--Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: --Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .

Mesaj gönderen Reader »

Şu ana kadarki kurucu üyeleriniz kendini kanıtlams saygın kişiler.Loncanız hayırlı olsun.Dilerim ki bu tarz tecrübeli kişiler hep lonca açar.Meranda biraz olsun bu tarz yeniliklere ihtiyacı var.Başarılar hayırlı olsun.
Reader
Yalnizcadi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Xenophobia

Mesaj gönderen Yalnizcadi »

volkan yazdı:Ikı senedır merandakı loncaları satın alıyodun.Alamayacagını anlayınca lonca acmaya karar verdın.Aferın akıllanmaya baslamsıın....

Loncanızın Hayırlı Olması Dılegıyle... Choosensxwanted

Choosensxwanted Yaptıqın TebLiğin Bir anLamı kaLmıs MI Sıkıca bir Düşün Simdi .. ? Madem Hic tebrik etmek istemiyorSun Nedie yazıorSun Neyse .. Yinede Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Loncanızın hayırlı olmasını temenni ederek başlamak istiyorum sözüme. Kurucu kişiler karakterli, oyunun vasfını anlamış kişiler olduğundan kaliteli oyuncu alımları / seçimleri olacağı kanaatindeyim. Belki bana düşmez ama söyliyim yine de fazla kalabalık olmanızı istemem. Çünkü bilindiği üzere çok kalabalık loncalar-gruplar kısa zamanda bir fikir çatışması sebebiyle dağılabiliyorlar. Bu konuda dikkat etmenizi isterim.

Tekrardan hayırlı olsun loncanız kardeşlerim. Hüseyin, Fuat, Ece
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Break »

kfat4 yazdı:Loncanızın hayırlı olmasını temenni ederek başlamak istiyorum sözüme. Kurucu kişiler karakterli, oyunun vasfını anlamış kişiler olduğundan kaliteli oyuncu alımları / seçimleri olacağı kanaatindeyim. Belki bana düşmez ama söyliyim yine de fazla kalabalık olmanızı istemem. Çünkü bilindiği üzere çok kalabalık loncalar-gruplar kısa zamanda bir fikir çatışması sebebiyle dağılabiliyorlar. Bu konuda dikkat etmenizi isterim.

Tekrardan hayırlı olsun loncanız kardeşlerim. Hüseyin, Fuat, Ece
Bende korleg e katılıyorum.Bir lonca ne kadar kalabalık olursa o kdr sorun ve fikir ayrılığı çıkar ama yinede sizin bileceğiniz iş.Üyelere baktığımda ise hepsi kendini kanıtlamıs,tecrübeli kişiler.Alınacak üyelerde sanırım böyle oluyor.Son bir şey söyliyicem Ceuin ismi nerden geliyor ? Pek hosuma gitmedi.Haddim değil belkide ama.Neyse Hayırlı olsun Başarılar dilerim.Yolunuz aydınlık olur inşallah.Arz klanına kholpashalix ve deathx ten sonra sağlam bi lonca göremiyordum.İnş siz 3. sağlam arz klanında lonca olursunuz.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

loncanız kaliteli kişilerden oluşuyor ve yeni katılacak üyelerinde çok kaliteli isimler olacagına eminim

hayırlı olması dileğiyle
Ottomanxölümsüz anısına
Yalnizcadi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Xenophobia

Mesaj gönderen Yalnizcadi »

ArkadasLar İlginizden Ötürü Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür ediyorum .. Umarım Meran'a ve Bize HayırLı oLur . Ceuin Lonca İsmi İse KurucuLar Arasında ÖzeL bir Anlam Taşımakta oLup Sadece Bizde SakLı Kalıcaktır .
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

S.aleykum,

Loncanız Meran'nın 34.576'ci lonca olarak Meran halkına hayırlı uğurlu olsun.Umarım 2-3 günlük lonca değildir.Sesini Meran'a duyura bilecek lonca olması dileğiyle !

Muhammed Ali;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Keşlerin Loncası =)
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Vandervaart yazdı:Keşlerin Loncası =)
Ne keşi keş bellekten mi söz ediyorsun anlayamadım.Öyle bir cümle buraya yakıştımı bence hiç yakışmadı hemen sözünü geri al seni lanet olası ;)
Reader
Kullanıcı avatarı
ferdi8485
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ferdi8485 »

HayırLı oLsun Loncanız BaşarıLar DiLerim . .

XЦⓚΛᄂΛXFЯ乇乇丂Ƭᄂ乇乇

[[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR.. dußLE uqaLaa xP <==]]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön