Dönüşü Olmayan Veda ~ Aeor Tarihe Gömüldü.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Dönüşü Olmayan Veda ~ Aeor Tarihe Gömüldü.

Mesaj gönderen Bymamisho »

Selam Öncelikle İyorgee KArdesime Geçmiş olsun Dileklerimi sunuyorum.

Aeor- Ugur
Kardesim senle aramız her ne kadarda iyi olmazsa (Bir kız yüzünden).Lakin Böyle birşey yapıcagını sanmıyorum.
sanada Geçmiş olsun

İKV Facebook Hayran Platformu Kordinatörü

Serhat AKSOY
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Bymamisho yazdı:Selam Öncelikle İyorgee KArdesime Geçmiş olsun Dileklerimi sunuyorum.

Aeor- Ugur
Kardesim senle aramız her ne kadarda iyi olmazsa (Bir kız yüzünden).Lakin Böyle birşey yapıcagını sanmıyorum.
sanada Geçmiş olsun

İKV Facebook Hayran Platformu Kordinatörü

Serhat AKSOY

Teşekkürler O Kadar Şeylere Ragmen Benı Tanımana Sevındım ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
ToReTTo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Fierce

Mesaj gönderen ToReTTo »

Allaha emanet ol ugur kendine iyi bak reelde başarılar sana ;)
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elvetsizlerle »

ne zamandır zıt klandada olsak sağlam adamsın biliyorum senin çalmış olduğunuda sanmıyorum önünde 3 yıllık emek var kendini böyle bi risk e atacak birini tanımam buda en doğrusu bence sende doğrusunu yaptın hayatında başarılar. eminim realde sende oyunu bıraktığın için mutlu olacaksın benim gibi arada foruma gir bence bende öyle yapıyorum en azından oyunu uzaktan takip edersin :) ii günler realde başarılar ...
ResimResim

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

ToReTTo yazdı:Allaha emanet ol ugur kendine iyi bak reelde başarılar sana ;)

Eyvallah Sami Sagolasın Sende Allaha Emanet Sın ;)

Elvetsizlerle yazdı:ne zamandır zıt klandada olsak sağlam adamsın biliyorum senin çalmış olduğunuda sanmıyorum önünde 3 yıllık emek var kendini böyle bi risk e atacak birini tanımam buda en doğrusu bence sende doğrusunu yaptın hayatında başarılar. eminim realde sende oyunu bıraktığın için mutlu olacaksın benim gibi arada foruma gir bence bende öyle yapıyorum en azından oyunu uzaktan takip edersin :) ii günler realde başarılar ...
Zaten Sızlerde Inanmasanız Bana Tesellı Bulamazdım Tesekkurler :)
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

MeGmaGe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeGmaGe »

Tekrar söylüyorum ugur seni betadan bu zamana kadar tanırım o adil yüzünden kendini hiç kasma sorun etme
ben burdayım baska kımse olmasa bile . Bana sadece Rıdvan bana bu lazım şu lazım de demenle hemen buluruz sadece oyunla ibaret degıl bu söyledıklerım ReaL de de yanındayım ne dersen söyle YeniBosna Benden sorulur Bakırkoy Benden sorulur Bahçelievler Benden sorulur ve bu sorulur dedıgım yerler ıtıbarıyle

FenerBahÇeLi oldugum için Bir çoguda Fenerlıdır vede samımı arkdaslarımdandır bır sıkıntın olursa sakın baskasına gıtme bır alo de boyle boyle oldu de geLir yada lazım olan şey neyse getiririm

Sen hiç kafanı yorma acarız car kasarız millete kım oldugunu gosterırsın
MeGmaGe [RıDvaN] Hep Seninle !

İleti içindeki sakıncalı yerler düzenlendi . Uyarı seviyeniz artırıldı

[GM]Nocomment
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

MeGmaGe yazdı:Tekrar söylüyorum ugur seni betadan bu zamana kadar tanırım o adil yüzünden kendini hiç kasma sorun etme
ben burdayım baska kımse olmasa bile . Bana sadece Rıdvan bana bu lazım şu lazım de demenle hemen buluruz sadece oyunla ibaret degıl bu söyledıklerım ReaL de de yanındayım ne dersen söyle YeniBosna Benden sorulur Bakırkoy Benden sorulur Bahçelievler Benden sorulur ve bu sorulur dedıgım yerler ıtıbarıyle

FenerBahÇeLi oldugum için Bir çoguda Fenerlıdır vede samımı arkdaslarımdandır bır sıkıntın olursa sakın baskasına gıtme bır alo de boyle boyle oldu de geLir yada lazım olan şey neyse getiririm

Sen hiç kafanı yorma acarız car kasarız millete kım oldugunu gosterırsın
MeGmaGe [RıDvaN] Hep Seninle !

Bu Konu Ustundekı Hassaslıgın Benı Cok Sevındırıyor. Fakat Sanal Alemdekı Sorunları Realde Cozmeyı Pek Sevmem Suanlık Oyuna Doncegımı Sanmıyorum CemberlıTaş Yerıne Tam Otursun Ondan Sonra Ayarlıcaz Artık Cunku Kasılırken CemberlıTaş Gelırse Herşey Degısebılır Yetenekler Farklı Olabılır Sadece Zamana Bırakıyorum :)
Tekrardan Teşekkurler.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

MeGmaGe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeGmaGe »

Yok zaten onun ustunde degıl cozmek real den baska konulardan olur sorunların olur o anlamda yanındayım bunu unutma demek ıstedım sen bılırısn tabıkıde her şeyi Zamana bırakalım

NiHaT abi bu arada benı kırıtık bolgeden alırsan sevınırım yanı :D boyle sevıye meviye karıstırmayalım :D kolay gelsın

MeGmaGe {RıDvaN} Hep BeRaBeR :D
Kullanıcı avatarı
KaRTaLiZMa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KaRTaLiZMa »

Hakeden hakettigini gecde olsa buluyor ama bu oyunda ters olan birşey varki HIRSIZ insanları adam yerine koyan cok ahmak var bu oyunda yazmış beyfendiler senin hırsız olmadıgına inanıyoruz aeor eee garibim boşyeremi banlandı acaba yoksa GM ler aeora komplomu kurdu acaba kayıtlara yanlışlıklamı ğirdin sen :D bu oyunda cok hak yedin cezanı cekme vaktidir aeor
Laf kaşarlığı yapmayın len...

Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar

[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Aeoroea »

KaRTaLiZMa yazdı:Hakeden hakettigini gecde olsa buluyor ama bu oyunda ters olan birşey varki HIRSIZ insanları adam yerine koyan cok ahmak var bu oyunda yazmış beyfendiler senin hırsız olmadıgına inanıyoruz aeor eee garibim boşyeremi banlandı acaba yoksa GM ler aeora komplomu kurdu acaba kayıtlara yanlışlıklamı ğirdin sen :D bu oyunda cok hak yedin cezanı cekme vaktidir aeor

Senın Fıkırlerıne Saygı Duymuyorum Cunku Allah Korkusu Yok Sende. Iyı Forumlar.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön