Bacım her horoz kendi çöplüğünde öter, ikide birde güncel yazıp forumumuza müdahale etme, sonderece abestle iştigal.
seni canı gönülden kutluyorum , yorumun için saol.
Beste; sana gelecek olursak:
Ben Anka da aktif olduğum gibi , Tılsım da da aktifim.
Realx loncasını sever sayarım.Lonca içerisinde sevdiğim arkadaşlarımda var.
Ama ;Şu saçma konuyu artık uzatma Beste.
Tılsımda olan tılsıım da kalsın.
sürekli güncel tutmanın manası ne anlamış değilim.
Evet kestiniz , bizzatda şahit oldum.Ama artık yeter.Uzatma
Muriscoyagmao yazdı:Görmemişler İsmeti Kesmiş Tutmuş Tüm Foruma Konu Açmış [Anlayana]... Sunucumuzun Forumunu Reklam Kokan Hareketler İle İşgal Etme ...
beste sana tavsiyem artik tek bir kelime daha yazma su konuya ..
benim icinde kiskanmayalim falan demissin SANCAK sunucusundaki arzlara helal olsun ismeti kalenin icinde kestiler daha iyisini yapamiyosiniz bi daha sancak sunucusunun forumununda kendi reklamini yapma git kendi sunucunda yap..
ikide bir güncel güncel ne diyelim sana illa hakaretmi istiyon milletin sabrini tasirmadan bence bidaha sancak sunucunun forumuna bile ugrama artik.......sonra demedi deme..
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
Beste yazdı:AceLeden Yalnıs Yere Gıttı Yazım aLpasLan Her Kımsen Konuma Yorum Yapma Bıdaha ..
Ne yanlış yere gitti anlamış değilim.
Ha bu arada istediğim yere yorum yapma hakkım var.Sadece Tılsımda bir şey yapmışsınız,
başarılı olmuşsunuz.Bunu bütün sunuculara taşımanın ne manası var onu anlıyamadım.
Bunu bi açıkla belki o zaman senin ve konularınla ilgili yorum yapmam.