Tank yetenekleri nasıl dagıtılmalı ?
Tankın sıgınakta ve migratta ki rolü nedir yapması gerekenler nedir nasıl davranmalı ?
bu konuda bilgi verebilecekler arkadaşlar bu soruların dışında önemli ayrıntıları paylaşabilecek arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum.
TANK
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TANK
ya burada ne desek yalan. "bu yeteneklere ver şurada bunu kullan" diyemeyiz. gireceğin gruba göre de değişir. 2-3 girmeden sonra tecrübe kazanacağından eminim.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- delikurt39
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
ben yeni adam açdım tankcı yapcam bakalım nasıl mış ama az çok araşdırdım çok hidret yaratıyor muş zor öldünü duydum kanatmayı da daha çok zarar veriyor muş...

-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
tank çar açıyorsanız aslında ilk diziceğiniz itemler farabi solucan veya farabi plevne olması lazım ama silah pant falan tek item de olabilir mesela solucan ama 100 m iniz varsa başlangıç için çok iyi
full farabi solucan dizmeniz yeterli olucaktır.yetenekler nasıl gruba gireceğinede bağlıdır
full farabi solucan dizmeniz yeterli olucaktır.yetenekler nasıl gruba gireceğinede bağlıdır
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Tank savaşçı için
15 defansif
5 sakınma [ 15 puan ile aynı etkiyi görüyor..yetenekteki yazıyı okursanız anlarsınız..]
15 durdurma
15 sarsılmaz
15 nara
15 kışkırtma
15 hedef saptırma
3 zihin bozma
Üzerinize 2 solucan item alın.. zırh %70 oluyor .. diğer itemler maximum enerji ( farabi ) olsun ...
gerisi sizin oynamanıza kalmış ..
15 defansif
5 sakınma [ 15 puan ile aynı etkiyi görüyor..yetenekteki yazıyı okursanız anlarsınız..]
15 durdurma
15 sarsılmaz
15 nara
15 kışkırtma
15 hedef saptırma
3 zihin bozma
Üzerinize 2 solucan item alın.. zırh %70 oluyor .. diğer itemler maximum enerji ( farabi ) olsun ...
gerisi sizin oynamanıza kalmış ..
REDSxTiger ~~~~ REDSxHeal ~~~~ REDSxStyLe
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
arkadaş zaten eldiven görev itemi takı düşüyor zırh düşüyor pantolon düşüyor ayakkabıda düşüyor ne 100m'sicankondur97 yazdı:tank çar açıyorsanız aslında ilk diziceğiniz itemler farabi solucan veya farabi plevne olması lazım ama silah pant falan tek item de olabilir mesela solucan ama 100 m iniz varsa başlangıç için çok iyi
REDSxTiger ~~~~ REDSxHeal ~~~~ REDSxStyLe