TANK

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
offical
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

TANK

Mesaj gönderen offical »

Tank yetenekleri nasıl dagıtılmalı ?
Tankın sıgınakta ve migratta ki rolü nedir yapması gerekenler nedir nasıl davranmalı ?
bu konuda bilgi verebilecekler arkadaşlar bu soruların dışında önemli ayrıntıları paylaşabilecek arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: TANK

Mesaj gönderen mitmet »

ya burada ne desek yalan. "bu yeteneklere ver şurada bunu kullan" diyemeyiz. gireceğin gruba göre de değişir. 2-3 girmeden sonra tecrübe kazanacağından eminim.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
aslann806
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen aslann806 »

TANK DEDİĞİN SAVAŞÇIYI A DAN Z YE BİLEN BİRİ İSE SORMASINA GEREK YOKTUR ŞAHSEN BEN SORMADAN TANK OLDUM VE FULL UM SUANDA.
@SL@N
Kullanıcı avatarı
delikurt39
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen delikurt39 »

ben yeni adam açdım tankcı yapcam bakalım nasıl mış ama az çok araşdırdım çok hidret yaratıyor muş zor öldünü duydum kanatmayı da daha çok zarar veriyor muş... :o :o :o
cankondur97
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cankondur97 »

tank çar açıyorsanız aslında ilk diziceğiniz itemler farabi solucan veya farabi plevne olması lazım ama silah pant falan tek item de olabilir mesela solucan ama 100 m iniz varsa başlangıç için çok iyi
full farabi solucan dizmeniz yeterli olucaktır.yetenekler nasıl gruba gireceğinede bağlıdır
RedsxTiger
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxTiger »

Tank savaşçı için
15 defansif
5 sakınma [ 15 puan ile aynı etkiyi görüyor..yetenekteki yazıyı okursanız anlarsınız..]
15 durdurma
15 sarsılmaz
15 nara
15 kışkırtma
15 hedef saptırma
3 zihin bozma
Üzerinize 2 solucan item alın.. zırh %70 oluyor .. diğer itemler maximum enerji ( farabi ) olsun ...
gerisi sizin oynamanıza kalmış .. :)
REDSxTiger ~~~~ REDSxHeal ~~~~ REDSxStyLe
RedsxTiger
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxTiger »

cankondur97 yazdı:tank çar açıyorsanız aslında ilk diziceğiniz itemler farabi solucan veya farabi plevne olması lazım ama silah pant falan tek item de olabilir mesela solucan ama 100 m iniz varsa başlangıç için çok iyi
full farabi solucan dizmeniz yeterli olucaktır.yetenekler nasıl gruba gireceğinede bağlıdır
arkadaş zaten eldiven görev itemi takı düşüyor zırh düşüyor pantolon düşüyor ayakkabıda düşüyor ne 100m'si :D :D
REDSxTiger ~~~~ REDSxHeal ~~~~ REDSxStyLe

“Savaşçı” sayfasına dön