???????? Karşınızda!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: ???????? Karşınızda!

Mesaj gönderen pusula »

Heyecanlandım doğrusu :)
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

Kurtlarxfearx yazdı:
BLackGezz0 yazdı:Umarım video güzelliği kadar yeni bir bölge ile karşılaşırız . Bence İKV'nin tek eksiği reklam konusu eğer bu oyun ingilizce desteği ile çıksaydı ve iyi bir şekilde pazarlansaydı İKV çok çok daha iyi yerlere gelir şanı sadece Türkiye içi kalmazdı . Fakat tabi ki arabaya yakıt koymayınca ilerlemesini beklemek saçma olur . Daha 3 aylık plus pakete 15 TL vermeye üşenen kişiler olunca oyunun Türkiye dışına pazarlanmasını beklemek saçma olur . 3 aylık plus paketin ne denli ucuz olduğunu kavrayabilmek için WOW veya KO tarzı ünü kadar cebide yakan ( 1 aylık premium paketlerin fiyatları 50-60 TL kadar çıkıyor ) oyunları oynatmak ve farkı anlamalarını sağlamak gerek . İKV'den tek isteğim yeni bölge değil yeni bilinçli oyuncuların oyuna katılması , zaten bu olunca yeni bölgelerde olur , yeni materyallerde , yeni eşyalarda . Çemberlitaş'ta görüşmek üzere ..

Bence oyun reklamı yapılmamalı. Biz bize kalmalıyız. Çünkü şöyle düşünüyorum WOW KO M2 gibi oyunlarda kimse birbirini tanımıyor kaç milyon insan oynuyor. Samimi ortam olması benim daha çok hoşuma gider.
Wow gibi oyunlarda çok fazla milletten insan var ama Türk loncaların kendi arasındaki buluşmalar ve samimiyet okuduğum kadarıyla çok fazla.
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

katakuli yazdı:
Kurtlarxfearx yazdı:
BLackGezz0 yazdı:Umarım video güzelliği kadar yeni bir bölge ile karşılaşırız . Bence İKV'nin tek eksiği reklam konusu eğer bu oyun ingilizce desteği ile çıksaydı ve iyi bir şekilde pazarlansaydı İKV çok çok daha iyi yerlere gelir şanı sadece Türkiye içi kalmazdı . Fakat tabi ki arabaya yakıt koymayınca ilerlemesini beklemek saçma olur . Daha 3 aylık plus pakete 15 TL vermeye üşenen kişiler olunca oyunun Türkiye dışına pazarlanmasını beklemek saçma olur . 3 aylık plus paketin ne denli ucuz olduğunu kavrayabilmek için WOW veya KO tarzı ünü kadar cebide yakan ( 1 aylık premium paketlerin fiyatları 50-60 TL kadar çıkıyor ) oyunları oynatmak ve farkı anlamalarını sağlamak gerek . İKV'den tek isteğim yeni bölge değil yeni bilinçli oyuncuların oyuna katılması , zaten bu olunca yeni bölgelerde olur , yeni materyallerde , yeni eşyalarda . Çemberlitaş'ta görüşmek üzere ..

Bence oyun reklamı yapılmamalı. Biz bize kalmalıyız. Çünkü şöyle düşünüyorum WOW KO M2 gibi oyunlarda kimse birbirini tanımıyor kaç milyon insan oynuyor. Samimi ortam olması benim daha çok hoşuma gider.
Wow gibi oyunlarda çok fazla milletten insan var ama Türk loncaların kendi arasındaki buluşmalar ve samimiyet okuduğum kadarıyla çok fazla.

=) Hiç oynamadım KO falan oynadım da online oyunlardan tek oynamadığım WOW ve Silkroad
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Re: YENİ BİR ER MEYDANI

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

mesgenccom yazdı:Benim tahminimce Er Meydanı gibi bir yer olacak... Orada Klanlar savaşıyordu... Burada Taraflar.
Teşkilat yanlıları ve Teşklata karşı çıkanlar...!!!
Tarafınızı seçecek ona göre savaşacaksınız.Galip çıkan ekip ödülünü alacak..
Olayın içinde Agah beyin ve Gaffarın bulunmasıda bu tezi kuvvetlendiriyor gibi. Seçtiğiniz tarafa göre Agah bey ve Gaffar yanınızda olacak hangi taraf diğerini mağlup ederse ödülünü alacak. Bekleyip göreceğiz..

Diye düşünüyorum..

Dediğin gibi olursa gerçekten eğlenceli bir bölge olacaktır.
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: YENİ BİR ER MEYDANI

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

mesgenccom yazdı:Benim tahminimce Er Meydanı gibi bir yer olacak... Orada Klanlar savaşıyordu... Burada Taraflar.
Teşkilat yanlıları ve Teşklata karşı çıkanlar...!!!
Tarafınızı seçecek ona göre savaşacaksınız.Galip çıkan ekip ödülünü alacak..
Olayın içinde Agah beyin ve Gaffarın bulunmasıda bu tezi kuvvetlendiriyor gibi. Seçtiğiniz tarafa göre Agah bey ve Gaffar yanınızda olacak hangi taraf diğerini mağlup ederse ödülünü alacak. Bekleyip göreceğiz..

Diye düşünüyorum..
ŞU ANDA imkânsız.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
ViperTeam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ViperTeam »

Resim

Yeni gelecek bölgenin kapak resmi ~~ 8-)
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~

Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

ViperTeam yazdı:Resim

Yeni gelecek bölgenin kapak resmi ~~ 8-)

OHAA :o :o :o
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

Bir tek ben mi sevmedim Çemberlitaş'ı?
Bana fazlasıyla abartılı geldi...
Janjanını biraz fazla kaçırmışlar... :D
Bazı yerlerde bitkiler varken bazı yerlerde makineler çok abartı geldi + Makine'nin görüntüsü çok kötü...
Umarım düzeltilebilir...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

bir kaç kişiden oluşan bi grubdan ve memnuniyetsiz bir oyuncu toplumuna sahip olan şirketten ne bekleyebilirsinki ne yapsalar beğenmiyoruz
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen winwar3 »

Bende iflisin yanındaki UZUN BİR TAŞ VAR o TAŞın altından bakarsanız yukarıya doğru dewam ediyor ve O TAŞ ,o çemberlitaşın dewamı die düşünüyorum.! (Bide iflis ölürken efendimin emriyle diyor)Ve videodaki kızda YA BOSS yada GÖREV vercek.(lamia gibi) ama elindeki ateş boss olduğun gösteriyor sanki.
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

“Eski Duyurular” sayfasına dön