Öncelikle SeLam aLeyküm..
Uğur Seni aZda olsa tanırım Fazla Tanımaya vaktim olmasada Seni Yapmayacağını Çok iyi Biliyorum. yanız Forumda Böyle Bir yazıyı Görmek Üzdü.Her neyse Lafı Uzatmanın anlamı yok Umarım herşey Gönlünce Olur..
Bir zamanlar Gecemsensiz ( dilberin tılsımdan e.ö gecen arkadaşı)
Dönüşü Olmayan Veda ~ Aeor Tarihe Gömüldü.
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Re: Dönüşü Olmayan Veda ~ Aeor Tarihe Gömüldü.
XQser yazdı: Öncelikle SeLam aLeyküm..
Uğur Seni aZda olsa tanırım Fazla Tanımaya vaktim olmasada Seni Yapmayacağını Çok iyi Biliyorum. yanız Forumda Böyle Bir yazıyı Görmek Üzdü.Her neyse Lafı Uzatmanın anlamı yok Umarım herşey Gönlünce Olur..
Bir zamanlar Gecemsensiz ( dilberin tılsımdan e.ö gecen arkadaşı)
Şimdi Hatırladım.Dostum Çok Sagol Senın Tanımana Bıle Cok Sevındım. Yıllarca Benı Tanımayanlara Gercekten Uzuluyorm. Sagolasın Allaha Emanetsın.

Eminönü
FelicitaNascosta '
Uğur bilirsinki seni ilk başlarda sevmezdim ama Fuardan 2 3 ay önce Bölgeden kavga etmiştik yok seni dövmüşler falan Sen genede saygınlığını korudun bunu veda konumdada belirttim Hatırlarsınki
Böyle bir Komploya gitmiş olman beni üzdü bunu yapanlar senin Karakterinin şifresini bilenler olamaz katien çünkü sen birisine güvenip vermişsen o böyle birşey yapmaya yeltenmez. bunu yapan yönetim içinden birileridir eminimki seni çekemeyenlerden birisidir Neyse Birde Yönetim Soyulan karakterler hakkında işlem yapmıyor Sözleşmede Hesap Kullanıcıya aittir Mesuliyet Kabul edilmez. Hiç Log kayıtlarını incelemeyen yönetim bu olayda nasıl oluyorda Log kayıtlarını inceliyor ya Cuneyt Yönetim arasında sevilen bir kişilik Yada Sen sevilmeyen birisi olduğu Göz önüne geliyor.
Muhakkak Adalet yerini bulur
Realde başarılarını dilerim eğer oyuna başlıyacak olursan karakterlerimi Veririm Sorun değil
Aydoldu , Gönülyorgunu
Realde başarılarını dilerim eğer oyuna başlıyacak olursan karakterlerimi Veririm Sorun değil
Aydoldu , Gönülyorgunu

Kardeşim, yada abicim diyeyim nasıl olsa ben küçüğüm.
Öncelikle geçmiş olsun. Kavganızı tam olarak çözemedim sizin geçmişten kalma derin kavgalarınız ile başlamış gibi bu olay. Bu yüzden de kimseyi suçlayamam. Sana oyunda herkese yaptığım gibi çok sataştım.
Bi akşam bölgeden havalandım. Sonra uçakta 5-6 kere kesmeyi denedim ama olmadı.
Ben sana bölgeden laf attım ama sen o sırada bana laf etmedin ve susturmaya çalıştın. O akşam bile birileri ile kavga ediyordun. Sen de benim gibi milletle anlaşamıyorsun gibi geldi bana. Ancak şunu söyleyeyim ki sen bile oyunu bırakmak istemiyorsun ve ben sizin gibilerin oyunu bırakmasını ASLA İSTEMİYORUM. Oyunda itibarlı kişilerin azalmasının üstüne isim değiştirme saçmalığı gelince zaten herşey bozuldu ve oyunu bıraktım sayılır. Bu yüzden oyunu bırakma ve devam et. İlla ki bırakmak istersen senin kararındır. Şimdi herkes gülebilir ama istersen benim ezik karakterlerimi bile kullanabilirsin dilersen üye adı ve şifremi özelinden yada istersen ve verirsen Face veya MSN yolu ile gönderebilirim. Yeter ki oyunu bırakma. Oyunda adam gibi adam kalsın. İyorge için pek birşey söylemek istemiyorum çünkü senin gibi onu da pek bilmem ancak bir kez tartıştım ve inanılmaz derecede havalandığını gördüm. Karakterin içinde kim olursa olsun benim için farketmez çünkü karakter sahibinin arkadaşı laf atıyorsa, böyle arkadaşı olan karakter sahibi de arkadaşı gibi karaktersizdir. İyorge BANA GÖRE haksız ve işin içinde biraz yalan kokusu var. 
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
Öncelıkle Hersey Icın Teşekkurler.Dogru Dıyorsun Hırsızlıkdan Kımse Bloke Olmadı Ben Yapmadıgım Halde Oldugum Icın Uzgunlugumu Dıle Getirdim.Yonetımde Bır Sorun Olabılır Veya Baska Bır Neden Olabılır Tartısılıcak Uzun Konular Bunlar Fakat Tartısmaya Kalp Kırmaya Hıc Gerek Yok. Tek İstedıgım GÖNULLER BİR OLSUN Yeter.Oyuna Bır Sure Dısarıdan Bakacagım Daha Sonra Oyuna Baslarsam Sıfırdan Baslıyacagım Eskı Gunlerdekı Gıbı Anlımın Akıyla Devam Ederım.Saglıcakla.Flip yazdı:Uğur bilirsinki seni ilk başlarda sevmezdim ama Fuardan 2 3 ay önce Bölgeden kavga etmiştik yok seni dövmüşler falan Sen genede saygınlığını korudun bunu veda konumdada belirttim HatırlarsınkiBöyle bir Komploya gitmiş olman beni üzdü bunu yapanlar senin Karakterinin şifresini bilenler olamaz katien çünkü sen birisine güvenip vermişsen o böyle birşey yapmaya yeltenmez. bunu yapan yönetim içinden birileridir eminimki seni çekemeyenlerden birisidir Neyse Birde Yönetim Soyulan karakterler hakkında işlem yapmıyor Sözleşmede Hesap Kullanıcıya aittir Mesuliyet Kabul edilmez. Hiç Log kayıtlarını incelemeyen yönetim bu olayda nasıl oluyorda Log kayıtlarını inceliyor ya Cuneyt Yönetim arasında sevilen bir kişilik Yada Sen sevilmeyen birisi olduğu Göz önüne geliyor.
Aydoldu , Gönülyorgunu
ozaerden yazdı:Kardeşim, yada abicim diyeyim nasıl olsa ben küçüğüm.Öncelikle geçmiş olsun. Kavganızı tam olarak çözemedim sizin geçmişten kalma derin kavgalarınız ile başlamış gibi bu olay. Bu yüzden de kimseyi suçlayamam. Sana oyunda herkese yaptığım gibi çok sataştım.
Bi akşam bölgeden havalandım. Sonra uçakta 5-6 kere kesmeyi denedim ama olmadı.
Ben sana bölgeden laf attım ama sen o sırada bana laf etmedin ve susturmaya çalıştın. O akşam bile birileri ile kavga ediyordun. Sen de benim gibi milletle anlaşamıyorsun gibi geldi bana. Ancak şunu söyleyeyim ki sen bile oyunu bırakmak istemiyorsun ve ben sizin gibilerin oyunu bırakmasını ASLA İSTEMİYORUM. Oyunda itibarlı kişilerin azalmasının üstüne isim değiştirme saçmalığı gelince zaten herşey bozuldu ve oyunu bıraktım sayılır. Bu yüzden oyunu bırakma ve devam et. İlla ki bırakmak istersen senin kararındır. Şimdi herkes gülebilir ama istersen benim ezik karakterlerimi bile kullanabilirsin dilersen üye adı ve şifremi özelinden yada istersen ve verirsen Face veya MSN yolu ile gönderebilirim. Yeter ki oyunu bırakma. Oyunda adam gibi adam kalsın. İyorge için pek birşey söylemek istemiyorum çünkü senin gibi onu da pek bilmem ancak bir kez tartıştım ve inanılmaz derecede havalandığını gördüm. Karakterin içinde kim olursa olsun benim için farketmez çünkü karakter sahibinin arkadaşı laf atıyorsa, böyle arkadaşı olan karakter sahibi de arkadaşı gibi karaktersizdir. İyorge BANA GÖRE haksız ve işin içinde biraz yalan kokusu var.
Evet Hatırlıyorum Senı Derın Bır Kavga Soz Konusu Degıl Kımsenın Kalbını Kırmamak Icın Elımden Gelenı Yaparım.Saygı Olmazsa Guven Sevgı Ahlak Hıc Bırsey Olmaz Benım Icın.Haklı Veya Haksız Elbet Kokusu Çıkar Meydana Kardeşim Zaman Kanıtlıyacak Bunu. Yukarıdada Belırttım Ya Komple Bırakıcam Yada Yenı Bır Karakterler Devam Edıcem Yoluma.Yardımlarını Eksık Etmedıgın Icın Teşekkurler Saglıcakla :|

Eminönü
FelicitaNascosta '
Uğur birakmana ve kompleye gitmene çok üzüldüm kardeşim. Anlamadim tek konu şu hirsiz dir die bangir bangir bağirdimiz halde onlar hesaplari incelenmeyip veya bir başka arkadaşimizin hesabi çalindiğinda hiçbir şekilde log kayitlarina bakmayan yönetim gelipde bunun için bakiyolarsa bilki o kişinin arkasi sağlamdir. yönetimin dediği tek kelime şifrenizi paylaymaşmayin hiçbir ikv yönetimi sizden şifre istemez bu sizin hatanizdir. eğer bi kişi için log kayitlari incelenebiliyosa herkez için incelenebiliyor demekdir ozaman dediklerimiz karakterlerin carlarinida inceleyin dicemde benim arkam sağlam değil ki inceletebilim
tekrardan uğur geçmiş olsun diliyorum real hayatinda başarilar dilerim oyunu birakmşken dahada başlama derim bende yakinda birakacam zaten oyunu oyun mu oynuyoz yoksa maden için mi oynuyoz belirsiz zevk alcamiza oyundan sinir olup çikiyoz artik
tekrardan uğur geçmiş olsun diliyorum real hayatinda başarilar dilerim oyunu birakmşken dahada başlama derim bende yakinda birakacam zaten oyunu oyun mu oynuyoz yoksa maden için mi oynuyoz belirsiz zevk alcamiza oyundan sinir olup çikiyoz artik
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
kok29 yazdı:Uğur birakmana ve kompleye gitmene çok üzüldüm kardeşim. Anlamadim tek konu şu hirsiz dir die bangir bangir bağirdimiz halde onlar hesaplari incelenmeyip veya bir başka arkadaşimizin hesabi çalindiğinda hiçbir şekilde log kayitlarina bakmayan yönetim gelipde bunun için bakiyolarsa bilki o kişinin arkasi sağlamdir. yönetimin dediği tek kelime şifrenizi paylaymaşmayin hiçbir ikv yönetimi sizden şifre istemez bu sizin hatanizdir. eğer bi kişi için log kayitlari incelenebiliyosa herkez için incelenebiliyor demekdir ozaman dediklerimiz karakterlerin carlarinida inceleyin dicemde benim arkam sağlam değil ki inceletebilim![]()
Haklısın Kardesım Dogru Dıyorsun Yapıcak Bırsey Yok Ama 3 Yılı Aşkın Sürenın Boşa Gıtmesı Benı Uzuyor

Eminönü
FelicitaNascosta '
İyorgeee kardeşim öncelikle sana çok çok geçmiş olsun senin gibi bir oyuncunun bu konulara maruz kaldığını görmek üzücü. Ne kadarda seni tanımasamda bir kötülüğünü görmedim...
Aeor sana gelince sanada geçmiş olsun birbirimizi az hatta hiç sevmeyiz. Herseye ragmen bır oyun sana reel hayatında başarılar.Belki bu tercihin iyiydi. Ama Log kayıtlarındada seni görmek sana karşı olan bakış açılarını tamamen değiştiriyor.
Banada GOLGE denen şahıs 60 m lık bır ceketini çaldığımı ortaya sürüyor.Ama nedense kanıtlayamıyor.Bu onun kendı karakterıyle ılgılı. Herneyse konumuz GOLGE nın yaptıgı [içerik silinmiştir.] degıl.
Son olarak aklıma takılan Medium gibi bir çocuk ile bu kadar samimi arkadaşın olması. Medium tanıyan ne haltlar cevırdıgını bılır.
İyorgeee elımden gelenı yapmaya hazırım sneın ıcın yardımım olursa haberım olsun.
Aeor reel hayatında basarılar.
Aeor sana gelince sanada geçmiş olsun birbirimizi az hatta hiç sevmeyiz. Herseye ragmen bır oyun sana reel hayatında başarılar.Belki bu tercihin iyiydi. Ama Log kayıtlarındada seni görmek sana karşı olan bakış açılarını tamamen değiştiriyor.
Banada GOLGE denen şahıs 60 m lık bır ceketini çaldığımı ortaya sürüyor.Ama nedense kanıtlayamıyor.Bu onun kendı karakterıyle ılgılı. Herneyse konumuz GOLGE nın yaptıgı [içerik silinmiştir.] degıl.
Son olarak aklıma takılan Medium gibi bir çocuk ile bu kadar samimi arkadaşın olması. Medium tanıyan ne haltlar cevırdıgını bılır.
İyorgeee elımden gelenı yapmaya hazırım sneın ıcın yardımım olursa haberım olsun.
XXCEZAXX
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
xxcezaxx yazdı:İyorgeee kardeşim öncelikle sana çok çok geçmiş olsun senin gibi bir oyuncunun bu konulara maruz kaldığını görmek üzücü. Ne kadarda seni tanımasamda bir kötülüğünü görmedim...
Banada GOLGE denen karaktersiz şahıs 60 m lık bır ceketini çaldığımı ortaya sürüyor.Ama nedense kanıtlayamıyor.Bu onun kendı karakterıyle ılgılı. Herneyse konumuz GOLGE nın yaptıgı serefsızlık degıl.
Hersey Icın Sagol.Medium Konusuna Gelınce Bır Cok Iddıa Var Bılıyorum,fakat ben ınsanların fıkırlerıne gore hareket etmıyorum zor gunumde yardımcı oldu her ne kadar hırsız denılsede ben hırsızlıgını gormedıgım surece aramız hep samımı olacaktır unutma.

Eminönü
FelicitaNascosta '
- KaRTaLiZMa
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
dedigim ğibi bu oyunda hırsızları adam yerine koyan cok dangalak var şu yazıları okudukdan sonra acıyorum sizlere komploya kurban ğitiş garibim yazık ay kıyamam ben cingeneme 
Laf kaşarlığı yapmayın len...
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]