[Öneri]: Madalya'nın yanında Kudred iksiri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

[Öneri]: Madalya'nın yanında Kudred iksiri

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Grup Bölgelerine giren çoğu oyuncuların tek şikayeti "Kudred iksirlerim gitti, hep madalya hep madalya" vb. buna karşılık bir öneride bulunmak istedim.

Düşen her madalyanın yanına 1 adet kudred iksiri olursa daha iyi olmazmıydı sizce?

Not: Öneri İKVDESTEK'e gönderilecektir.

Teşekkürler.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
ExCaLuBoR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: [Öneri]: Madalya'nın yanında Kudred iksiri

Mesaj gönderen ExCaLuBoR »

Esadullah yazdı:Selamlar,

Grup Bölgelerine giren çoğu oyuncuların tek şikayeti "Kudred iksirlerim gitti, hep madalya hep madalya" vb. buna karşılık bir öneride bulunmak istedim.

Düşen her madalyanın yanına 1 adet kudred iksiri olursa daha iyi olmazmıydı sizce?

Teşekkürler.
Kesinlikle katılıyorum. Bir madalya bir iksir olsun böylece zaman dısında kaybedicek cok sey olmaz :)
"Korkma.. Önce toprağa gideceksin. Sonra toprak olacaksın. Sonra bir gül olacaksın. O güle bir arı konacak. O arı ben olacağım."

Eşkiya
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Esadullah yazdı:Selamlar,

Teşekkürler.
aynen qüzel Fikir.Ama her sınıf İçin kendıne Göre Verseler daha ßi qüzel olur Savaşçıya Ejderha ßüyücüye Tılkı verılırse Kötü olur :)
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Fikir güzelde Türkçemizi yozlaştırmayalım.KUDRET olduğunu bile bile kudred yazmayalım arkadaşlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DavuTT »

yok hep ejderha versinler savaşcılar tilki üretsinler basit zaten üretimi yada fare daha basit hm savaşcı fazla kudret harcamıo sağlam büyüler olursa bi sarsılmaz kudreti götürür
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön