Devrimcix loncası acılmışdır.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
devrincix
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Devrimcix loncası acılmışdır.

Mesaj gönderen devrincix »

Kardesim neden 2 yıldız car olması lazım neden 100.000.000 para olması lazım neden 2 car 49 lvl olması lazım neden 2.000.000.000 paradan daha çok var bızde yoksa bız nasıl herkesın üzerini saheser düsecegiz.
TEK YOL DEVRİMM
Kullanıcı avatarı
devrincix
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Birde kardesim haklısın
TEK YOL DEVRİMM
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserixmustafa »

sende okadar para varsa bende 2 katı vardır vede bahse varım oyunda kimsede okadar para yokkk.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Geceninyargicii »

Mrb. Ben Cccxreiss Burası IKV sancak
Burda herkes ejderlı ıtemlı saglam carlar hakedıyor yaptıum olacak :D Burda herkesın galata köprüsü manzaralı evlerı olacak :D kımsenın evıne fare gıremeyecek yaptım oalcak şurda ıtemlerı kendı ureten bı bina olacak ıtemlerınız %50 ucuza uretılecek Yaptım olacak :D :D Şurda rahat kasılabılmenız ıcın yuksek lwl hayvnlar olacak örn. Dvrımcıx ler gıb :D Burda herkes iyi itemler eşyalar saheserler hakedıyo ve bunlar sadece 10 m nakıtle olacak :D:D Yaptım ula olacak işte :D
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Kullanıcı avatarı
Abarty
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Abarty »

Başarılar...
Kullanıcı avatarı
Abarty
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Abarty »

Geceninyargicii yazdı:Mrb. Ben Cccxreiss Burası IKV sancak
Burda herkes ejderlı ıtemlı saglam carlar hakedıyor yaptıum olacak :D Burda herkesın galata köprüsü manzaralı evlerı olacak :D kımsenın evıne fare gıremeyecek yaptım oalcak şurda ıtemlerı kendı ureten bı bina olacak ıtemlerınız %50 ucuza uretılecek Yaptım olacak :D :D Şurda rahat kasılabılmenız ıcın yuksek lwl hayvnlar olacak örn. Dvrımcıx ler gıb :D Burda herkes iyi itemler eşyalar saheserler hakedıyo ve bunlar sadece 10 m nakıtle olacak :D:D Yaptım ula olacak işte :D

Yaptım Olacak :D :D
Kullanıcı avatarı
devrincix
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

tmm kardes o kadar carların isimlerini yazmaya gerek yoktur.geleceksen bı car ac gel sonra Savaşcıxdragon,Devrimcixyardmcı,Devrimcixbüyücü bu üç cardan birisinde olurum
TEK YOL DEVRİMM
Kullanıcı avatarı
devrincix
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

selam beyler ben Devrimcixyrdmcı sizden özel olarak istediğim şeyler vardır lakin bu zaman meselesine bağlı olduğu için pek zamanı değildir.Lakin şu kadarını söyleyebilirim ki lonca alımları durdu ve bloke edildi tek kişilik guruplar halinde herkes bir noktaya dağılabilir.Şunu da söylemeliyim ki; anlık bir sıkıntıdan dolayılonca kapatılmıştır.Bunu ilgilenmeniz için söylemiyorum ama mesaflarınızı hala bu formdan bize ulaşabilir siniz. İyi oyunlararkadaşlar.teşekkürler...Devrimcixbaşkan:iyi oyunlar arkadaşlar... l
TEK YOL DEVRİMM
Kullanıcı avatarı
boTRon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen boTRon »

devrincix yazdı:selam beyler ben Devrimcixyrdmcı sizden özel olarak istediğim şeyler vardır lakin bu zaman meselesine bağlı olduğu için pek zamanı değildir.Lakin şu kadarını söyleyebilirim ki lonca alımları durdu ve bloke edildi tek kişilik guruplar halinde herkes bir noktaya dağılabilir.Şunu da söylemeliyim ki; anlık bir sıkıntıdan dolayılonca kapatılmıştır.Bunu ilgilenmeniz için söylemiyorum ama mesaflarınızı hala bu formdan bize ulaşabilir siniz. İyi oyunlararkadaşlar.teşekkürler...Devrimcixbaşkan:iyi oyunlar arkadaşlar... l

puhahahaha ne zaman öyle bir lonca olduki kapatılsın :D
Resim

Scwhaftiger

Scwhafzer
Kullanıcı avatarı
boTRon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen boTRon »

beyler güvenmeyin bunun dediklerine ben bunların huyunu suyunu bilirim :D maksat karekter actırıp adam cogalmak ondan sonra szie diyecekler şifre ve üye adın ver bana üretim yapcam :D (yersen) şifre elden gittmii bi daha gelmez sonra nolcak tanıdıkları kişilere vercek bu Savaşcıxdragonda ezqn tekii güvenmeyin ona eski karekterinin adı Xxxxxkaralixxxx güvenen batar benden söylemesi
Resim

Scwhaftiger

Scwhafzer

“Genel Sohbet” sayfasına dön