-_- Kurmayx Loncası -_-

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MegaReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: -_- Kurmayx Loncası -_-

Mesaj gönderen MegaReaL »

HayırLı oLsun . . .
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

MegaReaL yazdı:HayırLı oLsun . . .

;)
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
volkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen volkan »

Efsane geri donuyor diyebılırız.Lodosların gucune guc katacak beraber bır cok basarıya ımza atacak Kurmayx loncası hosgeldınız...

SaYgıLaRıMLa Choosensxwanted
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Break »

Oooo işte bu lodoslar için güzel bir haber.Eskiden Alayınax olarak lodosların en iyi loncası olan her koşulda,her şekilde lodoslara sonsuz hizmetlerde bulunan Alayınax loncası demek geri dönüyor oyuna.Gerçekkten mutlu oldum.Lodoslar şimdi daha da güçlenecek.Şuan da bulunan loncaların yanına birde Tam olarak gücünü toplarsa Kurmayx loncasını koyuyorumda off hakikaten arzların işi çok zorlaşır.Xukalax - Megax - Beowulfx - Choosensx - Ve tam olarak gücünü toplarsa Kurmayx le birlikte Lodos Klanı Çağının En Güzel Dönemini Bence Yaşayacak.Eskiden lodoslarda bu kadar bile lonca yoktu bn bir alayınax leri ve türkoları hatırlıyorum sağlam olarak lodos klanında.Ama şuan gerçekten Kurmayx in geri dönmesiyle.Lodosların sırtı yere gelmicek gibi gözüküyor.Keşke bu loncalar belirli bir saatte sancağın orda toplansalar ve meteorda çok güzel savaşlar olsa.Süper olurdu.İnşallah Lodoslarda birlik beraberlik,Dostluk,Kardeşlik daha da artar bu şekilde.He bu arada Ebuhan döndümü oyuna ? Loncanız hayırlı olsun ve başarılarınızın devamını dilerim.Kısa zamanda eski güçlü halinize gelmeniz dileğiyle.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Dnwrs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dnwrs »

MeGaStaR yazdı: Şahsi Olarak Yorumda Bulunmak İstiyorum . .

Öncelikle Yaptığınız Çalışmaların Dewamını diLerim . Fakat Yasin ( Gider ) in Loncamız Adına Attığı İftiralar ve Hakkımızda Söylediği Sözler Benim ve Bir çok Arkadaşımın Hiç Ama Hiç Hoşuna Gitmedi ! Açıkçası Hiç bekLenmedik Hareketlerdi =/ Oyuna girdiği Sırada Ona Abi Diye Hitap Ettikten Sonra HAKSIZ YERE Birden İftiraya Uğramak Çok Ama Çok Şaşırttı Beni . . Bu Saate Kadar Yasine Saygım Sonsuzdu , Hatta BabamLa Paylaştığı Bu Kutsal Görewden doLayı Kendisini Hep Sewmişimdir . Ama Malesef Saygıyı Hak Edecek Biri oLmadığını Anlamış buLunuyorum . Kısaca Üzüntümü ve Duyduğum HayaL KırıkLığını Göstermek İçin Yazdım Bunları . . Tartışmaya Girmek Hiç Amacım DeğiL !

Neyse Ercan , LoncamızLa İşbirliği YapabiLecek Lodos kLanına Güç KatabiLecek Duruma geLmeniz ve Omuz Omuza SawaşabiLeceğimiz GünLeri Görmemiz DiLeğimLe . .

Hayırlı oLsun . .
öncelikle konunun uzun konuşmalar sonucu kapandığını düşündüğümüz halde konuyu açman özelliklede burda açman hoş olmadı gibi geldi. İşbirliği diyosun aradaki kırgınlıklar kapanmadan böle bişi olmaz. Tartışmaya girmek amacın yoksa tartışma konusunu gündeme getirmiceksin. Eğer sorunun varsa oyundan ulaşırsın konuşuruz anlaşabiliyosak anlaşırız anlaşma sağlanamıyosa 2 tarafta susar. Herkez kendi yoluna gider.
Yazdıklarının sonuna iyi dileklerini eklemişsin. Sen kendini benim yerime koy bu yazıyı yazan kişinin iyi dileklerini kabul edermisin ?
Dnwrs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dnwrs »

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Kurmayxebuhan ( Fatih ) abim iş yoğunluğundan dolayı oyunda aktif olamıyor ama arada ziyaret ediyor.
Kullanıcı avatarı
ferdi8485
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ferdi8485 »

HayırLı oLsun Umarım Tekrar Eskı Gucunuze Gerı DönerSiniZ<. .

XЦⓚΛᄂΛXキЯ乇乇丂Ƭᄂ乇乇

' (TekeL)İηL€ Tut Beηi, (aLkoL)Larıηa Saя Beηi, η(eFe)iηe Muhtaćım,(Bira)η oLsuη Bı(Rakı)p qiTme Beηi.!:) '
En son ferdi8485 tarafından 11 Oca 2010 21:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

ferdi8485 yazdı: HayırLı oLsun Umarım Tekrar Eskı Gucunuze Gerı DönerSiniZ<. .

XЦⓚΛᄂΛXキЯ乇乇丂Ƭᄂ乇乇

' (тєкєL)iηLє тuт вєηi, (aLкσL)Laяıηa Saя вєηi, η(єFєS)iηє мuhтaćıм, (вİяa)η σLSuη вı(яaкı)p qiтмє вєηi.! :) '
yalaka xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Dnwrs yazdı:
MeGaStaR yazdı: Şahsi Olarak Yorumda Bulunmak İstiyorum . .

Öncelikle Yaptığınız Çalışmaların Dewamını diLerim . Fakat Yasin ( Gider ) in Loncamız Adına Attığı İftiralar ve Hakkımızda Söylediği Sözler Benim ve Bir çok Arkadaşımın Hiç Ama Hiç Hoşuna Gitmedi ! Açıkçası Hiç bekLenmedik Hareketlerdi =/ Oyuna girdiği Sırada Ona Abi Diye Hitap Ettikten Sonra HAKSIZ YERE Birden İftiraya Uğramak Çok Ama Çok Şaşırttı Beni . . Bu Saate Kadar Yasine Saygım Sonsuzdu , Hatta BabamLa Paylaştığı Bu Kutsal Görewden doLayı Kendisini Hep Sewmişimdir . Ama Malesef Saygıyı Hak Edecek Biri oLmadığını Anlamış buLunuyorum . Kısaca Üzüntümü ve Duyduğum HayaL KırıkLığını Göstermek İçin Yazdım Bunları . . Tartışmaya Girmek Hiç Amacım DeğiL !

Neyse Ercan , LoncamızLa İşbirliği YapabiLecek Lodos kLanına Güç KatabiLecek Duruma geLmeniz ve Omuz Omuza SawaşabiLeceğimiz GünLeri Görmemiz DiLeğimLe . .

Hayırlı oLsun . .
öncelikle konunun uzun konuşmalar sonucu kapandığını düşündüğümüz halde konuyu açman özelliklede burda açman hoş olmadı gibi geldi. İşbirliği diyosun aradaki kırgınlıklar kapanmadan böle bişi olmaz. Tartışmaya girmek amacın yoksa tartışma konusunu gündeme getirmiceksin. Eğer sorunun varsa oyundan ulaşırsın konuşuruz anlaşabiliyosak anlaşırız anlaşma sağlanamıyosa 2 tarafta susar. Herkez kendi yoluna gider.
Yazdıklarının sonuna iyi dileklerini eklemişsin. Sen kendini benim yerime koy bu yazıyı yazan kişinin iyi dileklerini kabul edermisin ?

Ercan , Bu konu Meran Halkına Açılıyorsa Herkes Düşüncelerini İfade Etmekte Özgürdür ( Saygı Sınırlarını Aşmadan ) . . . Ben Yazılarımda Tartışma Çıkarmak İçin DeğiL , Dostluk Mesajı Vermek İstiyordum. Bunu Kim NasıL anLar ÖnemLi değiL Bnm İçin . . .

Sözü Uzatmaya ve Basit Bi Nedenden Dolayı Kırgınlığa Hiç Gerek Yok . Bunu Detaylı oLark Oyunda Konusuruz

İyi forumlar . . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Dnwrs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dnwrs »

Oyunda konuşarak halledebileceğimiz bir konuyu buraya taşımana tepki gösterdim ki bu senin lonca sayfanda olsa sende aynı tepkiyi verirsin.

“Genel Sohbet” sayfasına dön