İDEM
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İDEM
bu oyunu 2 senedir oynuyorum ama ne yer aldınta ne de sığınaklarda idem düşmüyor bunun sebepinin ne olduğunu merak ediyorum.Yetkili kişilerden haber bekliyorum . :?:
Re: İDEM
Merhaba
Oyun dünyasında ki eşya düşürme sistemi belirli bir yüzdelik şansa dayalı kazanılmaktadır. Eğer ki bu şansınızı artırmak isterseniz Plus Paket kullanarak daha fazla ganimet paketi ve efsunlu eşya düşürme olasılığı kazanırsınız.
Oyun dünyasında ki eşya düşürme sistemi belirli bir yüzdelik şansa dayalı kazanılmaktadır. Eğer ki bu şansınızı artırmak isterseniz Plus Paket kullanarak daha fazla ganimet paketi ve efsunlu eşya düşürme olasılığı kazanırsınız.
- oquzhanxalkanat
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Zirvedekiler
bende 3 senedir oynuyorum bana şuana kadar düşen item çokdur ama işe yarar itemler belirlidir Örneğin;
*urban yüzük
*yücelen yüzük
*urban eldiiven
*alman demirci dilek eldiven
*urban tora tora zırh
bunlar plussuz düşen önemli itemlerdir....
önemli olan düşürmesini bilmek sen 1 saat yaratık kesip 1 saattir burdayım daha item düşmedi dyosun ben item düşürmek için geceleri oynuyodum...bazende şansa tak dye düşüyo örneğin yücelen yüzük ve alman demirci dilek eldiven
alman eldiiven meteorda arz kalesine qiderken kesdiqim bir vahşi tarafından düşdü yücelen yüzük ise meran şehrine giderken ilk uçan muhafızdan düşdü....xD
*urban yüzük
*yücelen yüzük
*urban eldiiven
*alman demirci dilek eldiven
*urban tora tora zırh
bunlar plussuz düşen önemli itemlerdir....
önemli olan düşürmesini bilmek sen 1 saat yaratık kesip 1 saattir burdayım daha item düşmedi dyosun ben item düşürmek için geceleri oynuyodum...bazende şansa tak dye düşüyo örneğin yücelen yüzük ve alman demirci dilek eldiven
alman eldiiven meteorda arz kalesine qiderken kesdiqim bir vahşi tarafından düşdü yücelen yüzük ise meran şehrine giderken ilk uçan muhafızdan düşdü....xD
ALKANAT
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe
Tskxdxnakres
Saygı mecburi, sevgi kafana göre.
Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe
Tskxdxnakres
Saygı mecburi, sevgi kafana göre.
Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
defalarca grup bölgesi yapmama rağmen item düşmüyor arkadaş 2 tane düşürdük allah razı olsun
o değilde..
arkadaş askerden geldi izne plusda almadı üstünü ful dizdi gitti
bi asaf eksik adamda hayret ettim 
arkadaş askerden geldi izne plusda almadı üstünü ful dizdi gitti
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!