Herhalde Elg'e maruz kalmış Gaffar ve ekibi diğer arkadaşın da dediği gibi...
Yazdıklarım oldu şiir gibi...
Şaka bir yana burada yoğun elg altında çalıştırılan kişiler yüksek ihtimalle fareadamlar olur ve o deliren fareadamlar da her zamanki gibi bize patlar...
Arkadaşlar video yayınlanalı 3 gün oldu ve bizlerin şimdie kadar çok daha fazla ayrıntılar keşfetmemiz, sırlarını çözmemiz gerekirdi. Sizlerden yeni detaylar, yeni yanıtlar (gelecekle alakalı) bekliyorum...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Tskxtatanga yazdı:Herhalde Elg'e maruz kalmış Gaffar ve ekibi diğer arkadaşın da dediği gibi...
Yazdıklarım oldu şiir gibi...
Şaka bir yana burada yoğun elg altında çalıştırılan kişiler yüksek ihtimalle fareadamlar olur ve o deliren fareadamlar da her zamanki gibi bize patlar...
Update yazdı:arkadaşlar bir saahnedede elinde alev topu olan bir kadın var o ne manada acaba birde bu sonlardaki şapkalı olon azat bey mi gaffar bey mi ?
büyük ihtimalle direnç elektrik efsunları kadar ateşlerde değerlenir. Elektriğe tek güvencim o büyük trafo vari şeey.
SoundR yazdı:Selami Kelaynak ile ilgili sırlar açığa çıkacakmı acaba ..
Selami Kelaynak bildiğimiz gibi 2006 senesinde denize açılıyor bu durum da bize Karaköy'ü işaret ediyor. Selami Kelaynak Karaköy'de tekrar karşımıza çıkacaktır fakat Çemberlitaş bölgesinde Selami Kelaynak görevlerine rastlayamayacağız...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
SoundR yazdı:Selami Kelaynak ile ilgili sırlar açığa çıkacakmı acaba ..
Selami Kelaynak bildiğimiz gibi 2006 senesinde denize açılıyor bu durum da bize Karaköy'ü işaret ediyor. Selami Kelaynak Karaköy'de tekrar karşımıza çıkacaktır fakat Çemberlitaş bölgesinde Selami Kelaynak görevlerine rastlayamayacağız...