Turan Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Turanbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Turan Loncası

Mesaj gönderen Turanbey »

Mesajını aldım sedatcım aradım hatta ama cevap vermedı telefonun , Çağlarıda aradım ama aynı sekılde oda cevap vermedı .Bu akşam tekrar arıcam 9 gibi haberın olsun öptum yanaklarından :)

Barışcım bızım öncelıklı gelecek ve sınavlar ve derslerımız onun için önce başarı sonra oyn ;)

Öptüm yanalarınınzdan hepinizden

TuranBey

Ramazan
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

Turanbey Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Turanbey yazdı:Mesajını aldım sedatcım aradım hatta ama cevap vermedı telefonun , Çağlarıda aradım ama aynı sekılde oda cevap vermedı .Bu akşam tekrar arıcam 9 gibi haberın olsun öptum yanaklarından :)

Barışcım bızım öncelıklı gelecek ve sınavlar ve derslerımız onun için önce başarı sonra oyn ;)

TuranBey

Ramazan
Ramazan şu öpücük işini çıkarsak :D
Kullanıcı avatarı
Turanadosis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Turanadosis »

Forum Üyeliqim budur ;)
Gregoryxbüyü

Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Rwazz adlı charda kardeşim oynicak ben değil
Kullanıcı avatarı
Dortting
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Dortting »

Yeni sayfanız hayırlı olsun.
No Aşk No Dır-Dır Online Makara Online Gır-Gır
Kullanıcı avatarı
Damz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Damz »

Turanbey yazdı:Mesajını aldım sedatcım aradım hatta ama cevap vermedı telefonun , Çağlarıda aradım ama aynı sekılde oda cevap vermedı .Bu akşam tekrar arıcam 9 gibi haberın olsun öptum yanaklarından :)

TuranBey

Ramazan
Sedat Kanka Mesajı Saat 03.30 Gibi Kestim Kusura Bakma Uyku Bastırmıştı.Ramazan Kardeşim Telefon Şuan Serviste Bugün Alıyorum 8 Kere Cevapsız Arama Vardı Sanırım Sendin Kontörüm Yoktur Haberiniz Olsun Mesaj Atmak İstiyenler Mesajlaşırız Yeterki 'Selim' Hattı Olsun :D

Ramazan Senlede Biraz Konuşalım Kardeşim

İyi Günler.
Damz İkrardan Gelir.
Kullanıcı avatarı
izbIRakanLaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen izbIRakanLaR »

Ramazanım ÇınaRım Osmanım Gazimm Hepinizi çoq seviyoRum amA Çınarı fazLa SevmıyoRum :D:D:D:D YoLunuz açıq oLsun ... Loncanız Köşke HaYıRLı oLsun...

Resim
Resim

*-*-*Altınordu*-*-*ChesteRFieLd*-*-*JaCoBsS*-*-*
bRaverY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bRaverY »

ÖnceLikle sLmlar Ben Turankaçkar Loncamızın yeni sayfası hayırlı uğurLu olması dilegiyle ben forumda Fazla bulanamıyorum genellikle oyunda açıklamamlarımı yapıyorum.. Loncamıza yeni katılan dostlarımızı size Tanıtmak ve hepinizin öledigim insalara saygı duymasını dilerim referans benm :=)
1.üye:Turankalpbekcisi____eski çarları ile Kalpbekcisi-Melekkk ++++2 senelik arkadsımdır
2.üye:Turanbela___eski çarları ile Ronrado Ankaragücüxkadir+++oyunnn basından beri en sevdigim abimdir.İdris
3.üye:Turanpadişah__eski çarları ile Alemciçocuk Ekvatorrr Ömer çok sevidigim bi dostumdur.

Turankaçkar___Kingxgazi__Xxxxgöztepexxxxx_MuStAfAbII
Kullanıcı avatarı
ThoLqA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ThoLqA »

Loncamıza gelen arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz.. Hep birlikte yeniliklere imza atacağız :idea:
ThoLqA - ÖzThoLqA - Chinar.. Turanpenia - Jimmy - Kankaxxburkan
Kullanıcı avatarı
Turanadosis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Turanadosis »

bRaverY yazdı:ÖnceLikle sLmlar Ben Turankaçkar Loncamızın yeni sayfası hayırlı uğurLu olması dilegiyle ben forumda Fazla bulanamıyorum genellikle oyunda açıklamamlarımı yapıyorum.. Loncamıza yeni katılan dostlarımızı size Tanıtmak ve hepinizin öledigim insalara saygı duymasını dilerim referans benm :=)
1.üye:Turankalpbekcisi____eski çarları ile Kalpbekcisi-Melekkk ++++2 senelik arkadsımdır
2.üye:Turanbela___eski çarları ile Ronrado Ankaragücüxkadir+++oyunnn basından beri en sevdigim abimdir.İdris
3.üye:Turanpadişah__eski çarları ile Alemciçocuk Ekvatorrr Ömer çok sevidigim bi dostumdur.

Turankaçkar___Kingxgazi__Xxxxgöztepexxxxx_MuStAfAbII
GAzi Yine Bir Beni yazmamısın saoL yani :)
Gregoryxbüyü

Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!

“Genel Sohbet” sayfasına dön