MaTRaX yazdı:Off Off Her Zaman Şu Beta Tabirinden NEfret Ettim Şunu Anlatmaya Çalıştım Oyunda Beta İSME Sahip Nick Yok :!: :!:
Sizlerin Beta Olarak Adlandırdığınız İsimler 1,0 Sürümünden Sonra İşleme Giren İsimler
Oyunun 1,0 Sürümünden Önce ki İsimler Beta Dır ... ki Oyun Ozaman Beta ( Deneme Sürümü) dı.Onlarda ((MANŞET)) Z_a_R_g_A_n_A 34İSTANBUL34 Bu Şekildeydi Şu Anki Kullandıklarımız ın Tek farkı Büyük küçük Olarak Kullandıklarımızdır . Umarım Bu Yeterince Açıktır ..
HardStyle Arkadaşımzında Dediği gibi
HardStyle yazdı:Uzun lafın kısası ; amaç "BETA" olmak değil "a d a m" olmak..
İyi Eğlenceler..
Açık Beta döneminden kalmadır. Beta dönemeinden açık beta dönemine geçişte bütün karakterler silinmiştir.
BAKINIZ GÖRSEINIZ DİE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM BETA ÇAR DİE BİŞİ YOK BETA ÇARLAR ALAYI 2007 DE SILINDI 25LW SINIR OLAN SONRA V1 SÜRÜMÜ GELDİ 4 AY SONRA TAHMINI Xxxxxx kuralı GELDİ BETA ÇAR YOK BİLESİNİZ BETA DEMEK DENEME DEMEK O YÜZDEN 2007 DE ALAYI SİLINDİ BETA DEDIGINIZ ÇARLAR V1 SÜRÜMÜ ÇARLARIIII BİLGINIZE EKSIKLIK VRASA KUSURA KALMAYIN HATIRLADIKLARIM BUNLAR
Selamlar, Serhat'cım BETA demek karakter isminin büyüklü-küçüklü yazılması anlamına gelmıyor ki. Oyunda BETA dıye kışılık olarak tabir edecegımız kişileri zaten tanıyoruz ve sevıyoruz. Fuar sayesınde karakter ısmını büyüklü küçüklü yazmak ısteyen veya karakter ısmını degıştırmek isteyenler faydalanmıştır. Bunlarda asla BETA olamaz zaten..
JuSTLoV yazdı:Bu seneki fuarda yapılan isim degiştirme hakkı tanındı.Büyük küçüklü veya beta tabiri nickli ark havası artık indi Çakma BETAlar Hoşgeldiniz simdiden aramıza
Seni Akıllı uslu biri sanırımdım Ama Sende çakma OlduğunU belli etmişsin şakaydı )))
Beta kavramını hala Çözmüş değilsiniz. Beta Anlamı deneme Aşamasında olan bier sürümden İbaret ve Bu deneme aşamsında Kulanılan karekterler Beta Olmaz Sadece Bir araç vazifesi görür Beta çarı olmaz olamaz ki bu şu an olamdığını gösteriyor oan ki karekterlerin tamamen lav olmasından dolayı Sadece beta sürümünde oynamış şahıslar vardır ... Saygılarımla..
JuSTLoV yazdı:Bu seneki fuarda yapılan isim degiştirme hakkı tanındı.Büyük küçüklü veya beta tabiri nickli ark havası artık indi Çakma BETAlar Hoşgeldiniz simdiden aramıza
Seni Akıllı uslu biri sanırımdım Ama Sende çakma OlduğunU belli etmişsin şakaydı )))
Beta kavramını hala Çözmüş değilsiniz. Beta Anlamı deneme Aşamasında olan bier sürümden İbaret ve Bu deneme aşamsında Kulanılan karekterler Beta Olmaz Sadece Bir araç vazifesi görür Beta çarı olmaz olamaz ki bu şu an olamdığını gösteriyor oan ki karekterlerin tamamen lav olmasından dolayı Sadece beta sürümünde oynamış şahıslar vardır ... Saygılarımla..
Bilgim mevcut.Biraz espirili açıklama yapmak istedim v1 nickler bunlar beta sürümü25 lvl sınırı idi . tam sürüme geçtigi vakit tüm nickler lav edildi.
Beta sadece isim olarak kalır onemli olan insan olmak dost kaybetmemek Ama en değerlisi Oyunda Oyuncu gibi davranmak betalar pmlere bile bakmıyor ama 2 skillik canları kalıo bazen bunuda göz önünde bulunduralım