karsı cıkanlar olabilir fakat zırh için junona giderken her zamankinden farklı gruplar olusturun bide oyle deneyin.
ben şahsen ya 5 yada 6 ncı girisimde dusurdum. hepside aynı arkadaşların farklı charlarıyla giriyorduk.
Yeni Bölgelere Serzeniş
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Yeni Bölgelere Serzeniş
bence yen bölgeler ile birlikte gelen item çeşitliliği çok kısıtlı pek seçme şansın yok.yani çok faazla item kombinasyonu olmalıydı.ayrıca reçetede düşecekti satılmayacaktı böylece item çeşitliliği fazla olacaktı ve kenan falan kestiğin zman herkese bişeyler düşecekti reçete olur veya diğer itemlerden düşecekti ama tabi en iyilerinin düşme ihtimali az olacaktı en azından elimiz boş dönmezdik çöp item düşsede item sonuçta reçetelerde boş item değil nihayetinde..
sonuçta belki ben büyücüyüm ve üzerimi büyü hasarı + solucan dizmek istiyorum ama böle bi item yok ne yazıkki (mor veya şaheser olarak) .Uzun lafın kısası item çeşitliliği çok az hemde çok
sonuçta belki ben büyücüyüm ve üzerimi büyü hasarı + solucan dizmek istiyorum ama böle bi item yok ne yazıkki (mor veya şaheser olarak) .Uzun lafın kısası item çeşitliliği çok az hemde çok
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Yok yok bir şey olmaz hazirana kadar anca pişer zatenzgm0 yazdı:sunucu bu durumda iken yeni bölge sizlerle;
açtiğin konuda haklisin isyaninda sonuna kadar destek okadar gir kes ve boş çik defalarca herşey şanş deniyoda bu şanş nereye kadar. defalarca girip kestiğim kenanda 100 aşkin sonra fundi seti tamamladim junondesen ondada ayni 100 aşkin kesimden sonra zirhi düşrebildim ayni itemler düşüyor ve gereksiz ayni şey var napim 2.cisiyi ben olmayana düşşün diyom ama oyun nasil düzelse düşmüyor bile. evet haklisin sen yillarca oynamasin biri gelmiş yeni oyuncu itemleri dizmiş senden önce bu da oyunun adaleti ben büyücümle 40 kenan kesiminde bir alter düşürmeyedim dün arkadaşa tek girişde düştü ne şanşşa artik
bide yöneticilere sesleniym Edip 'e zirh verin yaw 200 kesim oldu bir zirh düşüremedik ona junondan sinir krizi geçiriyor artik bizde geçirmeye başladik düşüremedik ona zirh die
bide yöneticilere sesleniym Edip 'e zirh verin yaw 200 kesim oldu bir zirh düşüremedik ona junondan sinir krizi geçiriyor artik bizde geçirmeye başladik düşüremedik ona zirh die
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
evet yaa edipe zırh verin artık. adam bölgeler geldiğinden beri haftada en az 10 kere junon kesıyor hafta sonları hariç. yazıktır günahtır. plus demişssiniz 3 kutu yüklemiş gene yok gene yok. bari char başı 1 seviye belirleyin (örn en fazla 30 kesimde kesin düşer diye) yazık herkes emek veriyor. benim charım ezikti adam gunde 3 tur junon kesiyordu ben itemleri düşürdüm onda hala yok...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Şu karakter başına bilmem kaç kesimde düşmesi mantıklı evet hani belirli bir sayı değilde o karakterin ne kadar fazla kesim yaptığına göre olabilrdi...Sanatkarr yazdı:evet yaa edipe zırh verin artık. adam bölgeler geldiğinden beri haftada en az 10 kere junon kesıyor hafta sonları hariç. yazıktır günahtır. plus demişssiniz 3 kutu yüklemiş gene yok gene yok. bari char başı 1 seviye belirleyin (örn en fazla 30 kesimde kesin düşer diye) yazık herkes emek veriyor. benim charım ezikti adam gunde 3 tur junon kesiyordu ben itemleri düşürdüm onda hala yok...

bu oyun gercekten ıyıce sapıttı ve bu olanlar nedenıyle gercekten cok cekılmez bır hale geldı ben ıkv ozel kutu denılen seyı aldım ve aldıgıma bın pısmanım keske almasaydım kutudan once ıkı tane saheser dusurdum kutuyu aldıktan sonra yemın edıyorum hem kenan hem dusunen hemde motorın den sadece madalya dusuyor
bence bu kutunun tek bır ozellıgı var oda sana cıkacak ıtemlerın bıle cıkmama olasılıgını yukseltıyor ıkv kutu alacakların dıkkatıne alacaksanız vazgecın yada kutuyu aldıktan sonra efsunlu ıtemlerı unutun
mılletı muhtac ettınız butun oyun ıcındekı 2 madene her maden basında 10 kısı toplanmıs maden cekıpte saheser yapabılme umuduyla beklıyo maden cekme programıyla adam onlarında umudunu yıtırıyo buna bır cozum bulun bunu kac kere dıle getırdım ama kımsenın dıkkate aldıgı yok
ıkıncı bır konuda dıyelımkı o maden basında bekleyen bırı erken cektı dıgerlerı ona nasıl kufur edıyor ne anası ne bacısı ne sulalesı kalıyo boyle kufur edenlerı 3 gun susturmak yerıne oyundakı karakterını kople sılınmesınn en dogru bır karar olacagını dusunuyorum
YONETIME SESLENIYORUM LUTFEN ARTIK BUNLARA BIR COZUM GETIRINNN
saygılarımla
bence bu kutunun tek bır ozellıgı var oda sana cıkacak ıtemlerın bıle cıkmama olasılıgını yukseltıyor ıkv kutu alacakların dıkkatıne alacaksanız vazgecın yada kutuyu aldıktan sonra efsunlu ıtemlerı unutun
mılletı muhtac ettınız butun oyun ıcındekı 2 madene her maden basında 10 kısı toplanmıs maden cekıpte saheser yapabılme umuduyla beklıyo maden cekme programıyla adam onlarında umudunu yıtırıyo buna bır cozum bulun bunu kac kere dıle getırdım ama kımsenın dıkkate aldıgı yok
ıkıncı bır konuda dıyelımkı o maden basında bekleyen bırı erken cektı dıgerlerı ona nasıl kufur edıyor ne anası ne bacısı ne sulalesı kalıyo boyle kufur edenlerı 3 gun susturmak yerıne oyundakı karakterını kople sılınmesınn en dogru bır karar olacagını dusunuyorum
YONETIME SESLENIYORUM LUTFEN ARTIK BUNLARA BIR COZUM GETIRINNN
saygılarımla
- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
0ncelikle merhabalar iyi forumlar iyi sohbetler.
Bu oyun, çok değişti hemde çok. Eskiden böyle değildi, eskiden emeği iLe kasıp item düşürüp satıp para yapıp item aLmaya çaLışırdık.
Ama Şmdi miGrat veya Sığınak Grup Bölgelerinden düşen bir item 3 eFsun Saldırı iteminin değeri kadar oyunu çok saçma yaptıLar.
Eğer oyunun Geleceği düşünüLüyorsa 29 LwL Sınırına Geri dönüLsün ve oyun Tekrar Projelensin zaman kaybı yaşanıcak ama maLeseF Tek Çözümü bu .
Yaptıkları güncelleme ve eklentiler çok gereksiz ve yanlış oldu diye düşünüyorum
İyi 0yunLar.
BoL ŞansLar ( Artık Bu Lazm oLucak )
Bu oyun, çok değişti hemde çok. Eskiden böyle değildi, eskiden emeği iLe kasıp item düşürüp satıp para yapıp item aLmaya çaLışırdık.
Ama Şmdi miGrat veya Sığınak Grup Bölgelerinden düşen bir item 3 eFsun Saldırı iteminin değeri kadar oyunu çok saçma yaptıLar.
Eğer oyunun Geleceği düşünüLüyorsa 29 LwL Sınırına Geri dönüLsün ve oyun Tekrar Projelensin zaman kaybı yaşanıcak ama maLeseF Tek Çözümü bu .
Yaptıkları güncelleme ve eklentiler çok gereksiz ve yanlış oldu diye düşünüyorum
İyi 0yunLar.
BoL ŞansLar ( Artık Bu Lazm oLucak )
- sequencerr
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihanı Hükümran
alternator kolyemı dusurdm ondan sonra 73 kez daha kesdm daha yuzuk yok adil mi bu ??
xAnaRChYx - diyarr
Merhaba arkadaşlar. Ne olduysa oldu bahtım açıldı ve bir kaç gün içinde Funditores setim tamamlandı. Darısı olmayanların başına. Dileğim emek veren herkesin emeğinin karşılığını almasıdır. İyi oyunlar. Bol efsunlu eşyalar