???????? Karşınızda!
Re: ???????? Karşınızda!
Heyecanlandım doğrusu 

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Wow gibi oyunlarda çok fazla milletten insan var ama Türk loncaların kendi arasındaki buluşmalar ve samimiyet okuduğum kadarıyla çok fazla.Kurtlarxfearx yazdı:BLackGezz0 yazdı:Umarım video güzelliği kadar yeni bir bölge ile karşılaşırız . Bence İKV'nin tek eksiği reklam konusu eğer bu oyun ingilizce desteği ile çıksaydı ve iyi bir şekilde pazarlansaydı İKV çok çok daha iyi yerlere gelir şanı sadece Türkiye içi kalmazdı . Fakat tabi ki arabaya yakıt koymayınca ilerlemesini beklemek saçma olur . Daha 3 aylık plus pakete 15 TL vermeye üşenen kişiler olunca oyunun Türkiye dışına pazarlanmasını beklemek saçma olur . 3 aylık plus paketin ne denli ucuz olduğunu kavrayabilmek için WOW veya KO tarzı ünü kadar cebide yakan ( 1 aylık premium paketlerin fiyatları 50-60 TL kadar çıkıyor ) oyunları oynatmak ve farkı anlamalarını sağlamak gerek . İKV'den tek isteğim yeni bölge değil yeni bilinçli oyuncuların oyuna katılması , zaten bu olunca yeni bölgelerde olur , yeni materyallerde , yeni eşyalarda . Çemberlitaş'ta görüşmek üzere ..
Bence oyun reklamı yapılmamalı. Biz bize kalmalıyız. Çünkü şöyle düşünüyorum WOW KO M2 gibi oyunlarda kimse birbirini tanımıyor kaç milyon insan oynuyor. Samimi ortam olması benim daha çok hoşuma gider.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
katakuli yazdı:Wow gibi oyunlarda çok fazla milletten insan var ama Türk loncaların kendi arasındaki buluşmalar ve samimiyet okuduğum kadarıyla çok fazla.Kurtlarxfearx yazdı:BLackGezz0 yazdı:Umarım video güzelliği kadar yeni bir bölge ile karşılaşırız . Bence İKV'nin tek eksiği reklam konusu eğer bu oyun ingilizce desteği ile çıksaydı ve iyi bir şekilde pazarlansaydı İKV çok çok daha iyi yerlere gelir şanı sadece Türkiye içi kalmazdı . Fakat tabi ki arabaya yakıt koymayınca ilerlemesini beklemek saçma olur . Daha 3 aylık plus pakete 15 TL vermeye üşenen kişiler olunca oyunun Türkiye dışına pazarlanmasını beklemek saçma olur . 3 aylık plus paketin ne denli ucuz olduğunu kavrayabilmek için WOW veya KO tarzı ünü kadar cebide yakan ( 1 aylık premium paketlerin fiyatları 50-60 TL kadar çıkıyor ) oyunları oynatmak ve farkı anlamalarını sağlamak gerek . İKV'den tek isteğim yeni bölge değil yeni bilinçli oyuncuların oyuna katılması , zaten bu olunca yeni bölgelerde olur , yeni materyallerde , yeni eşyalarda . Çemberlitaş'ta görüşmek üzere ..
Bence oyun reklamı yapılmamalı. Biz bize kalmalıyız. Çünkü şöyle düşünüyorum WOW KO M2 gibi oyunlarda kimse birbirini tanımıyor kaç milyon insan oynuyor. Samimi ortam olması benim daha çok hoşuma gider.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Re: YENİ BİR ER MEYDANI
mesgenccom yazdı:Benim tahminimce Er Meydanı gibi bir yer olacak... Orada Klanlar savaşıyordu... Burada Taraflar.
Teşkilat yanlıları ve Teşklata karşı çıkanlar...!!!
Tarafınızı seçecek ona göre savaşacaksınız.Galip çıkan ekip ödülünü alacak..
Olayın içinde Agah beyin ve Gaffarın bulunmasıda bu tezi kuvvetlendiriyor gibi. Seçtiğiniz tarafa göre Agah bey ve Gaffar yanınızda olacak hangi taraf diğerini mağlup ederse ödülünü alacak. Bekleyip göreceğiz..
Diye düşünüyorum..
Dediğin gibi olursa gerçekten eğlenceli bir bölge olacaktır.
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: YENİ BİR ER MEYDANI
ŞU ANDA imkânsız.mesgenccom yazdı:Benim tahminimce Er Meydanı gibi bir yer olacak... Orada Klanlar savaşıyordu... Burada Taraflar.
Teşkilat yanlıları ve Teşklata karşı çıkanlar...!!!
Tarafınızı seçecek ona göre savaşacaksınız.Galip çıkan ekip ödülünü alacak..
Olayın içinde Agah beyin ve Gaffarın bulunmasıda bu tezi kuvvetlendiriyor gibi. Seçtiğiniz tarafa göre Agah bey ve Gaffar yanınızda olacak hangi taraf diğerini mağlup ederse ödülünü alacak. Bekleyip göreceğiz..
Diye düşünüyorum..
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı

Yeni gelecek bölgenin kapak resmi ~~
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
ViperTeam yazdı:
Yeni gelecek bölgenin kapak resmi ~~
OHAA
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bir tek ben mi sevmedim Çemberlitaş'ı?
Bana fazlasıyla abartılı geldi...
Janjanını biraz fazla kaçırmışlar...
Bazı yerlerde bitkiler varken bazı yerlerde makineler çok abartı geldi + Makine'nin görüntüsü çok kötü...
Umarım düzeltilebilir...
Bana fazlasıyla abartılı geldi...
Janjanını biraz fazla kaçırmışlar...
Bazı yerlerde bitkiler varken bazı yerlerde makineler çok abartı geldi + Makine'nin görüntüsü çok kötü...
Umarım düzeltilebilir...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
bir kaç kişiden oluşan bi grubdan ve memnuniyetsiz bir oyuncu toplumuna sahip olan şirketten ne bekleyebilirsinki ne yapsalar beğenmiyoruz
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bende iflisin yanındaki UZUN BİR TAŞ VAR o TAŞın altından bakarsanız yukarıya doğru dewam ediyor ve O TAŞ ,o çemberlitaşın dewamı die düşünüyorum.! (Bide iflis ölürken efendimin emriyle diyor)Ve videodaki kızda YA BOSS yada GÖREV vercek.(lamia gibi) ama elindeki ateş boss olduğun gösteriyor sanki.
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx