Oyundaki donmaların %90'ı bizden kaynaklanmıyor demişti yönetim...
Ama geçen gün bir hata vardı TTNet kaynaklı lag olayları yaşanabilir diye uyarmışlardı...
O hata düzeltildi mi bilmiyorum...
Laggg
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Laggg
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
1,5 gb ram 1 m internetTokerx yazdı:ram 4 interneti bilmiyorum ama baya yüksek olmadı lazım ama perşembe günü lagın babası bi girdi bi daha gitmedi şimdiye kadar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(mitmete özel
)
(bu yazının sonuna senin de yaptığın gibi sürüyle
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
bilgisayarı geçen sene almama rağmen 2 defa tamire gitti çin işkencesinin zararları simge koyamıyorum sen koydum farzetmitmet yazdı:1,5 gb ram 1 m internetTokerx yazdı:ram 4 interneti bilmiyorum ama baya yüksek olmadı lazım ama perşembe günü lagın babası bi girdi bi daha gitmedi şimdiye kadar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(mitmete özel
)
bilgisayarı işkence eder gibi kullandıysan doğaldır
![]()
![]()
(bu yazının sonuna senin de yaptığın gibi sürüylekoyardım ama farkındaysan bana faydası yok
)

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
ekran kartımın driveri eski modelken oyun acayıp kasıyodu ama maden cok hızlı cekılıyodu.sımdı kartı guncelledım oyun kasmıyor ama madene tıklayınca cok gec gelıyor.sorun pcden kaynaklı (buda benım sorunum).
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
mitmet yazdı:cahille istediğin kadar tartış senin bildiğin karşındakinin anladığı kadarmış.. anlamıyorsun ki sen beni tek yaptığınSaTuRNn yazdı:Sen çok zekisin sanırımLaflarına dikkat et
Lag nedir bilirsin dimi
Oyun içinden kaynaklanır . Bazen herkese aynanda donmalar (lag ) oluyor peki nedeni herkesin int hızı 1 mb dimi
koymak. külüstür bi bilgisayarda oyna sen onda "lag yok lag oyundan olur bu normal bi takılma" mı diyeceksin acaba
Aldırma
FaTiHI
Son..