Mesajını aldım sedatcım aradım hatta ama cevap vermedı telefonun , Çağlarıda aradım ama aynı sekılde oda cevap vermedı .Bu akşam tekrar arıcam 9 gibi haberın olsun öptum yanaklarından
Barışcım bızım öncelıklı gelecek ve sınavlar ve derslerımız onun için önce başarı sonra oyn
Öptüm yanalarınınzdan hepinizden
TuranBey
Ramazan
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.
Turanbey yazdı:Mesajını aldım sedatcım aradım hatta ama cevap vermedı telefonun , Çağlarıda aradım ama aynı sekılde oda cevap vermedı .Bu akşam tekrar arıcam 9 gibi haberın olsun öptum yanaklarından
Barışcım bızım öncelıklı gelecek ve sınavlar ve derslerımız onun için önce başarı sonra oyn
Turanbey yazdı:Mesajını aldım sedatcım aradım hatta ama cevap vermedı telefonun , Çağlarıda aradım ama aynı sekılde oda cevap vermedı .Bu akşam tekrar arıcam 9 gibi haberın olsun öptum yanaklarından
Öptüm yanalarınınzdan hepinizden
TuranBey
Ramazan
Sedat Kanka Mesajı Saat 03.30 Gibi Kestim Kusura Bakma Uyku Bastırmıştı.Ramazan Kardeşim Telefon Şuan Serviste Bugün Alıyorum 8 Kere Cevapsız Arama Vardı Sanırım Sendin Kontörüm Yoktur Haberiniz Olsun Mesaj Atmak İstiyenler Mesajlaşırız Yeterki 'Selim' Hattı Olsun
ÖnceLikle sLmlar Ben Turankaçkar Loncamızın yeni sayfası hayırlı uğurLu olması dilegiyle ben forumda Fazla bulanamıyorum genellikle oyunda açıklamamlarımı yapıyorum.. Loncamıza yeni katılan dostlarımızı size Tanıtmak ve hepinizin öledigim insalara saygı duymasını dilerim referans benm :=)
1.üye:Turankalpbekcisi____eski çarları ile Kalpbekcisi-Melekkk ++++2 senelik arkadsımdır
2.üye:Turanbela___eski çarları ile Ronrado Ankaragücüxkadir+++oyunnn basından beri en sevdigim abimdir.İdris
3.üye:Turanpadişah__eski çarları ile Alemciçocuk Ekvatorrr Ömer çok sevidigim bi dostumdur.
bRaverY yazdı:ÖnceLikle sLmlar Ben Turankaçkar Loncamızın yeni sayfası hayırlı uğurLu olması dilegiyle ben forumda Fazla bulanamıyorum genellikle oyunda açıklamamlarımı yapıyorum.. Loncamıza yeni katılan dostlarımızı size Tanıtmak ve hepinizin öledigim insalara saygı duymasını dilerim referans benm :=)
1.üye:Turankalpbekcisi____eski çarları ile Kalpbekcisi-Melekkk ++++2 senelik arkadsımdır
2.üye:Turanbela___eski çarları ile Ronrado Ankaragücüxkadir+++oyunnn basından beri en sevdigim abimdir.İdris
3.üye:Turanpadişah__eski çarları ile Alemciçocuk Ekvatorrr Ömer çok sevidigim bi dostumdur.