Yeni Bölgelere Serzeniş

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yeni Bölgelere Serzeniş

Mesaj gönderen Kivi »

Merhabalar... Sığınak ve Migrat diye binbir vaatlerle yeni bölgeler açtınız ve oyundaki bütün dengeleri bozdunuz. Artık insanlar parasıyla dahi efsunlu eşya alıp güçlenemiyor. Bekle ki bölgelerden şaheser veya nadide eşya düşsün. Bu nasıl bir sistemdir? Adam ilk girişte efsunlu eşya düşürüyor bu konuda mağdur olan bizler bilmem kaç yüzüncü girişimizde hala madalya denilen o ucube kol saatine benzer materyalle kendimizi avutuyoruz. Paralar verip plus alıyoruz yine de elimiz boş, hani nerede vaatleriniz? Bir karaktere aynı efsunlu eşyadan 7 kere düşmesinin mantığı nedir? bu eşyalar aktarılmıyor satılmıyor, 6 kişilik grupta hiç şaheser düşürmemiş o kadar insan varken aynı adama aynı eşyadan bir kaç kere düşmesinin anlamı ne? Bu işi şansa mı bırakıyorsunuz? bırakmayın kardeşim şansa. Böyle bir oyun yapabilen bir ekip pekala bunu güzel bir sisteme oturtabilir. Bilmiyorum ne kadar umursuyorsunuz ama sırf bu yüzden etrafımızda bir sürü insan oyunu bıraktı, bizlerde bırakmanın eşiğindeyiz yanlış anlamayın bu oyuna karşı bir tehdit değildir ama artık isyan etme aşamasına geldik. Daha düne kadar oyuna stres atmak için girerken, bugün oyundan sinir hastası olup çıkıyoruz. Belki diyeceksiniz ki madem bölgeler sizi bu kadar sinirlendiriyor girmeyin, ama oyunda ne farklı bir etkinlik kaldı ne de güçlü olmanın başka bir yolu...
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Re: Yeni Bölgelere Serzeniş

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Benim 2 ay önce kenana sokup öğrettiğim adamlar 1 ayda alternatör takım dizerken ben 3 ayı mı rezil edip sadece nucleus kolye düşürebildim. Düşün ki günde 7-8 kenan kesimi yapıyorum. Adalet yok denge yok bu oyunda ilk gündne beri yakındığım konu ama çare bulamıcak kadar aciz bir yapım ...
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

arkadaşlar bunun mantığını anlamamak olamaz. mantık gayet basit. sen 200 kerede düşürememişsin demekki 200 kez kesmişssin. diyelimki olmayana düşecek gibi bir sistem olsa herkes şimdiye bütün takımlarını dizmişti ve kısa sürede yapacak şey bitmiş olacaktı. yeni lwl için zamn kazanılıyor. o beğenmediğiniz madalyalara sahip çıkın. büyük ihtimal yeni bölge girişlerinde onlardan istenecek sizlerden. bu kadar madalya dağıtılmazdı yoksa. prensip belli item düşme olasılığını düşür oyunda daha fazla zamn geçirilsin. ticari bir oyun sadece bence ona bir güncelleme gelmez beklemeyin boşa.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

Sanatkarr yazdı:arkadaşlar bunun mantığını anlamamak olamaz. mantık gayet basit. sen 200 kerede düşürememişsin demekki 200 kez kesmişssin. diyelimki olmayana düşecek gibi bir sistem olsa herkes şimdiye bütün takımlarını dizmişti ve kısa sürede yapacak şey bitmiş olacaktı. yeni lwl için zamn kazanılıyor. o beğenmediğiniz madalyalara sahip çıkın. büyük ihtimal yeni bölge girişlerinde onlardan istenecek sizlerden. bu kadar madalya dağıtılmazdı yoksa. prensip belli item düşme olasılığını düşür oyunda daha fazla zamn geçirilsin. ticari bir oyun sadece bence ona bir güncelleme gelmez beklemeyin boşa.
:) Biz Bunları Hiç Bilmiyorduk Sağol. :D
Resim
Kullanıcı avatarı
InCoRrEcT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen InCoRrEcT »

%100 destek veriyorum.

Belirttiğin gibi ilk girişte takılarını dizenler bile mevcut.Peki bizim suçumuz ne ? Onlarca para verip plus alıpta hiç bir sonuç elde edememek mi ? Oyuna her girdiğimizde İKV Özel Sürüm Kutusu reklamı ile plus'un ayrıcalıklarını belirten bu camia Grup Bölgelerinde %50 item düşürme olasılığını belirtipte olayın bu olasılıkla alakasının olmayışı mı ?.Defalarca Kenan kestim.Ama talihin bu kadarı ne bir Maraton ayak,ne bir şaheser takı.200 tane madalya oldu artık yeter diyorum YETER !
REVA

BANEVA

MAREVA

FERSAH

fersahII

İki kalas, bi heves

Ocak 2007'den...
Kullanıcı avatarı
altinkalp
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: A L P

Mesaj gönderen altinkalp »

Selamlar Konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim öncelik bu konuyu gündeme getirdiği için.
yeni çıkan şahaserler ve nadide eşyalar şans işi bunu herkes biliyor peki bu şans aynı nadide veya şahaser eşyaları çıkması şansmı saçmalıklı nedir ? aynı şahaser'den çoğu kişilerin kasalarında 2veya 3 takım bulunuyor altta kalanın canı çıksın çıkaramayan kişiler nezaman cıkcak sorusunu soruyor kendilerine 200. girişim hayla bi şahaserim nadidem yok resmen oyunun dengesi bozuldu bu sistem ıle yürümez elimizde onlarca madalyalar oldu iksir sorunu desen cabası artık çare bulun sistem cıkarın bunlar ha birde DVD paket çıkardınız toplama sıfırlanması için neymiş efendim DVD paket yüklersen yararlanabilirsin :D bravo gerçekten resmen paraya döktünüz bu İKV'yi !!!! oyuncular sizin isteğini yapıyorda pekı sız nezaman bızım istedıklerımızı yapıcaksınız ?
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

eşya düşürme işini şansa bıraktınız ama aynı eşyanın düşmemesi gibi bişy yapsaydınız ya bari :lol: aynı eşyadan 3 tane oldu ne işime yarıcak zaten aktarımda olmuyor ki satayım yada başka çara geçireyim bankada çürümeye terkettim :lol:
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Bu nedenden oyunu bırakan veya kendine dert gören kişiler mücadele yetenekelerini kaybetmiş kişilerdir.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

eRaGorn yazdı:Bu nedenden oyunu bırakan veya kendine dert gören kişiler mücadele yetenekelerini kaybetmiş kişilerdir.
Biz neyden bahsediyoruz, sen neyden bahsediyorsun arkadaşım. Adam neyin mücadelesini versin? He yani bu kadar yazının içinde oyunu bırakanlara mı kafan takıldı senin? Ve kaldı ki insanların mücadele yeteneklerine laf söylemek bilmem bu durumda senin haddine mi?
Resim
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Kivi yazdı:
eRaGorn yazdı:Bu nedenden oyunu bırakan veya kendine dert gören kişiler mücadele yetenekelerini kaybetmiş kişilerdir.
Biz neyden bahsediyoruz, sen neyden bahsediyorsun arkadaşım. Adam neyin mücadelesini versin? He yani bu kadar yazının içinde oyunu bırakanlara mı kafan takıldı senin? Ve kaldı ki insanların mücadele yeteneklerine laf söylemek bilmem bu durumda senin haddine mi?

verdiğin cevaplardan uslubunun bozuk ve tartışmaya değecek biri olmadığın çok açık. ilk konu acan arkadas mantıgını anlayamıyorum demiş açıklama yaptım. Oyunu bu sebepten bıraklanlar var ise sadece üzülürüm onca emeğe yazık. Şu konuda destek verebilirim plus paket alanlar 200 defa kesip düşüremiyor ise bir sorun var demektir o zamn plus paket ayrıcalıklarından efsunlu eşya düşme olasılığı kısmını kaldırsınlar.

iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Genel Sohbet” sayfasına dön