>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
alibaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen alibaba »

teşekkür ederim abi inşallah birlik ve beraberliğimiz bozulmaz...
Kullanıcı avatarı
Kardesxmehmetx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kardesxmehmetx »

Arkadaşlar loncamız çok zayıf oyuna giren yok kimsede bir caba göremiyorum.lonca 12 kişi olsun az olsun ama öz olsun 2 gurup olsun salam olsun.salam adam seçeceğiz hep beraber çürükler ayrılacak çürükler olduğu sürece lonca kan kaybediyor.daha kadimi yapamadık.ne kadimi solucanı bili yapamıyoruz belli akşamlarda en azından haftada 1 kere sığnak migrat yapalım.bakın salam 12 kişi çok işe yarar.ama 40kişi olmuş oyuna giren yok adam hesabına bile almazlar sızı herkes iyi düşünsün pazar gönkü toplantıya önem verin gelin.
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
Kullanıcı avatarı
Kardesxmehmetx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kardesxmehmetx »

adım :Mehmet. soyadım:duru.yaşım:27.15aydır nişanlıyım.meslek:yaş sebze meyve tic.bana ulaşacağınız tlf no:...turkcell.memleket:mersin/kızkalesi. oyun saatim günlük 8 saat yazın 15 saate çıkar.oyuna başlama:yaklaşık 14 ay oldu.

... İçerik düzeltildi.
Şahsi güvenliğiniz adına genele hitab eden forumumuzda kişisel iletişim bilgileriniz paylaşmanız!

kızıl
bey
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selamun aleyküm arkadaşlar mehmet kardeşim eline saglık dediginde çok haklısın bende bir duyuru daha yapıcam arkadaşlar tanıyanlarınız var tanımayanlarınız varsa tanır eski lonca başkanlarından Kardeşxhamza loncaya geri gelmek istedi konuştuk eskisi gibi olmayacak bende onay verdim ama şartım vardı hamzadan oda o kişiler biri loncamıza katılacak bu arkadaş diyeride hasta oldugu için oyuna şuanda giremiyor onlardan bir özur borcu var onuda ozaman konuşacaz loncamız hakaten iyi yerlere dogru gidiyor alp murat mahmut sizleri göremiyorun nerdesiniz ya inşalah loncamıza iyi birşeyler katar yeni gelenlewr ve gelecek olan arkadaşlar hepside temiz kardeşleri arada püruzler olmuştur duzelecek hamza kardeşim sende aramıza tekrar hoşgeldin diyorum konuştuklarımızı lütfen diyorum unutma mehmet kardeşimin dedigi gibi tum lonca arkadaşlarımın pazargunku toplantıya bekliyoruz gelmeyen olursada keyfi bilir arkadaşlar saygılar sevgiler Kardeşxorhan
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

Tekrardan eve dönmek güzel Tanıyan tanımıyan herkese Selam olsun hepinizi çok özledim kardeşlerim Pazar günü toplantıda görüşmek üzere Allaha emanet ;)
Kullanıcı avatarı
soner2010
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen soner2010 »

Hoş Geldin Hamza Abi :D
Kardeşxsoner[44]
Rüzgarxkosovalı[48]
Rüzgarxmemet[39]

Silahsa Tutarım Kaderse Çekerim
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

byhMz yazdı:Tekrardan eve dönmek güzel Tanıyan tanımıyan herkese Selam olsun hepinizi çok özledim kardeşlerim Pazar günü toplantıda görüşmek üzere Allaha emanet ;)
tekrardan h.g hamza abi geçmişteki tartışmamız için kusura bakma :)[/color]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
yavuz45
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen yavuz45 »

Tüm Kardeşlerime Selam Eder Büyüklerin Ellerinden Küçüklerin Gözlerinden Öperim...
Duyduma göre Hamza abimiz aramıza dönmüş duyunca inanın çok sevindim. Loncamız yaralarını kapatıyor yavaş yavaş inşallah iyi yerlere gelip önceki gücümüzü tekrar toparlıyacağız. Hamza abi Seni Seviom... ;) oyunda bana ulaş konuşalım.

Saygı ve Sevgilerimle...
Bendeniz.....
Resim
Resim
=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen enes93 »

S.a Arkdaşlar!!!Yaklıiık 2 aydır oyuna girmiyodum pc oyunda reset ayıordu ve sıkılmıştım oyundan ama bu gün cumartesi oyuna yeniden döndüm inş nice güzellikler,kardeşlik içerisinde bin online hayatı olur bizim için eski gücümüzü alamıza inaniyorum.Eskisi kadar gücümüz olmasada ismimiz yeter.Tüm Kardeşx loncasına saygı ve sevgilerimle...Kardeşxakın--Kardeşxenes-Kardeşxhekim
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

Adı= Abdul Kadir Soyadı= KıLıÇ(şekle dikkat :D ) Yaş= 15(görseniz 18/19 sanarsınz :D ) Yaşadığı Şehir= Amasya
İlçe= Merkez Ulaşabileceğiniz Tel'nom=
Şahsi güvenliğiniz adına genele hitab eden forumumuzda kişisel iletişim bilgileriniz paylaşmanız!

kızılbey
Forum Üzerinden Özel Msj İle İsteyene Yollarım, Günde Online Saatim= kimi zaman 15 dk kimi zaman 5 saat
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!

“Lonca İletişim” sayfasına dön