Selamlar,
Grup Bölgelerine giren çoğu oyuncuların tek şikayeti "Kudred iksirlerim gitti, hep madalya hep madalya" vb. buna karşılık bir öneride bulunmak istedim.
Düşen her madalyanın yanına 1 adet kudred iksiri olursa daha iyi olmazmıydı sizce?
Not: Öneri İKVDESTEK'e gönderilecektir.
Teşekkürler.
[Öneri]: Madalya'nın yanında Kudred iksiri
[Öneri]: Madalya'nın yanında Kudred iksiri
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: [Öneri]: Madalya'nın yanında Kudred iksiri
Kesinlikle katılıyorum. Bir madalya bir iksir olsun böylece zaman dısında kaybedicek cok sey olmazEsadullah yazdı:Selamlar,
Grup Bölgelerine giren çoğu oyuncuların tek şikayeti "Kudred iksirlerim gitti, hep madalya hep madalya" vb. buna karşılık bir öneride bulunmak istedim.
Düşen her madalyanın yanına 1 adet kudred iksiri olursa daha iyi olmazmıydı sizce?
Teşekkürler.
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."
Eşkiya
Eşkiya
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
aynen qüzel Fikir.Ama her sınıf İçin kendıne Göre Verseler daha ßi qüzel olur Savaşçıya Ejderha ßüyücüye Tılkı verılırse Kötü olurEsadullah yazdı:Selamlar,
Teşekkürler.
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Fikir güzelde Türkçemizi yozlaştırmayalım.KUDRET olduğunu bile bile kudred yazmayalım arkadaşlar.

yok hep ejderha versinler savaşcılar tilki üretsinler basit zaten üretimi yada fare daha basit hm savaşcı fazla kudret harcamıo sağlam büyüler olursa bi sarsılmaz kudreti götürür
...