Selam Öncelikle İyorgee KArdesime Geçmiş olsun Dileklerimi sunuyorum.
Aeor- Ugur
Kardesim senle aramız her ne kadarda iyi olmazsa (Bir kız yüzünden).Lakin Böyle birşey yapıcagını sanmıyorum.
sanada Geçmiş olsun
İKV Facebook Hayran Platformu Kordinatörü
Serhat AKSOY
Dönüşü Olmayan Veda ~ Aeor Tarihe Gömüldü.
Re: Dönüşü Olmayan Veda ~ Aeor Tarihe Gömüldü.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Bymamisho yazdı:Selam Öncelikle İyorgee KArdesime Geçmiş olsun Dileklerimi sunuyorum.
Aeor- Ugur
Kardesim senle aramız her ne kadarda iyi olmazsa (Bir kız yüzünden).Lakin Böyle birşey yapıcagını sanmıyorum.
sanada Geçmiş olsun
İKV Facebook Hayran Platformu Kordinatörü
Serhat AKSOY
Teşekkürler O Kadar Şeylere Ragmen Benı Tanımana Sevındım ..

Eminönü
FelicitaNascosta '
- ToReTTo
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Fierce
Allaha emanet ol ugur kendine iyi bak reelde başarılar sana 
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
ne zamandır zıt klandada olsak sağlam adamsın biliyorum senin çalmış olduğunuda sanmıyorum önünde 3 yıllık emek var kendini böyle bi risk e atacak birini tanımam buda en doğrusu bence sende doğrusunu yaptın hayatında başarılar. eminim realde sende oyunu bıraktığın için mutlu olacaksın benim gibi arada foruma gir bence bende öyle yapıyorum en azından oyunu uzaktan takip edersin
ii günler realde başarılar ...

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
ToReTTo yazdı:Allaha emanet ol ugur kendine iyi bak reelde başarılar sana
Eyvallah Sami Sagolasın Sende Allaha Emanet Sın
Zaten Sızlerde Inanmasanız Bana Tesellı Bulamazdım TesekkurlerElvetsizlerle yazdı:ne zamandır zıt klandada olsak sağlam adamsın biliyorum senin çalmış olduğunuda sanmıyorum önünde 3 yıllık emek var kendini böyle bi risk e atacak birini tanımam buda en doğrusu bence sende doğrusunu yaptın hayatında başarılar. eminim realde sende oyunu bıraktığın için mutlu olacaksın benim gibi arada foruma gir bence bende öyle yapıyorum en azından oyunu uzaktan takip edersinii günler realde başarılar ...

Eminönü
FelicitaNascosta '
Tekrar söylüyorum ugur seni betadan bu zamana kadar tanırım o adil yüzünden kendini hiç kasma sorun etme
ben burdayım baska kımse olmasa bile . Bana sadece Rıdvan bana bu lazım şu lazım de demenle hemen buluruz sadece oyunla ibaret degıl bu söyledıklerım ReaL de de yanındayım ne dersen söyle YeniBosna Benden sorulur Bakırkoy Benden sorulur Bahçelievler Benden sorulur ve bu sorulur dedıgım yerler ıtıbarıyle
FenerBahÇeLi oldugum için Bir çoguda Fenerlıdır vede samımı arkdaslarımdandır bır sıkıntın olursa sakın baskasına gıtme bır alo de boyle boyle oldu de geLir yada lazım olan şey neyse getiririm
Sen hiç kafanı yorma acarız car kasarız millete kım oldugunu gosterırsın
MeGmaGe [RıDvaN] Hep Seninle !
İleti içindeki sakıncalı yerler düzenlendi . Uyarı seviyeniz artırıldı
[GM]Nocomment
ben burdayım baska kımse olmasa bile . Bana sadece Rıdvan bana bu lazım şu lazım de demenle hemen buluruz sadece oyunla ibaret degıl bu söyledıklerım ReaL de de yanındayım ne dersen söyle YeniBosna Benden sorulur Bakırkoy Benden sorulur Bahçelievler Benden sorulur ve bu sorulur dedıgım yerler ıtıbarıyle
FenerBahÇeLi oldugum için Bir çoguda Fenerlıdır vede samımı arkdaslarımdandır bır sıkıntın olursa sakın baskasına gıtme bır alo de boyle boyle oldu de geLir yada lazım olan şey neyse getiririm
İleti içindeki sakıncalı yerler düzenlendi . Uyarı seviyeniz artırıldı
[GM]Nocomment
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
MeGmaGe yazdı:Tekrar söylüyorum ugur seni betadan bu zamana kadar tanırım o adil yüzünden kendini hiç kasma sorun etme
Bu Konu Ustundekı Hassaslıgın Benı Cok Sevındırıyor. Fakat Sanal Alemdekı Sorunları Realde Cozmeyı Pek Sevmem Suanlık Oyuna Doncegımı Sanmıyorum CemberlıTaş Yerıne Tam Otursun Ondan Sonra Ayarlıcaz Artık Cunku Kasılırken CemberlıTaş Gelırse Herşey Degısebılır Yetenekler Farklı Olabılır Sadece Zamana Bırakıyorum
Tekrardan Teşekkurler.

Eminönü
FelicitaNascosta '
Yok zaten onun ustunde degıl cozmek real den baska konulardan olur sorunların olur o anlamda yanındayım bunu unutma demek ıstedım sen bılırısn tabıkıde her şeyi Zamana bırakalım
NiHaT abi bu arada benı kırıtık bolgeden alırsan sevınırım yanı
boyle sevıye meviye karıstırmayalım
kolay gelsın
MeGmaGe {RıDvaN} Hep BeRaBeR
NiHaT abi bu arada benı kırıtık bolgeden alırsan sevınırım yanı
MeGmaGe {RıDvaN} Hep BeRaBeR
- KaRTaLiZMa
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Hakeden hakettigini gecde olsa buluyor ama bu oyunda ters olan birşey varki HIRSIZ insanları adam yerine koyan cok ahmak var bu oyunda yazmış beyfendiler senin hırsız olmadıgına inanıyoruz aeor eee garibim boşyeremi banlandı acaba yoksa GM ler aeora komplomu kurdu acaba kayıtlara yanlışlıklamı ğirdin sen
bu oyunda cok hak yedin cezanı cekme vaktidir aeor
Laf kaşarlığı yapmayın len...
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
KaRTaLiZMa yazdı:Hakeden hakettigini gecde olsa buluyor ama bu oyunda ters olan birşey varki HIRSIZ insanları adam yerine koyan cok ahmak var bu oyunda yazmış beyfendiler senin hırsız olmadıgına inanıyoruz aeor eee garibim boşyeremi banlandı acaba yoksa GM ler aeora komplomu kurdu acaba kayıtlara yanlışlıklamı ğirdin senbu oyunda cok hak yedin cezanı cekme vaktidir aeor
Senın Fıkırlerıne Saygı Duymuyorum Cunku Allah Korkusu Yok Sende. Iyı Forumlar.

Eminönü
FelicitaNascosta '