İDEM

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Darbexsado
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İDEM

Mesaj gönderen Darbexsado »

bu oyunu 2 senedir oynuyorum ama ne yer aldınta ne de sığınaklarda idem düşmüyor bunun sebepinin ne olduğunu merak ediyorum.Yetkili kişilerden haber bekliyorum . :?:
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İDEM

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba

Oyun dünyasında ki eşya düşürme sistemi belirli bir yüzdelik şansa dayalı kazanılmaktadır. Eğer ki bu şansınızı artırmak isterseniz Plus Paket kullanarak daha fazla ganimet paketi ve efsunlu eşya düşürme olasılığı kazanırsınız.
Kullanıcı avatarı
oquzhanxalkanat
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Zirvedekiler

Mesaj gönderen oquzhanxalkanat »

bende 3 senedir oynuyorum bana şuana kadar düşen item çokdur ama işe yarar itemler belirlidir Örneğin;
*urban yüzük
*yücelen yüzük
*urban eldiiven
*alman demirci dilek eldiven
*urban tora tora zırh
bunlar plussuz düşen önemli itemlerdir....
önemli olan düşürmesini bilmek sen 1 saat yaratık kesip 1 saattir burdayım daha item düşmedi dyosun ben item düşürmek için geceleri oynuyodum...bazende şansa tak dye düşüyo örneğin yücelen yüzük ve alman demirci dilek eldiven
alman eldiiven meteorda arz kalesine qiderken kesdiqim bir vahşi tarafından düşdü yücelen yüzük ise meran şehrine giderken ilk uçan muhafızdan düşdü....xD
ALKANAT
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe

Tskxdxnakres
Saygı mecburi, sevgi kafana göre.
Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
Kullanıcı avatarı
kalearkasi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kalearkasi »

defalarca grup bölgesi yapmama rağmen item düşmüyor arkadaş 2 tane düşürdük allah razı olsun :D o değilde..
arkadaş askerden geldi izne plusda almadı üstünü ful dizdi gitti :D bi asaf eksik adamda hayret ettim :D
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön