Bu söylediklerini Yönetim söylediyse Yönetim Kadim Hidraya'da çok zor demişti.Junon'a da çok zor demişti.Özellikle kenana kenan çok zor demişlerde baş fedailer bile kenandan zorbluewolf45 yazdı:Gaffat bey konusunda birçok şey araştırmıştım hatta GM'lere bile mesaj çekmiştim gaffar bey gelmiyicek mi diye Gaffar Bey gelicek ve bize düşman olan yenilmesi neredeyse çok zor olacak olan bir BOSS beyaz büyücü olarak gelicek hatta kendisininde fotografını görmüştüm bir kişi class'larla oynayıp foruma koymuştu..
Agah bey gibi uzun belerini olan şapkalı gözlüklü ve elinde bir asası olan Beyaz Büyücü bir BOSS olarak gelicek ve büyü şeklinde saldırı yapıyor..
Ama şunu söylim geldiği zaman onu yenmesi hiç kolay olmayacak bunun garantisini verebilirim size..
Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: Gaffar Bey Hakkındaki Düşünceleriniz
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Çok zor oldugunu yönetim söylemedi ben kendim görmüştüm güclerini filan onları görerek böyle bişey söyledim yoksa yönetimden öyle bişey söylenmedi yani 
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- xKonsantrasyoNx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Hidrayada
Selim Beyin Büyülerinin yetmediği
Balyoz Nazımın Balyozunun deviremediği
Ağahın Bilgisinin yetmediği
gibi söylemler söyleniyordu
ama ne oldu 3 büyücü kesiyor artık
Gaffar Bey gelince mutlaka güçlü olacaktır ve onun yenmek için Teşkilatla iş birliği yapmak gerekecektir ve her ne olursa olsun
Beyaz Büyücülerin yanına gömeceğim Onu ..
Gaffar Bey gelince mutlaka güçlü olacaktır ve onun yenmek için Teşkilatla iş birliği yapmak gerekecektir ve her ne olursa olsun

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Umarım yeni lvller gelmez daha çoğu kişi grup bölgelerinden istediklerini tam olarak alamadı yeni lvller gelirse grup bölgeleri unutulur diye düşünüyorum ha bu arada gözlüklü uzun sakallı olan Gaffar'dır.Birkaç ay önce biri datalarla oynayıp foruma koymuştu resmini.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
bu vidyo nerde tam söyliyebilairmsiniz *****************************************************************************************
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
zaten teşkilattayız kardeşim sadece agaha çalışmıyoruz sonuçta domuz da teşkilata çalışıyor FBI ve CIA gibi düşünxKonsantrasyoNx yazdı:Hidrayada
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
İKV Oyun Tarihçesi, Beyaz Köşk ve Azat Efendi Dönemi (1967-1974), 7. Paragraf.Topuz'un verdiği bilgilerle harekete geçen bir grup bilinçli saklı tür, Gaffar Bey'in dışarıda olduğu bir sırada , atölyeye baskın düzenlediler. Atölyenin savunmasını etkisiz hale getiren savaşçı grup, Genç Bilgililer'in bir kısmını katletti. Katliamın ortasında olay mahalline gelen Gaffar Bey'in, o zamana kadar bilinçsiz hiç bir şey yapmamış bu İstanbul beyefendisinin belki de ilk kez olarak ağzından ölüm sözcükleri döküldü. Ve saldırgan yaratıkların büyük bir kısmı cesetleri dahi ortada kalmamacasına katledildi. Etraf bir anda bu öfke karşısında korku içerisinde aklını kaybeden insan ve yaratıklarla doldu. Korkunç bir yanık kokusu etrafı kapladı. Saldırıdan son anda kurtulabilen Topuz'un bir bacağı koptu. Atölyenin büyük bir kısmı yıkıldı. Yeni geliştirilen Makine prototipi de bu öfkeden payını aldı. Bu olayın ardından Gaffar Bey'in çok sevdiği ekibi bile, kendisine karşı uzun bir süre mesafeli davrandılar.
Gaffar Bey hiç kolay olmayacaktır, ne Hidra'ya benzer ne Junon'a...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kuklcanın öğrencisi olacak o kadar.Rescuer yazdı:İKV Oyun Tarihçesi, Beyaz Köşk ve Azat Efendi Dönemi (1967-1974), 7. Paragraf.Topuz'un verdiği bilgilerle harekete geçen bir grup bilinçli saklı tür, Gaffar Bey'in dışarıda olduğu bir sırada , atölyeye baskın düzenlediler. Atölyenin savunmasını etkisiz hale getiren savaşçı grup, Genç Bilgililer'in bir kısmını katletti. Katliamın ortasında olay mahalline gelen Gaffar Bey'in, o zamana kadar bilinçsiz hiç bir şey yapmamış bu İstanbul beyefendisinin belki de ilk kez olarak ağzından ölüm sözcükleri döküldü. Ve saldırgan yaratıkların büyük bir kısmı cesetleri dahi ortada kalmamacasına katledildi. Etraf bir anda bu öfke karşısında korku içerisinde aklını kaybeden insan ve yaratıklarla doldu. Korkunç bir yanık kokusu etrafı kapladı. Saldırıdan son anda kurtulabilen Topuz'un bir bacağı koptu. Atölyenin büyük bir kısmı yıkıldı. Yeni geliştirilen Makine prototipi de bu öfkeden payını aldı. Bu olayın ardından Gaffar Bey'in çok sevdiği ekibi bile, kendisine karşı uzun bir süre mesafeli davrandılar.
Gaffar Bey hiç kolay olmayacaktır, ne Hidra'ya benzer ne Junon'a...![]()
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
-
- FareAdam Düşmanı
Gaffar Bey'le ilgili basit bir sonuca daha vardım. Fuarda dağıtılan posterde Gaffar Bey'i elinde buz oku ile görüyoruz. Buda demek oluyorki buza karşı dirençli. Bu durumda Fiziksel eşyalar önem kazanacak.
yeni seviyeler gelmeyecek umudunuzu kıracak şekilde olmasın ama maalesef :mrgreen: hem bu seviye ve grup bölgesi konusu bu genel etkileşim bölümünde en üstte çemberlitaş eklentisi adlı bir konuda var link de vereyimKronik35 yazdı:Yeni leveller gelicek merak etme sen fuara giden arkadaşlardan duyum aldım gm'lerle görüşmüşler gelicek böle büyük bi bölgede sabit kalıcak değil herhalde leveller;)KaraXHayalet yazdı:Yeni leveller gelmeyecek sanırım bu sadece bazı gizli kalmış gerçekleri açığa çıkarmak için bir bölge tahminimce bölge biraz küçük olacakRefresh yazdı:onu bunu bırakında yeni leveller gelecekmi gelmicekmi .Kesin bi bilgisi olan var mı kimisi sadece bölge gelicek diyor kimisi yeni lvller de gelecek diyor
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=45047