RoA beni gruba almıyor diye ağlıyormuşum :lol: Onlar beni almıyıpda Barsemes Loncamızda olmayan birini aldıkları için söyledim onlarda bunu biliyorlar ve ben zaten o kişilere yaptığım çocukca olduğunuda söyledim.Ha hadi diyelim almadılar diye ağladım oktay hatırlıyormusun diycem ve söze başlamıycam eski deftleri açmaya gerek ben RoA dayken yaptığım yağtığımız şeyleri dökmek istemiyorum.Ama siz buyrun dökün
*TLOO vs CİHANI HÜKÜMRAN*
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: *TLOO vs CİHANI HÜKÜMRAN*
HaHaHa İşte buna gülerim Fatih ben seni iLk günler RoA'dan birini alıcam diye gruptan atıyordum sen diyordinki hep beni atıyorsunuz vs. vs.vs. Daha dünki gibi hatırlıyorum mısır çarşısında dediklerini
RoA beni gruba almıyor diye ağlıyormuşum :lol: Onlar beni almıyıpda Barsemes Loncamızda olmayan birini aldıkları için söyledim onlarda bunu biliyorlar ve ben zaten o kişilere yaptığım çocukca olduğunuda söyledim.Ha hadi diyelim almadılar diye ağladım oktay hatırlıyormusun diycem ve söze başlamıycam eski deftleri açmaya gerek ben RoA dayken yaptığım yağtığımız şeyleri dökmek istemiyorum.Ama siz buyrun dökün
Yalanlarınızı :lol:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yaslikurt yazdı:HaHaHa İşte buna gülerim Fatih ben seni iLk günler RoA'dan birini alıcam diye gruptan atıyordum sen diyordinki hep beni atıyorsunuz vs. vs.vs. Daha dünki gibi hatırlıyorum mısır çarşısında dediklerini![]()
RoA beni gruba almıyor diye ağlıyormuşum :lol: Onlar beni almıyıpda Barsemes Loncamızda olmayan birini aldıkları için söyledim onlarda bunu biliyorlar ve ben zaten o kişilere yaptığım çocukca olduğunuda söyledim.Ha hadi diyelim almadılar diye ağladım oktay hatırlıyormusun diycem ve söze başlamıycam eski deftleri açmaya gerek ben RoA dayken yaptığım yağtığımız şeyleri dökmek istemiyorum.Ama siz buyrun dökünYalanlarınızı :lol:
ahaha. Ben neden grup ıstıyım kı ? RoA ya girdiğimde üstüm fulldu zaten. RoA dan oncekı gruplarımda zırhı düşürmüştüm. Kimlerle düşürdüğümü zaten bilmesi gerekenler biliyor. Yalan söylediğini sende biliyosun yok işte benim zırhım yok o yuzden almıyorlar benı dıyodun
Nokta..kalenderoglu yazdı:Kazanan tarafıda kaybeden tarafıda tebrik ediyorum ..
Söz konusu bir savaş oLdugunda Kazanan taraf her zaman eL üstünde tutuLur YeniLen taraf ise yerden yere vuruLur bugun bu Lonca savaşını cihan ı hükümran kazanmış oLsaydı aynı iLtifatLar onLAr için TLOO kaybetmiş oLsaydı ayni (bence çok yanLış ifadeLer) keLimeLer bizim için söyLenmiş oLucaktı .
Şimdi bırakın birbirinizLe didişmeyide yenen oLsun yenıLen oLsun her ikisininde kaybetmeyi göze aLıp o er meydanına çıkmaya cesaret edenLeri aLkışLayın !
Bunun bir eğLence , iyi vakit geçirmek , akıLda kaLıcı anLar yaşama adına yapıLdıgının farkında oLun. Şunuda unutmayın buna cesaret edemeyen o er meydanına çıkamayan insan çok. Orda savaşmaya cesareti oLmayıpta , o er meydanına çıkanLarı eLeştiriden öte bir sertLikte sivri bir diLLe eLeştiri yağmuruna tutanLara sesLeniyorum ; bırakında oyun oyun oLarak kaLsın bırakında biraz oLsun zevk aLaLım bırakında biraz oLsun eğLeneLim , sizde bize katıLın görüceksiniz oyun böyLe daha güzeL...
Kalenderoğlu - Kalenderbey -
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
O'lafları söylediğin zamanalr zaten RoA'da değildin RoA da olsan zaten RoA dan birini almak için RoA'danmı birini atıyım :lol: Senin'kide akıl fatihcim Lonca'dan ayrılma sebebine gelince beni gruba aladıkları için değil biz o meseleyi tatlıya bağlamıştık tabi ozamanalr RoA'da değildinVatanXLydeR yazdı: ahaha. Ben neden grup ıstıyım kı ? RoA ya girdiğimde üstüm fulldu zaten. RoA dan oncekı gruplarımda zırhı düşürmüştüm. Kimlerle düşürdüğümü zaten bilmesi gerekenler biliyor. Yalan söylediğini sende biliyosun yok işte benim zırhım yok o yuzden almıyorlar benı dıyodun. Loncadan ayrılma sebebinde buydu zaten. ve Loncadan ayrılırken adam değiller demiştin dün gibi hatırlıyorum konuşmaları. Acıyorum sana
![]()
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yaslikurt yazdı:O'lafları söylediğin zamanalr zaten RoA'da değildin RoA da olsan zaten RoA dan birini almak için RoA'danmı birini atıyım :lol: Senin'kide akıl fatihcim Lonca'dan ayrılma sebebine gelince beni gruba aladıkları için değil biz o meseleyi tatlıya bağlamıştık tabi ozamanalr RoA'da değildinVatanXLydeR yazdı: ahaha. Ben neden grup ıstıyım kı ? RoA ya girdiğimde üstüm fulldu zaten. RoA dan oncekı gruplarımda zırhı düşürmüştüm. Kimlerle düşürdüğümü zaten bilmesi gerekenler biliyor. Yalan söylediğini sende biliyosun yok işte benim zırhım yok o yuzden almıyorlar benı dıyodun. Loncadan ayrılma sebebinde buydu zaten. ve Loncadan ayrılırken adam değiller demiştin dün gibi hatırlıyorum konuşmaları. Acıyorum sana
![]()
Loncaya girmeden uzun zaman önce dizdim zaten. Emın ol senden önce