Artık Açıklasanız Nasıl Olur?
Artık Açıklasanız Nasıl Olur?
Fanartda dereceye giren isimleri artık açıklarmısınız :? yarın fuara gidecek millette gidemeyenler öğrensin bari
...
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Re: Artık Açıklasanız Nasıl Olur?
yok davut açıklamazlar son ana kadar keyfini çıkarıyolar

AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
gerilim yapıyorlar yaw deli oluom tamam kazanamıcam anladım ama kimin kazandığınıda merak ediyorum inş. bnmkinden güsel bi video birinci olur yoksa formatı yüzünden evlat acısı gibi oturacak :lol:
...
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
Yarın açıklarlar diye düşünüyorum.
Biraz sabırlı olalım bence
Onbinlerce eser gönderilmiş sanırım. Bunların arasından seçim yapmak o kadar kolay olmaz herhalde değilmi
Biraz sabırlı olalım bence
2009-2013
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Eserler incelenerek, sonuçları fuar sonrasında ana sayfa üzerinden duyurulacaktır.
Yani Yarın Değil
Yani Yarın Değil

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
http://www.istanbuloyun.com/fanart/ bu linkteki yazıları okuDavuTT yazdı:nerden duydun kardeşbaşka bir şey yazıomu okuduğun yerde

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'