Devrimcix loncası acılmışdır.
Re: Devrimcix loncası acılmışdır.
Kardesim neden 2 yıldız car olması lazım neden 100.000.000 para olması lazım neden 2 car 49 lvl olması lazım neden 2.000.000.000 paradan daha çok var bızde yoksa bız nasıl herkesın üzerini saheser düsecegiz.
TEK YOL DEVRİMM
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
sende okadar para varsa bende 2 katı vardır vede bahse varım oyunda kimsede okadar para yokkk.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Mrb. Ben Cccxreiss Burası IKV sancak
Burda herkes ejderlı ıtemlı saglam carlar hakedıyor yaptıum olacak
Burda herkesın galata köprüsü manzaralı evlerı olacak
kımsenın evıne fare gıremeyecek yaptım oalcak şurda ıtemlerı kendı ureten bı bina olacak ıtemlerınız %50 ucuza uretılecek Yaptım olacak
Şurda rahat kasılabılmenız ıcın yuksek lwl hayvnlar olacak örn. Dvrımcıx ler gıb
Burda herkes iyi itemler eşyalar saheserler hakedıyo ve bunlar sadece 10 m nakıtle olacak
:D Yaptım ula olacak işte 
Burda herkes ejderlı ıtemlı saglam carlar hakedıyor yaptıum olacak
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Başarılar...
Geceninyargicii yazdı:Mrb. Ben Cccxreiss Burası IKV sancak
Burda herkes ejderlı ıtemlı saglam carlar hakedıyor yaptıum olacakBurda herkesın galata köprüsü manzaralı evlerı olacak
kımsenın evıne fare gıremeyecek yaptım oalcak şurda ıtemlerı kendı ureten bı bina olacak ıtemlerınız %50 ucuza uretılecek Yaptım olacak
![]()
Şurda rahat kasılabılmenız ıcın yuksek lwl hayvnlar olacak örn. Dvrımcıx ler gıb
Burda herkes iyi itemler eşyalar saheserler hakedıyo ve bunlar sadece 10 m nakıtle olacak
:D Yaptım ula olacak işte
Yaptım Olacak
tmm kardes o kadar carların isimlerini yazmaya gerek yoktur.geleceksen bı car ac gel sonra Savaşcıxdragon,Devrimcixyardmcı,Devrimcixbüyücü bu üç cardan birisinde olurum
TEK YOL DEVRİMM
selam beyler ben Devrimcixyrdmcı sizden özel olarak istediğim şeyler vardır lakin bu zaman meselesine bağlı olduğu için pek zamanı değildir.Lakin şu kadarını söyleyebilirim ki lonca alımları durdu ve bloke edildi tek kişilik guruplar halinde herkes bir noktaya dağılabilir.Şunu da söylemeliyim ki; anlık bir sıkıntıdan dolayılonca kapatılmıştır.Bunu ilgilenmeniz için söylemiyorum ama mesaflarınızı hala bu formdan bize ulaşabilir siniz. İyi oyunlararkadaşlar.teşekkürler...Devrimcixbaşkan:iyi oyunlar arkadaşlar... l
TEK YOL DEVRİMM
devrincix yazdı:selam beyler ben Devrimcixyrdmcı sizden özel olarak istediğim şeyler vardır lakin bu zaman meselesine bağlı olduğu için pek zamanı değildir.Lakin şu kadarını söyleyebilirim ki lonca alımları durdu ve bloke edildi tek kişilik guruplar halinde herkes bir noktaya dağılabilir.Şunu da söylemeliyim ki; anlık bir sıkıntıdan dolayılonca kapatılmıştır.Bunu ilgilenmeniz için söylemiyorum ama mesaflarınızı hala bu formdan bize ulaşabilir siniz. İyi oyunlararkadaşlar.teşekkürler...Devrimcixbaşkan:iyi oyunlar arkadaşlar... l
puhahahaha ne zaman öyle bir lonca olduki kapatılsın

Scwhaftiger
Scwhafzer
beyler güvenmeyin bunun dediklerine ben bunların huyunu suyunu bilirim
maksat karekter actırıp adam cogalmak ondan sonra szie diyecekler şifre ve üye adın ver bana üretim yapcam
(yersen) şifre elden gittmii bi daha gelmez sonra nolcak tanıdıkları kişilere vercek bu Savaşcıxdragonda ezqn tekii güvenmeyin ona eski karekterinin adı Xxxxxkaralixxxx güvenen batar benden söylemesi

Scwhaftiger
Scwhafzer