>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
teşekkür ederim abi inşallah birlik ve beraberliğimiz bozulmaz...
- Kardesxmehmetx
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar loncamız çok zayıf oyuna giren yok kimsede bir caba göremiyorum.lonca 12 kişi olsun az olsun ama öz olsun 2 gurup olsun salam olsun.salam adam seçeceğiz hep beraber çürükler ayrılacak çürükler olduğu sürece lonca kan kaybediyor.daha kadimi yapamadık.ne kadimi solucanı bili yapamıyoruz belli akşamlarda en azından haftada 1 kere sığnak migrat yapalım.bakın salam 12 kişi çok işe yarar.ama 40kişi olmuş oyuna giren yok adam hesabına bile almazlar sızı herkes iyi düşünsün pazar gönkü toplantıya önem verin gelin.
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
- Kardesxmehmetx
- İskele Babası
adım :Mehmet. soyadım:duru.yaşım:27.15aydır nişanlıyım.meslek:yaş sebze meyve tic.bana ulaşacağınız tlf no:...turkcell.memleket:mersin/kızkalesi. oyun saatim günlük 8 saat yazın 15 saate çıkar.oyuna başlama:yaklaşık 14 ay oldu.
... İçerik düzeltildi.
Şahsi güvenliğiniz adına genele hitab eden forumumuzda kişisel iletişim bilgileriniz paylaşmanız!
kızılbey
... İçerik düzeltildi.
Şahsi güvenliğiniz adına genele hitab eden forumumuzda kişisel iletişim bilgileriniz paylaşmanız!
kızılbey
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
-
- Sahaf Yardımcısı
selamun aleyküm arkadaşlar mehmet kardeşim eline saglık dediginde çok haklısın bende bir duyuru daha yapıcam arkadaşlar tanıyanlarınız var tanımayanlarınız varsa tanır eski lonca başkanlarından Kardeşxhamza loncaya geri gelmek istedi konuştuk eskisi gibi olmayacak bende onay verdim ama şartım vardı hamzadan oda o kişiler biri loncamıza katılacak bu arkadaş diyeride hasta oldugu için oyuna şuanda giremiyor onlardan bir özur borcu var onuda ozaman konuşacaz loncamız hakaten iyi yerlere dogru gidiyor alp murat mahmut sizleri göremiyorun nerdesiniz ya inşalah loncamıza iyi birşeyler katar yeni gelenlewr ve gelecek olan arkadaşlar hepside temiz kardeşleri arada püruzler olmuştur duzelecek hamza kardeşim sende aramıza tekrar hoşgeldin diyorum konuştuklarımızı lütfen diyorum unutma mehmet kardeşimin dedigi gibi tum lonca arkadaşlarımın pazargunku toplantıya bekliyoruz gelmeyen olursada keyfi bilir arkadaşlar saygılar sevgiler Kardeşxorhan
Tekrardan eve dönmek güzel Tanıyan tanımıyan herkese Selam olsun hepinizi çok özledim kardeşlerim Pazar günü toplantıda görüşmek üzere Allaha emanet
- soner2010
- İskele Babası
Hoş Geldin Hamza Abi
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]
Silahsa Tutarım Kaderse Çekerim
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]
Silahsa Tutarım Kaderse Çekerim
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
tekrardan h.g hamza abi geçmişteki tartışmamız için kusura bakmabyhMz yazdı:Tekrardan eve dönmek güzel Tanıyan tanımıyan herkese Selam olsun hepinizi çok özledim kardeşlerim Pazar günü toplantıda görüşmek üzere Allaha emanet![]()
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxALTıNDaLx

- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tüm Kardeşlerime Selam Eder Büyüklerin Ellerinden Küçüklerin Gözlerinden Öperim...
Duyduma göre Hamza abimiz aramıza dönmüş duyunca inanın çok sevindim. Loncamız yaralarını kapatıyor yavaş yavaş inşallah iyi yerlere gelip önceki gücümüzü tekrar toparlıyacağız. Hamza abi Seni Seviom...
oyunda bana ulaş konuşalım.
Saygı ve Sevgilerimle...
Bendeniz.....
Duyduma göre Hamza abimiz aramıza dönmüş duyunca inanın çok sevindim. Loncamız yaralarını kapatıyor yavaş yavaş inşallah iyi yerlere gelip önceki gücümüzü tekrar toparlıyacağız. Hamza abi Seni Seviom...
Saygı ve Sevgilerimle...
Bendeniz.....

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
S.a Arkdaşlar!!!Yaklıiık 2 aydır oyuna girmiyodum pc oyunda reset ayıordu ve sıkılmıştım oyundan ama bu gün cumartesi oyuna yeniden döndüm inş nice güzellikler,kardeşlik içerisinde bin online hayatı olur bizim için eski gücümüzü alamıza inaniyorum.Eskisi kadar gücümüz olmasada ismimiz yeter.Tüm Kardeşx loncasına saygı ve sevgilerimle...Kardeşxakın--Kardeşxenes-Kardeşxhekim
- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Adı= Abdul Kadir Soyadı= KıLıÇ(şekle dikkat
) Yaş= 15(görseniz 18/19 sanarsınz
) Yaşadığı Şehir= Amasya
İlçe= Merkez Ulaşabileceğiniz Tel'nom=
İlçe= Merkez Ulaşabileceğiniz Tel'nom=
Forum Üzerinden Özel Msj İle İsteyene Yollarım, Günde Online Saatim= kimi zaman 15 dk kimi zaman 5 saatŞahsi güvenliğiniz adına genele hitab eden forumumuzda kişisel iletişim bilgileriniz paylaşmanız!
kızılbey
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxALTıNDaLx

ÖrGüLüxALTıNDaLx