Artık ''Betayım'' Devri kapandı.
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Artık ''Betayım'' Devri kapandı.
Bu seneki fuarda yapılan isim degiştirme hakkı tanındı.Büyük küçüklü veya beta tabiri nickli ark havası artık indi
Çakma BETAlar Hoşgeldiniz
simdiden aramıza
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Re: Artık ''Betayım'' Devri kapandı.
cok sacma birsey nick change işlemi
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

Evet Bir konudur gidiyor çakma betacılar diye;
Şimdi size sorarım nick değişimine karşı çıkanlar.
Beta döneminden sonra açılan charlar örnek;Doctorx gibi isimlerden dolayı açılan hırsız isimleri çalınan charlarınızdan sonra siz şikayetçi olmadınız mı?
Bu konuda charlarımız çalınıyor diye Yönetime isyanlar etmediniz mi,
Şimdi ne değişti Doctorx olan bir char xDoCToRx oldu diye mi şikayet ediyorsunuz,yoksa siz beta'dan olsanız dair size inanmayan insanlardan mı şikayetçisiniz..
Size ne siz kendnizi biliyormusunuz?Siz ne yaptınığınızı,oyuna ne zaman başladığınızı biliyormusunuz o zaman problem olan nedir?
Bu yapılan isim değişiklikleri ile beraber hırsızlık olaylarınında(Çakma acılan charlardan şifreler isteme)önüne geçilecektir.Siz şifrenizi verirseniz bilemicem ancak bence yönetim bu konuda çok iyi bir işe adım attı..
Sevgiler
xDoCToRx
Beta döneminden sonra açılan charlar örnek;Doctorx gibi isimlerden dolayı açılan hırsız isimleri çalınan charlarınızdan sonra siz şikayetçi olmadınız mı?
Şimdi ne değişti Doctorx olan bir char xDoCToRx oldu diye mi şikayet ediyorsunuz,yoksa siz beta'dan olsanız dair size inanmayan insanlardan mı şikayetçisiniz..
Size ne siz kendnizi biliyormusunuz?Siz ne yaptınığınızı,oyuna ne zaman başladığınızı biliyormusunuz o zaman problem olan nedir?
Bu yapılan isim değişiklikleri ile beraber hırsızlık olaylarınında(Çakma acılan charlardan şifreler isteme)önüne geçilecektir.Siz şifrenizi verirseniz bilemicem ancak bence yönetim bu konuda çok iyi bir işe adım attı..
Sevgiler
xDoCToRx
Uzun lafın kısası ; amaç "BETA" olmak değil "a d a m" olmak..
İyi Eğlenceler..
İyi Eğlenceler..
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Eminönü
/alkıs /alkıs :!:HardStyle yazdı:Uzun lafın kısası ; amaç "BETA" olmak değil "a d a m" olmak..
İyi Eğlenceler..
Bedenım arz olabilir ama ruhum asla 
Off Off Her Zaman Şu Beta Tabirinden NEfret Ettim
Şunu Anlatmaya Çalıştım Oyunda Beta İSME Sahip Nick Yok :!: :!:
Sizlerin Beta Olarak Adlandırdığınız İsimler 1,0 Sürümünden Sonra İşleme Giren İsimler
Oyunun 1,0 Sürümünden Önce ki İsimler Beta Dır ... ki Oyun Ozaman Beta ( Deneme Sürümü) dı. Onlarda ((MANŞET)) Z_a_R_g_A_n_A 34İSTANBUL34 Bu Şekildeydi
Şu Anki Kullandıklarımız ın Tek farkı Büyük küçük Olarak Kullandıklarımızdır . Umarım Bu Yeterince Açıktır ..
HardStyle Arkadaşımzında Dediği gibi
Sizlerin Beta Olarak Adlandırdığınız İsimler 1,0 Sürümünden Sonra İşleme Giren İsimler
Oyunun 1,0 Sürümünden Önce ki İsimler Beta Dır ... ki Oyun Ozaman Beta ( Deneme Sürümü) dı. Onlarda ((MANŞET)) Z_a_R_g_A_n_A 34İSTANBUL34 Bu Şekildeydi
HardStyle Arkadaşımzında Dediği gibi
HardStyle yazdı:Uzun lafın kısası ; amaç "BETA" olmak değil "a d a m" olmak..
İyi Eğlenceler..
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
can kardesim dediklerine katılıyorum ben şikayetçi degilim aksine en güzel olanı budur:D kendini beta sanıp adam olmuyanlaraydı bu laflarım:) Hardstyle de güzel açıkladı dedigimi:DDoCToRXxX yazdı:Evet Bir konudur gidiyor çakma betacılar diye;
Sevgiler
xDoCToRx
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Yazan ellerin dert görmesin.HardStyle yazdı:Uzun lafın kısası ; amaç "BETA" olmak değil "a d a m" olmak..
İyi Eğlenceler..

eski charlarına böle saygı gösterenbi oyun
söz meclisten dışarı tabi ama insan eskilerine biraz inşah eder