--Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .
Re: --Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .
Şu ana kadarki kurucu üyeleriniz kendini kanıtlams saygın kişiler.Loncanız hayırlı olsun.Dilerim ki bu tarz tecrübeli kişiler hep lonca açar.Meranda biraz olsun bu tarz yeniliklere ihtiyacı var.Başarılar hayırlı olsun.
Reader
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Xenophobia
volkan yazdı:Ikı senedır merandakı loncaları satın alıyodun.Alamayacagını anlayınca lonca acmaya karar verdın.Aferın akıllanmaya baslamsıın....
Loncanızın Hayırlı Olması Dılegıyle... Choosensxwanted
Choosensxwanted Yaptıqın TebLiğin Bir anLamı kaLmıs MI Sıkıca bir Düşün Simdi .. ? Madem Hic tebrik etmek istemiyorSun Nedie yazıorSun Neyse .. Yinede Teşekkürler
Loncanızın hayırlı olmasını temenni ederek başlamak istiyorum sözüme. Kurucu kişiler karakterli, oyunun vasfını anlamış kişiler olduğundan kaliteli oyuncu alımları / seçimleri olacağı kanaatindeyim. Belki bana düşmez ama söyliyim yine de fazla kalabalık olmanızı istemem. Çünkü bilindiği üzere çok kalabalık loncalar-gruplar kısa zamanda bir fikir çatışması sebebiyle dağılabiliyorlar. Bu konuda dikkat etmenizi isterim.
Tekrardan hayırlı olsun loncanız kardeşlerim. Hüseyin, Fuat, Ece
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bende korleg e katılıyorum.Bir lonca ne kadar kalabalık olursa o kdr sorun ve fikir ayrılığı çıkar ama yinede sizin bileceğiniz iş.Üyelere baktığımda ise hepsi kendini kanıtlamıs,tecrübeli kişiler.Alınacak üyelerde sanırım böyle oluyor.Son bir şey söyliyicem Ceuin ismi nerden geliyor ? Pek hosuma gitmedi.Haddim değil belkide ama.Neyse Hayırlı olsun Başarılar dilerim.Yolunuz aydınlık olur inşallah.Arz klanına kholpashalix ve deathx ten sonra sağlam bi lonca göremiyordum.İnş siz 3. sağlam arz klanında lonca olursunuz.kfat4 yazdı:Loncanızın hayırlı olmasını temenni ederek başlamak istiyorum sözüme. Kurucu kişiler karakterli, oyunun vasfını anlamış kişiler olduğundan kaliteli oyuncu alımları / seçimleri olacağı kanaatindeyim. Belki bana düşmez ama söyliyim yine de fazla kalabalık olmanızı istemem. Çünkü bilindiği üzere çok kalabalık loncalar-gruplar kısa zamanda bir fikir çatışması sebebiyle dağılabiliyorlar. Bu konuda dikkat etmenizi isterim.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
loncanız kaliteli kişilerden oluşuyor ve yeni katılacak üyelerinde çok kaliteli isimler olacagına eminim
hayırlı olması dileğiyle
hayırlı olması dileğiyle
Ottomanxölümsüz anısına
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Xenophobia
ArkadasLar İlginizden Ötürü Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür ediyorum .. Umarım Meran'a ve Bize HayırLı oLur . Ceuin Lonca İsmi İse KurucuLar Arasında ÖzeL bir Anlam Taşımakta oLup Sadece Bizde SakLı Kalıcaktır .
S.aleykum,
Loncanız Meran'nın 34.576'ci lonca olarak Meran halkına hayırlı uğurlu olsun.Umarım 2-3 günlük lonca değildir.Sesini Meran'a duyura bilecek lonca olması dileğiyle !
Muhammed Ali;
Rapkoliq.
Loncanız Meran'nın 34.576'ci lonca olarak Meran halkına hayırlı uğurlu olsun.Umarım 2-3 günlük lonca değildir.Sesini Meran'a duyura bilecek lonca olması dileğiyle !
Muhammed Ali;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Keşlerin Loncası 
Ne keşi keş bellekten mi söz ediyorsun anlayamadım.Öyle bir cümle buraya yakıştımı bence hiç yakışmadı hemen sözünü geri al seni lanet olasıVandervaart yazdı:Keşlerin Loncası
Reader
HayırLı oLsun Loncanız BaşarıLar DiLerim . .
XЦⓚΛᄂΛXFЯ乇乇丂Ƭᄂ乇乇
[[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR.. dußLE uqaLaa xP <==]]
XЦⓚΛᄂΛXFЯ乇乇丂Ƭᄂ乇乇
[[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR.. dußLE uqaLaa xP <==]]