Sa arkadaslar benim basima gelen olayi sizle paylasmak istiyorum TTNET ILE OYUNA BAGLANMAKTAYDIM VE TTNET ADIM MAIL ADRESIMDI Sifremi ve gizli sorumu unutugum icin ttnet üye adimi degistirmek istedim Degistirdigimde oyuna girdim ve karekterlerimin olmadigini fark ettim Hemen from"dan destek sayfasina baktim ve sorunun kaynaini ögrendim Ama sorun bende degil diye dusunuyorum cünkü mynet "den ben hepsini tek tek transfer etmistim ttnet e DESTEK "de yazan konu /color]
TTNET Üye adımı değiştirdim. Oyuna girdiğimde karakterlerimi göremiyorum. Karakterlerim silindi mi?
Hayır, karakterleriniz silinmedi. TTNET Oyun üye adınızı değiştirdiğinizde bize yeni bir kullanıcı olarak göründüğünüz için karakterlerinizi göremezsiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeden, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Üyelik olarak seçip bilgilerinizi giriniz.
Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız. TTNET Oyun üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni TTNET oyun üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:
Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.
NOT: TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni TTNET Oyun üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski TTNET üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
Ben dediklerinizi yaptim ama 4 gündür ne olumlu nede olumsuz cevap aldim ne yapmam gerekiyor bi yetkili aciklama yaparsa sevinecegim
Not : Mynet Cevap vermiyor ____TTnet Rapor tutyor Sobee cevap vermiyor bir ikv oyuncusu olarak üzülüyorum bu duruma 1 senelik emeklerim o karekterler ...
Geçmiş olsun kardeşim.
Umarım hesabıan ve çarlarına yeniden kavuşursun.
Kızılbey , Tahirbey , İstanbulkurtu , Twıty ,
Sizlerden ricam ,kardeşimizin sorununa bir çözüm bulmanız.
Gerekli işlemler , tarafından yapılmış.
Şimdi sıra sizde , beklemesi gerekiyorsa , ne kadar daha bekliyecek , bir cevap yazarmısınız.
AlpAykan yazdı:Geçmiş olsun kardeşim.
Umarım hesabıan ve çarlarına yeniden kavuşursun.
Kızılbey , Tahirbey , İstanbulkurtu , Twıty ,
Sizlerden ricam ,kardeşimizin sorununa bir çözüm bulmanız.
Gerekli işlemler , tarafından yapılmış.
Şimdi sıra sizde , beklemesi gerekiyorsa , ne kadar daha bekliyecek , bir cevap yazarmısınız.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Eee sende biyerine kina yakarsin be gülüm kralar gidince soytari sarayda kendini iparator sanarmis cokmu canini yaktim hii söyle ) Sana bisey diyimi su ortamda carlarim gelsede hos gelmesede sende haklisin iyi oldu birakmak icin neden aslinda yönetimin yaptiklari görmeyipte hala bir birimize destek yerine laf sokabiliyoruz biz bunlari hak ediyoruz saygilar iyi fromlar ...
Eee sende biyerine kina yakarsin be gülüm kralar gidince soytari sarayda kendini iparator sanarmis cokmu canini yaktim hii söyle ) Sana bisey diyimi su ortamda carlarim gelsede hos gelmesede sende haklisin iyi oldu birakmak icin neden aslinda yönetimin yaptiklari görmeyipte hala bir birimize destek yerine laf sokabiliyoruz biz bunlari hak ediyoruz saygilar iyi fromlar ...
abı sen takma ya saygı gorecegın ınsalardan gor yeter sana saygı gostermese ne yazar anca formda oter