*TLOO vs CİHANI HÜKÜMRAN*

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Re: *TLOO vs CİHANI HÜKÜMRAN*

Mesaj gönderen Yaslikurt »

HaHaHa İşte buna gülerim Fatih ben seni iLk günler RoA'dan birini alıcam diye gruptan atıyordum sen diyordinki hep beni atıyorsunuz vs. vs.vs. Daha dünki gibi hatırlıyorum mısır çarşısında dediklerini ;)
RoA beni gruba almıyor diye ağlıyormuşum :lol: Onlar beni almıyıpda Barsemes Loncamızda olmayan birini aldıkları için söyledim onlarda bunu biliyorlar ve ben zaten o kişilere yaptığım çocukca olduğunuda söyledim.Ha hadi diyelim almadılar diye ağladım oktay hatırlıyormusun diycem ve söze başlamıycam eski deftleri açmaya gerek ben RoA dayken yaptığım yağtığımız şeyleri dökmek istemiyorum.Ama siz buyrun dökün ;)Yalanlarınızı :lol:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Yaslikurt yazdı:HaHaHa İşte buna gülerim Fatih ben seni iLk günler RoA'dan birini alıcam diye gruptan atıyordum sen diyordinki hep beni atıyorsunuz vs. vs.vs. Daha dünki gibi hatırlıyorum mısır çarşısında dediklerini ;)
RoA beni gruba almıyor diye ağlıyormuşum :lol: Onlar beni almıyıpda Barsemes Loncamızda olmayan birini aldıkları için söyledim onlarda bunu biliyorlar ve ben zaten o kişilere yaptığım çocukca olduğunuda söyledim.Ha hadi diyelim almadılar diye ağladım oktay hatırlıyormusun diycem ve söze başlamıycam eski deftleri açmaya gerek ben RoA dayken yaptığım yağtığımız şeyleri dökmek istemiyorum.Ama siz buyrun dökün ;)Yalanlarınızı :lol:

ahaha. Ben neden grup ıstıyım kı ? RoA ya girdiğimde üstüm fulldu zaten. RoA dan oncekı gruplarımda zırhı düşürmüştüm. Kimlerle düşürdüğümü zaten bilmesi gerekenler biliyor. Yalan söylediğini sende biliyosun yok işte benim zırhım yok o yuzden almıyorlar benı dıyodun :). Loncadan ayrılma sebebinde buydu zaten. ve Loncadan ayrılırken adam değiller demiştin dün gibi hatırlıyorum konuşmaları. Acıyorum sana :)
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

kalenderoglu yazdı:Kazanan tarafıda kaybeden tarafıda tebrik ediyorum ..
Söz konusu bir savaş oLdugunda Kazanan taraf her zaman eL üstünde tutuLur YeniLen taraf ise yerden yere vuruLur bugun bu Lonca savaşını cihan ı hükümran kazanmış oLsaydı aynı iLtifatLar onLAr için TLOO kaybetmiş oLsaydı ayni (bence çok yanLış ifadeLer) keLimeLer bizim için söyLenmiş oLucaktı .
Şimdi bırakın birbirinizLe didişmeyide yenen oLsun yenıLen oLsun her ikisininde kaybetmeyi göze aLıp o er meydanına çıkmaya cesaret edenLeri aLkışLayın !
Bunun bir eğLence , iyi vakit geçirmek , akıLda kaLıcı anLar yaşama adına yapıLdıgının farkında oLun. Şunuda unutmayın buna cesaret edemeyen o er meydanına çıkamayan insan çok. Orda savaşmaya cesareti oLmayıpta , o er meydanına çıkanLarı eLeştiriden öte bir sertLikte sivri bir diLLe eLeştiri yağmuruna tutanLara sesLeniyorum ; bırakında oyun oyun oLarak kaLsın bırakında biraz oLsun zevk aLaLım bırakında biraz oLsun eğLeneLim , sizde bize katıLın görüceksiniz oyun böyLe daha güzeL...

Kalenderoğlu - Kalenderbey -
Nokta..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

VatanXLydeR yazdı: ahaha. Ben neden grup ıstıyım kı ? RoA ya girdiğimde üstüm fulldu zaten. RoA dan oncekı gruplarımda zırhı düşürmüştüm. Kimlerle düşürdüğümü zaten bilmesi gerekenler biliyor. Yalan söylediğini sende biliyosun yok işte benim zırhım yok o yuzden almıyorlar benı dıyodun :). Loncadan ayrılma sebebinde buydu zaten. ve Loncadan ayrılırken adam değiller demiştin dün gibi hatırlıyorum konuşmaları. Acıyorum sana :)
O'lafları söylediğin zamanalr zaten RoA'da değildin RoA da olsan zaten RoA dan birini almak için RoA'danmı birini atıyım :lol: Senin'kide akıl fatihcim Lonca'dan ayrılma sebebine gelince beni gruba aladıkları için değil biz o meseleyi tatlıya bağlamıştık tabi ozamanalr RoA'da değildin :)
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Yaslikurt yazdı:
VatanXLydeR yazdı: ahaha. Ben neden grup ıstıyım kı ? RoA ya girdiğimde üstüm fulldu zaten. RoA dan oncekı gruplarımda zırhı düşürmüştüm. Kimlerle düşürdüğümü zaten bilmesi gerekenler biliyor. Yalan söylediğini sende biliyosun yok işte benim zırhım yok o yuzden almıyorlar benı dıyodun :). Loncadan ayrılma sebebinde buydu zaten. ve Loncadan ayrılırken adam değiller demiştin dün gibi hatırlıyorum konuşmaları. Acıyorum sana :)
O'lafları söylediğin zamanalr zaten RoA'da değildin RoA da olsan zaten RoA dan birini almak için RoA'danmı birini atıyım :lol: Senin'kide akıl fatihcim Lonca'dan ayrılma sebebine gelince beni gruba aladıkları için değil biz o meseleyi tatlıya bağlamıştık tabi ozamanalr RoA'da değildin :)

Loncaya girmeden uzun zaman önce dizdim zaten. Emın ol senden önce :) Hı madem onun ıcın cıkmadın neden bana ben loncaya gırerken yok işte verdiğimiz paralar oktayın kasasına gidiyor. O paralarla şaheser üretiyor falan demiştin. Benimde zırhım yok dıye gruplara almıyorlar demıstın ya :) Fotoları vardı bulabılsem koyucam buraya anca öyle susarsın

“Genel Sohbet” sayfasına dön