Artık Açıklasanız Nasıl Olur?
- ComicbookArt
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Re: Artık Açıklasanız Nasıl Olur?
Fan art sadece bu sene yapılmadı geçen senelere de bakarsanız fuarda herhangi bir eser yayınlanmamıştır.Değerlendirme fuardan sonra 15 gün ya da 1 ay içerisinde yapılır.Bu 2 yıldır böyledir.3. yıldada yayınlayacağız diyorlar ama sanmıyorum.

Xkarikaxless
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
yayınladılarmı bilgiisi olan war mı :?:ComicbookArt yazdı:Fan art sadece bu sene yapılmadı geçen senelere de bakarsanız fuarda herhangi bir eser yayınlanmamıştır.Değerlendirme fuardan sonra 15 gün ya da 1 ay içerisinde yapılır.Bu 2 yıldır böyledir.3. yıldada yayınlayacağız diyorlar ama sanmıyorum.
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
nerden biliyonDavuTT yazdı:bnm video birinci olmamış onu biliyorum en azından![]()
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
GRUNGE İS NOT DEAD!!!