Haha Ben Emeğimi Her Zaman En Önde Tutarım Yedirmem Konuşturtmam
Gerekirse Çok Laf yapan Olursa İlk Laf Yapan Ağzı Düzeltir Sonra Emeğimi Sine'ye Çekerim
Senin Gibi 2-3 Zırhım Olsa Hiç Acımam Yine Silerim / PardusxMagicGirl'i Sildiğim Gibi.
Beklemeken osandim sorumlu biri cevap lüfen
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: Beklemeken osandim sorumlu biri cevap lüfen
BBG Oynamıyoruz Burada
Kişisel Bilgilerimiz Ve Mesajlarımız Bizden İzinsiz Okunmasın
Arkadaşım biz char falan silmedik.... Charlar silindi.... Emek harcandı onlara anlamıyorsun galiba? Kendisi silse burdan böyle bişey yazmayız değil mi?
Sen kaybolan emeğe dil uzatıyorsun farkındaysan!
Kendin emeğini yeditmemekten konuşturtmamaktan bahsediyosun ama emek başkasının emeği olunca konuşuyorsun? Ayıp be...
Sen kaybolan emeğe dil uzatıyorsun farkındaysan!
Kendin emeğini yeditmemekten konuşturtmamaktan bahsediyosun ama emek başkasının emeği olunca konuşuyorsun? Ayıp be...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
-
- Sahaf Yardımcısı
O Bana Çok Güzel Laflar Yazarken Güzel Biz Ona Terslenince Neler Oluyor ...
BBG Oynamıyoruz Burada
Hunxshrewish yazdı:O Bana Çok Güzel Laflar Yazarken Güzel Biz Ona Terslenince Neler Oluyor ...
Yani diyorsun ki aramın iyi olmadığı herkesin charı durup dururken silinsin ortadan gitsin emekleri çalınsın başlarına her türlü kötülük gelsin.. Aram kötü ya durup dururken bu adamların emekleri kaybolsun haksız yere onca zaman harcadığı herşey yokolsun...
Unutma bu olay senin yada senin dostlarınında başına gelebilir... Dostluk düşmanlık ayrıdır İnsanın başına gelen haksız olayların yeri ayrıdır... Biz burda hak arıyoruz ona buna bi laf söylemiyoruz... Neyse Anlayan zaten anlıyor...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Yöneticilerden Cevap bekliyoruz... Daha ne yapmamız gerekiyor... Daha ne Kadar bekleyeceğiz? Bir açıklama Lütfen..
-
- Sahaf Yardımcısı
Eee .. Ne ekersen Onu Biçersin .Manasiyok yazdı:Hunxshrewish yazdı:O Bana Çok Güzel Laflar Yazarken Güzel Biz Ona Terslenince Neler Oluyor ...
Yani diyorsun ki aramın iyi olmadığı herkesin charı durup dururken silinsin ortadan gitsin emekleri çalınsın başlarına her türlü kötülük gelsin.. Aram kötü ya durup dururken bu adamların emekleri kaybolsun haksız yere onca zaman harcadığı herşey yokolsun...
Unutma bu olay senin yada senin dostlarınında başına gelebilir... Dostluk düşmanlık ayrıdır İnsanın başına gelen haksız olayların yeri ayrıdır... Biz burda hak arıyoruz ona buna bi laf söylemiyoruz... Neyse Anlayan zaten anlıyor...
BBG Oynamıyoruz Burada
Ya arkadaslar benim carlari gören varmi nere gitti 4 tane car bilemiyorum mynet te yok ttnet yok sobee de yok ee kim aldi yaw
Lathander Lathander banada bi care bul bana demeki destege mesaj at attim ttneti ara aradim yaw 1 senlik emekler gitti bana sen bari bi yardimci ol Lathander
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
_________________________________________________________________________________
Zorabi
_________________________________________________________________________________
Zorabi
Ebru kardeşim , sana en başta dedimki , forumda veya oyunda tartışmaya mehil verecek konular açma yorumlar yazma.Hunxshrewish yazdı:Sana İyi Oldu
Sen benim destek verdiğim ve yönetimden bu konuda ricada bulunduğum konu da bile , başka bir arkadaşa iyi olmuş diyorsun.
Hiç hoş değil bu tür yorum da bulunmak.
Lütfen son kez rica ediyorum.
Lonca forum isminle veya Loncada iken başka bir üye adıyla bu tür yorum yapma.
İlk olarak Lonca Vekil başkanı olarak uyarı da bulunuyorum , devamında cezai işleme tabi tutulacaksın.
Yapma kardeşim.Lütfen yapma.
Ben Loncam adına , kardeşimizin yaptığı yorumdan dolayı sizlerden özür diliyorum.
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
geçmiş olsun
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Önemli değil.. Bizde ne kişilerle oyun içerisinde kanlı bıçaklı olsakta eğer o kişi haksızlığa uğramışsa ki bu haksızlık bizimde başımıza gelebilir düşüncesi ile onun yanında olmaya çalışırız... Yorumun İçin teşekkürler...AlpAykan yazdı:Ebru kardeşim , sana en başta dedimki , forumda veya oyunda tartışmaya mehil verecek konular açma yorumlar yazma.Hunxshrewish yazdı:Sana İyi Oldu
Sen benim destek verdiğim ve yönetimden bu konuda ricada bulunduğum konu da bile , başka bir arkadaşa iyi olmuş diyorsun.
Hiç hoş değil bu tür yorum da bulunmak.
Lütfen son kez rica ediyorum.
Lonca forum isminle veya Loncada iken başka bir üye adıyla bu tür yorum yapma.
İlk olarak Lonca Vekil başkanı olarak uyarı da bulunuyorum , devamında cezai işleme tabi tutulacaksın.
Yapma kardeşim.Lütfen yapma.
Ben Loncam adına , kardeşimizin yaptığı yorumdan dolayı sizlerden özür diliyorum.
Destekten bir cevap gelmedi.. Sadece bir kere Desteğe mail attık olayın incelenmesi uzamasın diye lakin hala bir cevap gelmedi Spam mesajları kontrol ettik orada da yok.. Bizi nasıl bilgilendireksiniz? Ne şekilde bize ulaşacaksınız? Eğer bizim bilmediğimiz bir yere herhangi bir mail falan gelecekse orayı kontrol edelim.. Yönetici arkadaşlar Lütfen bir açıklama yapın.. Mağdur durumdayız..