içindir. Kimse zevkine madende saatlerini harcamaz.Gecelerinyargicl yazdı:YÖNETİMDEN ONCE OYUNCULARIN ELINI VICDANINA KOYMASI LAZIM ADAM ZIRHLI EJDERLI ASAPLI LATIFLI ECELLI HALA MADEN ÇEKIYO VE FIYATLARLA OYNUYOLAR BENCE KADIMI KESEN HERKEZIN 1 ŞAHESERI OLMASI LAZIM 5 SAAT URASIYOSUN KESMEK ICIN TOPLAMAK ICIN TOPLADINI DUSUNSENE BEN ŞANSIZ BIR ADAMIM ANCA 20 YIL A TOPLARIM TOPLAYINCA NOLUCAKKI O YAŞDA HEA ?ve 16 yıl pcden kalkmassam bu adamdan daha beter olurum bkz:
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:DismotixfiremanX yazdı:VeRiYoRum
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

bence hem 4 e cıksın hemde cıkma sansı 4 5 katına cıkarılsın.bır budaksız ıcın 1.5 aydır maden cekıyorum,inanmayan GM varsa İbrahimking///kuklacı kasaya bakabılırsınız,gecmısıme bakablırsınız 350 tane odun var kasada.100 tanede yanımda var eder 450.Reymond yazdı:kardeş bana kalırsa maden saysını arttırmadan önce yenilenme süresini ve cıkma ihtimali artsın ben 8 9 saat pcde mavi topaz cekmek istemiyorum !
ya oyle olsun yada
50 yada 100 tane saf olmayan materyal verelım ustune bellı bı mıktar oyun parası yada gercek para verelım saf maden versınler
ben saattlerımı sadece maden cekerek gecırmek ıstemıyorum ;S
ıkv oynarken arkadaslarım gelıyo eve bakıyo adam dıyo kı ıkv denen oyunda sadece maden mı cekıyonuz! utanıyorum ya :S
- ottomanempire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca saf çıkma olasılığının artması ve maden sayılarının 4'e çıkmasıda gayet hoş olurdu..Sanatkarr yazdı:Yakarışını anlayabilirim ama, adamın elinde saheseri var diye madende oturmaması gerektiği konusuna ve kadim için 5 saat bekledik şaheserimiz olması konusuna pek katılamıyorum. Ben zamnında 1 ayı geçki kadimde yatıp, 2 ay sora ilk kadimi kesmiştim. Son kadimi sadece 1 grupla kestik yani kadim eskisi kadar zor bir bos değil. emin olabilirsin. junionu kesen bir ekip kadimi hayli hayli keser çünkü o daha zor. Senin şaheserin var sen madene oturma diyemezsin adamı. Ama senin gibi düşünenler ve bunu direk yüzüme söyleyenler yüzünden çoğu zaman yan charımla maden çekiyorum. bunu satmak için değil ihtiyacım için çekiyorum. Yani her şaheserli herşeyi tamam anlamına gelmez, madende gördüğün her şahesersizde hiçbirşeyi olmayan biri değildir. Adam orda duruyorsa mutlak bir ihtiyacı içindir. Kimse zevkine madende saatlerini harcamaz.Gecelerinyargicl yazdı:YÖNETİMDEN ONCE OYUNCULARIN ELINI VICDANINA KOYMASI LAZIM ADAM ZIRHLI EJDERLI ASAPLI LATIFLI ECELLI HALA MADEN ÇEKIYO VE FIYATLARLA OYNUYOLAR BENCE KADIMI KESEN HERKEZIN 1 ŞAHESERI OLMASI LAZIM 5 SAAT URASIYOSUN KESMEK ICIN TOPLAMAK ICIN TOPLADINI DUSUNSENE BEN ŞANSIZ BIR ADAMIM ANCA 20 YIL A TOPLARIM TOPLAYINCA NOLUCAKKI O YAŞDA HEA ?ve 16 yıl pcden kalkmassam bu adamdan daha beter olurum bkz:
iyi forumlar.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..