-_- Kurmayx Loncası -_-

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Dnwrs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

-_- Kurmayx Loncası -_-

Mesaj gönderen Dnwrs »

Loncamız Teşkilat sunucusundan gelen ve Meran' ın ilk loncalarından olan Alayınax loncası kurucularının ortak kararı ile isim değiştirme ve yeni bir yapılanma oluşturmak amacı ile kurulmuştur. Bu yeni oluşumun sebebi Alayınax loncasında çok sayıda izinsiz karakter açılarak bazı kişilerin lonca adını kirletmeye çalışmalarınına oyuna vermiş olduğumuz aradan sonra engel olamamamızdır. Kurmayx böylelikle kuruldu ve Yeraltı gelmeden önce eski gücüne tam olmasada ulaşmıştı. Yeraltının gelmesi ile birlikte lonca üyelerimizin bir kısmı farklı sunuculara gittiler kimiside bazı sebeplerden dolayı oyunu bıraktılar. Kurucu üyelerimiz oyuna ara verdiler. Şuan kurucu üyeler tekrar oyundalar. Hedefimiz eskiden olduğumuzdan daha güçlü olmak ve Meran Sunucusuna faydalı bir lonca olmak.

Lonca Kurucuları

Kurmayxebuhan
Kurmayxgider
Kurmayxdnwrs

Lonca Üyelerimiz

Kurmayxaqrasif
Kurmayxxawi
Kurmayxanqel

Loncamıza üye alımları Kurmayxdnwrs Tarafından Yapılmaktadır.

Üyelik Şartları
Oyunda Tecrübeli, Güvenilir, Saygılı, Yardımsever birisiyseniz.
Yaşınız 15 üstü ise ( çünkü Akıl Yaşta değil Baştadır. (= )
Başka bir lonca karakteriniz yok ise veya Bir loncadan tamamen yollarınızı ayırdıysanız.
Lodos Klanından olmayı kabul ediyorsanız.
Oyunda Kurmayxdnwrs ile görüşebilirsiniz....

Ezanla Başladı. Sela İle Biter. Bu Saatten Sonra Kralına Değil Alayına Gider...
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: -_- Kurmayx Loncası -_-

Mesaj gönderen Genius »

Gerçekten Yeni 49 LwLeriniz qeLmeden once sizi biLirdim.Safeguardx Charıma cok yardım ettinz .Hepinize tşkr ederim.Sizi tekrardan topLanmanızı Lodos kLanımıza Meranımıza KatıyLA güç katmanız beni mutLu eder.İnş eski ALAYINA ---KURMAYx oLursunuz...
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Sonunda tam olarak oyuna geri dönüyorsunuz.Eski Alayınax Yeni Kurmayx lonca yapılanmanız hayırlı olsun.İnşallah eski gücünüzü toplarsınız.Lodos klanının bu efsane loncayla ve zaten var olan loncalarla birlikte gücüne güç katacağını düşünüyorum.Hayırlı olsun.
Reader
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Break »

Ebuhanda dönüyomu oyuna ?
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Lodos KLanının Eskiden En İyi Loncası OLan ALayınax - Kurmayx Loncasının Tekrar Oyuna Dönmesi Beni Gerçekten MutLu Etti.LodosLarın Gücü Daha da Artacağa Benziyor.Loncanızın Yeniden YapıLandırıLmasını Tebrik Eder BaşarıLarınızın Devamını DiLerim.İnşaLLah Eski Gücünüze Kısa Sürede ULaşmanız Temennisi İLe . . . ..
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
megaxsecond
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen megaxsecond »

Lodos klanının en köklü loncası olan AlayınaxKurmayx loncasının yeniden yapılandırılması beni mutlu eder.İnşallah eski gücünüzü toplarsınız.Başarılarınızın devamı dileğiyle.Hayırlı olsun.
Megaxblack

Değişen Meranın Büyüyen Gücü...
~ MeGaXTeaM ~
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

zamanında bende katılmak istemişdim ama kısmet olmamışdı zaten artık istesemde katılamam ama tüm içden dileklerimle hepinize başarılar dilerim yolunuz açık olsun
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Frosth
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Frosth »

Ercan Kaptan Alayına Zamanında oyunu bırakan Gider İçin Fatih Abinin Yazdıgı Sözü Yanlış Yazmışsın Düzeltiyim Dedim :)

***** Ezanile Başladı Şehadet İle Biter Kralına Degil Alayına Gider***** ;)

***** ERTAN~~KAzuya*****
Uyuştur Kanımı , Başımı Döndür...
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Şahsi Olarak Yorumda Bulunmak İstiyorum . .

Öncelikle Yaptığınız Çalışmaların Dewamını diLerim . Fakat Yasin ( Gider ) in Loncamız Adına Attığı İftiralar ve Hakkımızda Söylediği Sözler Benim ve Bir çok Arkadaşımın Hiç Ama Hiç Hoşuna Gitmedi ! Açıkçası Hiç bekLenmedik Hareketlerdi =/ Oyuna girdiği Sırada Ona Abi Diye Hitap Ettikten Sonra HAKSIZ YERE Birden İftiraya Uğramak Çok Ama Çok Şaşırttı Beni . . Bu Saate Kadar Yasine Saygım Sonsuzdu , Hatta BabamLa Paylaştığı Bu Kutsal Görewden doLayı Kendisini Hep Sewmişimdir . Ama Malesef Saygıyı Hak Edecek Biri oLmadığını Anlamış buLunuyorum . Kısaca Üzüntümü ve Duyduğum HayaL KırıkLığını Göstermek İçin Yazdım Bunları . . Tartışmaya Girmek Hiç Amacım DeğiL !

Neyse Ercan , LoncamızLa İşbirliği YapabiLecek Lodos kLanına Güç KatabiLecek Duruma geLmeniz ve Omuz Omuza SawaşabiLeceğimiz GünLeri Görmemiz DiLeğimLe . .

Hayırlı oLsun . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Hayırlı olsun Meran tarihinin en köklü Loncası olmak kolay bir iş deildir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön