Laggg

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Laggg

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

Oyundaki donmaların %90'ı bizden kaynaklanmıyor demişti yönetim...
Ama geçen gün bir hata vardı TTNet kaynaklı lag olayları yaşanabilir diye uyarmışlardı...
O hata düzeltildi mi bilmiyorum...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Tokerx yazdı:ram 4 interneti bilmiyorum ama baya yüksek olmadı lazım ama perşembe günü lagın babası bi girdi bi daha gitmedi şimdiye kadar ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) (mitmete özel :D )
1,5 gb ram 1 m internet :) bilgisayarı işkence eder gibi kullandıysan doğaldır :) :D

(bu yazının sonuna senin de yaptığın gibi sürüyle ;) koyardım ama farkındaysan bana faydası yok :) )
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

mitmet yazdı:
Tokerx yazdı:ram 4 interneti bilmiyorum ama baya yüksek olmadı lazım ama perşembe günü lagın babası bi girdi bi daha gitmedi şimdiye kadar ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) (mitmete özel :D )
1,5 gb ram 1 m internet :) bilgisayarı işkence eder gibi kullandıysan doğaldır :) :D

(bu yazının sonuna senin de yaptığın gibi sürüyle ;) koyardım ama farkındaysan bana faydası yok :) )
bilgisayarı geçen sene almama rağmen 2 defa tamire gitti çin işkencesinin zararları simge koyamıyorum sen koydum farzet
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

ekran kartımın driveri eski modelken oyun acayıp kasıyodu ama maden cok hızlı cekılıyodu.sımdı kartı guncelledım oyun kasmıyor ama madene tıklayınca cok gec gelıyor.sorun pcden kaynaklı (buda benım sorunum).
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kackin »

mitmet yazdı:
SaTuRNn yazdı:Sen çok zekisin sanırım ;) Laflarına dikkat et ;) Lag nedir bilirsin dimi ;) Oyun içinden kaynaklanır . Bazen herkese aynanda donmalar (lag ) oluyor peki nedeni herkesin int hızı 1 mb dimi ;)
cahille istediğin kadar tartış senin bildiğin karşındakinin anladığı kadarmış.. anlamıyorsun ki sen beni tek yaptığın ;) koymak. külüstür bi bilgisayarda oyna sen onda "lag yok lag oyundan olur bu normal bi takılma" mı diyeceksin acaba

Aldırma 8-)

FaTiHI
Son..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön