http://www.dailymotion.com/video/xbmkj6 ... videogames
TıLsımdan Sancaga Hedıye..
TıLsımdan Sancaga Hedıye..
SeLamın aLeykum ArkadasLar Herkesınde OLdugu gıbı BızLerde Bazı sunucuLarı KontroL Edıyoruz Acaba Hangı KıLanLAr GucLu NeLer OLuyor ItemLEr Ne Durumda Tabıkı Sancagıda OyLe . Ve sancak Sunucusunun Yapmıs OLdugu Ismetı Kesme oLayı Nezaman OLdu BıLmıyorum Ama Bızde 2 Gun Once Kestıydık Hemde 10 KısıyLE Ve bunuda SızınLe PayLasmak Istedım..
Buyrun Vıdeo
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
Re: TıLsımdan Sancaga Hedıye..
kardes bu ismet isi kolay oluo artık arzlar icin eminenünde kmse kalmıo ama biz handanı kesmek istesek ee maglum meteor dolu oluor saat kac olursa olsun videoda da görüldügü gbi muhafız harici kimse yok
'' LaZpApAzZ '
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
güzel.. demek tılsımda da arzların sözü geçiyor 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Hade nan 
YaRaR
YaRaR
her şeyin yeri ve zamanı vardır yeri geldiğinde ağızları kelepçe ile bağlamasınıda biliriz ama daha yeri deil

________________________________________________________________________________
iyi aferin size cidden çok zor bir iş 4 muhafızı kesiğ ismeti kesmek
olsun genede kesmişsiniz ama bi soru soruyorum siz lodos olsaydınız handanı kesebilicekmiydiniz e.ö de genelde lodos olmuyo meteorda arz kaynıyo kalede 24 muhafız var daha nedeyim akadaşlar oyunun yapısı tamamen yanlış arkaya dolana biliyosun ama handan için bu geçerli deyil nası dolanalım meteorun en uc köşesinde kale var :?: siz bunu becerin 10 kişi ile ozaman tamam 2 şifa yetiyo ismet için handana 10 savaş 5 şifa lazım nereden makarsan savaşçıarında hepsi max olucak
kapiş olay bundan ibaret arkaya dolanıp kesmek kolay
**************************0/!mP0$**************************
smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

Kardesım Ben KesıLmez Demıyorumkı Handanda KesıLır Nıye KesıLmesın Ama Ben Dıyorumkı Bız 10 KısıyLe Ismetı Vede KaLenın Icındekı Sancaga Dokunduk Yapa BıLıyorsaanız 10 KsııyLe yapın Vıdyoya Cekın BekLıyorum.Tabıkıde TıLsımda ArzLarın SOzu Gecıor.
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah

- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı

bende arz'ım ancak biliyorsunucki ikv 39 lvl ken muhafız kesilemiyordu tek bi kişi değil 2 savaşcı olsa kesemiyordu tabi üstü full alman ok + eski hermen kütük varsa o başta
biz kaleye yaptığımız saldırıda ben 37 lvl şiacımla önce arz tüccara daldım hızımı alamadım
handana koştum handan bana 5 bini çakınca kendimi yerde buldum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
resimleri en kısa zamanda diğer pc den foruma koyucam
Speed desem yeterli...
biz kaleye yaptığımız saldırıda ben 37 lvl şiacımla önce arz tüccara daldım hızımı alamadım
handana koştum handan bana 5 bini çakınca kendimi yerde buldum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
resimleri en kısa zamanda diğer pc den foruma koyucam
Speed desem yeterli...
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı

gecelerce düşündüm belki senin aklın aamıcağı planlar yaptım bırak 10 kişiyle ismeti 5 kişiyle handanı kesmeyi düşündüm ancak muhafızlar güçlendirilince iş yattı yoksa planım mantıklıcaydı... peki nasılBeste yazdı:Kardesım Ben KesıLmez Demıyorumkı Handanda KesıLır Nıye KesıLmesın Ama Ben Dıyorumkı Bız 10 KısıyLe Ismetı Vede KaLenın Icındekı Sancaga Dokunduk Yapa BıLıyorsaanız 10 KsııyLe yapın Vıdyoya Cekın BekLıyorum.Tabıkıde TıLsımda ArzLarın SOzu Gecıor.
ben handanı kesicem handan bir kere kendi masasının orda saldırırsan duvarlar engel olur... ani onu az geri çekmek lazım.
oraya nasıl gidersin.
üzrini full zehir direnç yaparsın.bi item 60 dirençx8=475 (zırh 5 puan az direnç verir.)tüm direnç puanınıda ver zehire
245+475=720 onu birde şifacının direnç alanı ile topla = 400 puanda öle=1000 i geçer ama en fazla 1000 olur
puan 1 bin lursa zehir işlemes yani muhafız ya 0 vurur yada max hasar vururki max da pek işlemes.. ha bi itemsiz savaşcı ha muhafız aynısı olur. ve bu savaşcı zehir işlemediğinden zehirlenmez ve bacaklaıda tutulmaz yavaşlatılmaz vs...
bu savaşcı gitsin art tüccar a kadar tüm muhafızları çeksin canı azaldığı anda şifacı can bassın bi anda gelen muhafızları gören büyücü tam muahfızları kaçacağı sınırda drsun ancak muhafızlar gelince oyalamak adına buz küresi kutup bilmem neyi adını bilmem
5 sn de 4 kere vurabilrim 20 sn de işlem tamam o ise bana 20 sn de 7 kere ancak vurur oda 7x5bin=35 bin yapar saten bi savaşcının canı 16 bin bide iksir oldumu 22 bin yapar sonra şifacı bana yetişir illaki ve handan ölür. sonra kestik tabi ordan çıkmak lazım depara bastığım gibi diğer arkadaşalrla tüyeriz bunu video olarak yaptımı daha ne istersin ancak handan 5 bin vuruyor ama o zaman 30 elektirik direnci vardı
Speedxxracer
racer kardeşim yanlış hatırlamıorsam ki denedik muhafızlara kerşı direncin zehire 1000 olsun gene hasar alırsın ama daha az hesaba katmadığın şey ise bacak tutulma olayıdır mutlaka bacağını tutuor aslında tutmaması lazımda çözemedim orasını handanı tekme tokat bile kesersin ama muhafızları kesmezsen seni handana çıkmadan yatırırlar büyü hiç bi işede yaramaz biz planladık bn tekme tokat kesecekdim hatta kamp kuracakdıkda oyuna ara verdim çok az giriorum haliylede insan bulamıoruz böylece hiç kesmeye fırsat olmuor eğer 5 kişi keseceksen en ince ayrıntısına kadar araştır umarım kesersin 

________________________________________________________________________________