Video İncelemesi [Çemberlitaş]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Video İncelemesi [Çemberlitaş]

Mesaj gönderen Rescuer »

Yönetimin gelecek olan genişleme paketi Çemberlitaş videosunu yayınlaması üzerine videoya daha hakim olduk, artık videonun detaylarını araştırarak genişleme paketi hakkında KANITI olan bazı şeyler ortaya çıkarma vakti geldi...
Ben yakaladığım bazı detayları burada paylaşıyorum sizler de bu konu altında paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı yaparsanız konunun sonunda en azından bazı soru işaretleri kafamızdan silinecektir.

Videodaki İstanbul Gazatesi'nin tercümesi;
Resim
BÜYÜK SANTRAL AÇILDI
Teşkilat'ta Beyinler Çalışıyor.
Uzun süredir Eminönü ahalisnin zihinlerini kurcalayan periyodik seslerin kaynağı açığa çıktı.Teşkilat, yapım çalışmaları gizli olarak yürütülen, Çemberlitaş bulutsusu içerisindeki dev jeneratörünü hizmete açtı.Teşkilat'ın beyinleri, imkansızı gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor.
Mühreviyatında yoğun "Erg" bulunan bulutsuda daha önce inşaat yapmak şöyle dursun, yaşayan varlık dahi tespit edilememişti.Basın açıklaması yapan Ziya Bey "Bilindiği gibi Erg, yüksek miktarda maruz kalındığında, delilik ve ölüme neden olabilecek kadar güçlü bir enerji kaynağıdır.Bu sebeple görkemli bir açılış yapamadık. Ama bu çalışma insanlığın azim hikayesidir" açıklamasını yaptı.
Ayrıca videoda birden fazla geçişte şu yüz görünüyor, bunun anlamı ne olabilir ? Sadece video görselliğini yükseltmek için koyulmuş bir geçiş mi yoksa yeni düşmanlardan olabilir mi veya herhangi bir şey ? Nedir, kimdir bu ?!
Resim

Ayrıca bir dergide şöyle yazıyor(Tercüman-ı Hayat);
Domuz... Gizemden Dehaya Seyahat
Resim

Yazıya bakacak olursak yeni bölgenin görevleri yahut kontrolü Domuz ve Bab-ı Ali ortaklığında olacaktır (kontrolü bu kesimde olduğu taktirde görevler de bu kesimden olacaktır).
Ayrıca videodan anlaşıyor ki yeni bölgemiz Çemberlitaş, tıpkı Ada gibi bir doğanın -sanırım- ortalarına yapılmış bir kent tarzında olacaktır. Aynı zamanda evrim geçirmiş bitkiler de merak uyandırıyor...

Benim şimdilik dikkatimi çekenler, bulabildiklerim bunlar, sizlerin farklı düşüncelerini, kendi tespitlerinizi bekliyorum. Bu konu teşekkürü bekleyen bir konu değildir, teşekkürler, iyi paylaşım tarzında mesaj yazacak arkadaşlardan ricam mesajınızı silin, hiç yazmayın, ben yeni genişleme paketimiz hakkında daha fazla bilgiye ulaşabileceğimiz bir tartışma konusu olsun istiyorum, benim paylaştıklarımla sınırlı kalmasın...

Herkese iyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Re: Video İncelemesi [Çemberlitaş]

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Rescuer yazdı:
Ayrıca videoda birden fazla geçişte şu yüz görünüyor, bunun anlamı ne olabilir ? Sadece video görselliğini yükseltmek için koyulmuş bir geçiş mi yoksa yeni düşmanlardan olabilir mi veya herhangi bir şey ? Nedir, kimdir bu ?!
Resim
İnternet ten hazır geçiş görseli mi indirdiler acaba :D jigsaw tarzı video olmus :D
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

HaNdSoMe yazdı:
Rescuer yazdı:
Resim
İnternet ten hazır geçiş görseli mi indirdiler acaba :D jigsaw tarzı video olmus :D
:D Aslında yapı bakımından biraz İfliss'in yüzünü andırıyor ama yine de kararsızım...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Rescuer yazdı:Yönetimin gelecek olan genişleme paketi Çemberlitaş videosunu yayınlaması üzerine videoya daha hakim olduk, artık videonun detaylarını araştırarak genişleme paketi hakkında KANITI olan bazı şeyler ortaya çıkarma vakti geldi...
Ben yakaladığım bazı detayları burada paylaşıyorum sizler de bu konu altında paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı yaparsanız konunun sonunda en azından bazı soru işaretleri kafamızdan silinecektir.

Videodaki İstanbul Gazatesi'nin tercümesi;
Resim
BÜYÜK SANTRAL AÇILDI
Teşkilat'ta Beyinler Çalışıyor.
Uzun süredir Eminönü ahalisnin zihinlerini kurcalayan periyodik seslerin kaynağı açığa çıktı.Teşkilat, yapım çalışmaları gizli olarak yürütülen, Çemberlitaş bulutsusu içerisindeki dev jeneratörünü hizmete açtı.Teşkilat'ın beyinleri, imkansızı gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor.
Mühreviyatında yoğun "Erg" bulunan bulutsuda daha önce inşaat yapmak şöyle dursun, yaşayan varlık dahi tespit edilememişti.Basın açıklaması yapan Ziya Bey "Bilindiği gibi Erg, yüksek miktarda maruz kalındığında, delilik ve ölüme neden olabilecek kadar güçlü bir enerji kaynağıdır.Bu sebeple görkemli bir açılış yapamadık. Ama bu çalışma insanlığın azim hikayesidir" açıklamasını yaptı.
Resim

Ayrıca bir dergide şöyle yazıyor(Tercüman-ı Hayat);
Domuz... Gizemden Dehaya Seyahat
Resim

Yazıya bakacak olursak yeni bölgenin görevleri yahut kontrolü Domuz ve Bab-ı Ali ortaklığında olacaktır (kontrolü bu kesimde olduğu taktirde görevler de bu kesimden olacaktır).
Ayrıca videodan anlaşıyor ki yeni bölgemiz Çemberlitaş, tıpkı Ada gibi bir doğanın -sanırım- ortalarına yapılmış bir kent tarzında olacaktır. Aynı zamanda evrim geçirmiş bitkiler de merak uyandırıyor...

Benim şimdilik dikkatimi çekenler, bulabildiklerim bunlar, sizlerin farklı düşüncelerini, kendi tespitlerinizi bekliyorum. Bu konu teşekkürü bekleyen bir konu değildir, teşekkürler, iyi paylaşım tarzında mesaj yazacak arkadaşlardan ricam mesajınızı silin, hiç yazmayın, ben yeni genişleme paketimiz hakkında daha fazla bilgiye ulaşabileceğimiz bir tartışma konusu olsun istiyorum, benim paylaştıklarımla sınırlı kalmasın...

Herkese iyi forumlar...
Gaffar bey ve ekibi de yoğun erg e maruz kalmıştır belkide ve o yüzden karşımıza boss olarak çıkacaklardır.Dellenmiş olabilirler :D :D
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

videoyu izledim ve 1.20 de cemberlitaş var dikkat ederseniz ve sanırım o fabrika elektiriğini kaynaklarını ordan sağlıyor dikkatle izleyin çok garip şeyler olucak bide o yüze gelirsek gazete haberinde delirden birşeylerden bahsediyor o olabilir neyse görücez :)
<)
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen winwar3 »

Bende iflisin yanındaki UZUN BİR TAŞ VAR o TAŞın altından bakarsanız yukarıya doğru dewam ediyor ve O TAŞ ,o çemberlitaşın dewamı die düşünüyorum.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

Resim

Bu yüz aslında benim tahmin ettiğim gibi birşeyde olabilir.Benim fikrim Bossu keserken canı belli bi seviyeye düştüğünde aniden bu yüz ekrana gelip birşeyler sölüyecek ardından yüz kaybolacak bossun canı belirlenmiş seviyelere düştükçe bu yüz ekrana çıkacak. Nasıl ama :mrgreen: :mrgreen:
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Bence o resimdeki kişi [GM]CaptainATX olacak :)
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

winwar3 yazdı:Bende iflisin yanındaki UZUN BİR TAŞ VAR o TAŞın altından bakarsanız yukarıya doğru dewam ediyor ve O TAŞ ,o çemberlitaşın dewamı die düşünüyorum.!

iyi düşünmüşsün ama videoda cemberlitaşın etrafında bir şeyler var kablolar felan bence onu fabrika elektirik kaynağı olarak kullanıyor :D
<)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

O korkunç yüz birden çıkınca videoda ödüm patlamıştı zaten :D Bir gün Kalpten Gidecem :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön