Dönüşü Olmayan Veda ~ Aeor Tarihe Gömüldü.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Dönüşü Olmayan Veda ~ Aeor Tarihe Gömüldü.

Mesaj gönderen Aeoroea »

Öncelikle Selamlar,Zorunlu Bır Veda Oldu Benımkısı,Iyorgee Adlı Arkadasımın Soyulması Nedenıyle Belırlı Log Kayıtlarında Benım Karakterımede Ondan Calınan Paralar Ulasarak Bloke Yedıgını Dusunurken Bır Şokla Daha Karşılaştım.Komplo Kuran Kısıler 120 m Yı 120 Tl Karsılıgında Satmaya Kalkısmasıyla Yonetım Araya Gırerık Karakterımı Suresız Olarak Blokladıklarını Acıkladılar.Halıyle 3 Yılı Aşkın Bır Emegımı 2 Ayda Tamamlayamıcagım Nedenıyle Veda Etmek Zorunda Kaldım.Benı Tanıyanlar Zaten Boyle Bır Hırsızlıgı Yapıcak Kadar Adi Olmadıgımı Bılırler.O Paralarada Gerek Kalmadıgımıda.Herseyın Sonu Varmış Demekkı.İsyan Edıpde Ben Yapmadım Neden Boyle Oldu Gıbı Seylerde Bulunmayacagım Çünkü,Hiç Bir Faydası Olmayacagını Bılıyorum.Sonuçta Benım Karakterımden Gerceklestı Ister Ankaradan Ister Erzurumdan Gırılsın Benım Karakterım Oldugu Icın Hıc Bır Turlu Ifade Edemem Bu Kısılıksızlıgı.

Aylar Belkı Yıllar Sonra Tekrardan Wiço Adlı Karakterımle Bır Gun Oyuna Baslamak Dıleklerımle.
Benı Seven Sevmeyen Herkese Oyun Icındekı Eglence Tartısma Huzun Mutluluk Aksıon Gıbı Etkenlerın Saglanmasında Emegı Gectıklerı Icın Teşekkurler.
Yılmadım Yılmayacagım Sozunu Hep Soylerdım Ama Sonunda Aeor'da Tarıhe Gomuldu.
Herkesın Oyundakı Eglencenın Realdekı Başarılarının Devamını Dılerım.
Dostlarımı Say Say Bıtmez O Yuzden Tum Dostlarıma Gelsın.
Aylar Yıllar Icınde Cabaladıgımız Oyunda Her Zaman Destek Cıktıgınız ve Kımsenın Olmadıgı Zamanda Yanımda Oldugunuz Icın Mınnettarım Sızlere.
Herkes Allaha Emanet Olsun Saglıcakla ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Gizlilik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Dönüşü Olmayan Veda ~ Aeor Tarihe Gömüldü.

Mesaj gönderen Gizlilik »

Yolun Açık Olsun Uğur Kardeşim Senin Böyle Birşey Yapmayacağını Tüm Kalbimle Biliyorum Sana Real Hayatta Başarılar Diliyorum ve Şunuda Söylemek İsterim;

Hakiki Arkadaşlık, Sıhhatten farksızdır, Kıymeti, ancak elden gittikten sonra anlaşılır.
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Öncelikle Selamın Aleyküm Yıldızlarımız her ne kadarda birleşmesede muhabbetimiz pek olmasada oyun içinde ve dışında iyi birisine benziyorsun gördüğüm kadarıyla.Seni az çok forumda ve oyunda tanıyorum böyle bir şey yapacak kişi değilsin.Başına gelenlere üzüldüm gerçekten çok kötü bir olay charların soyulması silinmesi insana gerçekten çok kötü koyuyor başıma geldi çünkü bu oyunda en son güveneceğiniz kişiler arkadaşlarınız olsun yani kimseye güvenmeyin.Dost dediğin 1 bilemedin 2 olmalı kimseyle fazla samimi olma gerekse oyun gerekse gerçek hayatta ve bu konulardan taviz verme "bir musibet bin nasihatten iyidir" diye boşa dememişler.Bu lafın kıymetini iş işten geçtikten sonra anlıyoruz.Oyuna geri dönersen maddi manevi açından yardım ederim. Kusura bakma biraz nasihat gibi oldu kendine iyi bak hayatında başalarılar dilerim.

Burak.
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

Gizlilik yazdı:Yolun Açık Olsun Uğur Kardeşim Senin Böyle Birşey Yapmayacağını Tüm Kalbimle Biliyorum Sana Real Hayatta Başarılar Diliyorum ve Şunuda Söylemek İsterim;

Hakiki Arkadaşlık, Sıhhatten farksızdır, Kıymeti, ancak elden gittikten sonra anlaşılır.

Senı Cıkaramadım Ama Herşey Icın Tesekkurler Dogru Bır Söz Soyledın Sagolasın :)
DehrayN yazdı: Öncelikle Selamın Aleyküm Yıldızlarımız her ne kadarda birleşmesede muhabbetimiz pek olmasada oyun içinde ve dışında iyi birisine benziyorsun gördüğüm kadarıyla.Seni az çok forumda ve oyunda tanıyorum böyle bir şey yapacak kişi değilsin.Başına gelenlere üzüldüm gerçekten çok kötü bir olay charların soyulması silinmesi insana gerçekten çok kötü koyuyor başıma geldi çünkü bu oyunda en son güveneceğiniz kişiler arkadaşlarınız olsun yani kimseye güvenmeyin.Dost dediğin 1 bilemedin 2 olmalı kimseyle fazla samimi olma gerekse oyun gerekse gerçek hayatta ve bu konulardan taviz verme "bir musibet bin nasihatten iyidir" diye boşa dememişler.Bu lafın kıymetini iş işten geçtikten sonra anlıyoruz.Oyuna geri dönersen maddi manevi açından yardım ederim. Kusura bakma biraz nasihat gibi oldu kendine iyi bak hayatında başalarılar dilerim.

Burak.

Aleykum Selam,O Kadar Tartısmaya Ragmen Benım Boyle bırseyı Yapmıcagımı Bılmen Benı Sevındırdı.Kım Bılır Belkı Bır Gun Yenıden Başlarım Maddı Konuda Yardım Edıcek Cok Kısı Var Senınde Yer Aldıgın Sagolasın Hersey Icın Oyunda Bol Sanslar Ve Eglenceler Dılerım.

Iyorge yazdı:Selamlar

Benim Anlamadıgım Konu Madem Çalmadın Neden Loglarda Cıkıyorsun Benim Akılsız Arkadaşım :) Bunu Açıkla Bana Kimse Ben Yaptım Demez Ama Kanıtlar Bunu Gösteriyor Malesef Yanlış Tanımışsız Seni Böle Bir Kişilik Degildin Sen Ama Demek Zaman Seni Bu Duruma Getirdi... Zamanada Sanada Yazıklar Olsun Sana Son Sözüm Bu Sen En Son Beklencen Kişiydin Benim Aklımda Ama Demek İlk Sırada Sen Varmışsın Bu da Bana Güzel Bir Desr Oldu + Şifrem Olmadıgı Halde Şifremi Bulmanda Taktir Edilcek Bir Konu :) Neyse Ki Herşey Ortaya Cıktı Madem Sen Çalmadın Log Kayıtları Neden Seni Göstersin Arkadaş Bunu Bana Anlat Hee Ayrıca Bana Bir Hırsız Göster Ve Ben Yaptım Desin Hadi...

Sana Gelınce,Ben Senın Karakterını Soyucak Bırı Olsam Bende Oncedende Sıfren Vardı Icındede 150 M Cıvarı Para Vardı Kı Ashap Uretmeye Calısırken Çalsam O Zaman Çalardım Neyse Ben Yukarıda Iyıce Belırttım Iyı Okusaydın Bunları Yazmazdın.Sıfrem Tek Bende Olsaydı Tamam Derdım Ama Benden Harıc 2 Kısıde Daha Var Unutma.
Açıklıcak Bırsey Yok Cuneyt 400 m Sana Verıpde Charlarımı Actırsam Neye Yarıcakkı Adalet Paraylaysa Boşver Gıtsın.
Bana Gelıpde Ugur Senın Yaptıgını Sanmıyorum Baska Kımde Sıfren Vardı Onları Arastıralım Demedıgın Icın Uzuldum Cunku;Klandan Onca Kısı Sana Yuklendıgınde Senı Haklı Haksız Hersekılde Savundum Arkanda Durdum.Adın Cuneytken Kaan Dedım Arkanda Durdum Yınede Arkandayım Ben Benı Yanlıs Tanıma Yeter Karakter Umrumda Degıl Istesem Yıne Yaparım Zor Degıl Ama Ilkler Hep Bambaşkadır Unutma Hadı Saglıcakla.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
clgnqenc
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen clgnqenc »

Öncelikkle Geçmiş Olsun Uğurum Senin Böyle Bir Şey Yapmıyacıgını İyi Biliyoruz Eğer Bİr Gün Dönersen Benim carlarım emrinde...
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

clgnqenc yazdı:Öncelikkle Geçmiş Olsun Uğurum Senin Böyle Bir Şey Yapmıyacıgını İyi Biliyoruz Eğer Bİr Gün Dönersen Benim carlarım emrinde...

Çok Sagolasın Dostum Her Zaman Destek Cıktın Bana Her Konuda Oyuna Donersem Ilk Isım Sana Olan Hakkımı Odemek Olucak Hakkını Helal Et.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

MeGmaGe
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGmaGe »

oncelikle Selamun aleyküm ugur senı hem beta döneminde hemde şimdi ki zamanlardan tanırım bılırım senın öyle birşey yapmayacagını vede yapmadıgını biliyorum KENDİNİ bir şey zanneden kişinin de senı nasıl böyle birşey yapacagını inanacaggını bilmezdim demekki onu birileri yoldan cıkartıp senın kotuluklerını ortaya cıkartmaya calısmıslar ama bilki ARKDASLARIN SENIN YANINDA bir gün donersen bilki ben senın yanındayım ben sana güvendıgımden Şifremi vb herşeyimi veririm ama bilki KENDİNİ bilmez gibi 120 m mı alsanda HELAL olsun derım arkadasların senı sever ama o seni SEVMEMİŞ...

MeGmaGe [RıDvaN] Kardeşin seninLe unutma !
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

MeGmaGe yazdı:oncelikle Selamun aleyküm ugur senı hem beta döneminde hemde şimdi ki zamanlardan tanırım bılırım senın öyle birşey yapmayacagını vede yapmadıgını biliyorum KENDİNİ bir şey zanneden kişinin de senı nasıl böyle birşey yapacagını inanacaggını bilmezdim demekki onu birileri yoldan cıkartıp senın kotuluklerını ortaya cıkartmaya calısmıslar ama bilki ARKDASLARIN SENIN YANINDA bir gün donersen bilki ben senın yanındayım ben sana güvendıgımden Şifremi vb herşeyimi veririm ama bilki KENDİNİ bilmez gibi 120 m mı alsanda HELAL olsun derım arkadasların senı sever ama o seni SEVMEMİŞ...

MeGmaGe [RıDvaN] Kardeşin seninLe unutma !

Aleykum Selam. Hersey Icın Cok Cok Tesekkur Ederım Bana Inandıgın Guvendıgın Icın Yardımlarını Eksık Etmedıgın Icınde Mınettarım.Dogru Soyluyorsun Benım Yaptıgımı Dusunmesı Bıle Uzucu Bırsey :/ .
Asla Unutmam Sagolasın :)

Ve Kaan Oyunda Reklam Yaparak Aeor Char Soymaktan Bloke Aldı Demezsen Sevınırım.
120 m yı 120 Tl Satılma Gırısımınden Suresız Bloke Yemısım Ama Dogrudur Bende 120 m Yoktu Senın Charından Aktarılmıs Olabılır Neyse.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
clgnqenc
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen clgnqenc »

Helal Olsun Kardesim...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön