okuyunca kanım dondu bunlar bizim hesaplarımızı kulanıcı adlarımızı resmen ifşa ediolar araların + pm private mesaj yani özel mesaj kişiye özel atılan hiç bir mesaj tarafların rızası olmadan okunamaz bu bir bilişim suçudur kardeş acil olarak bu nesajı sobee ye gönder bu korkunç bidurum işallah doğrun deil dir hiç bir neden le ve hiç bir sebeple kişisel mesaj lar okunamaz ve mynete güvenip kartı numaramıza kadar girioruz bu korkunç durum bilgi gizliliğinide yapılan sözleşmeyede aykırı acil önlem alınmalı ve bu kadar bilinçsizce hareket edenlere müdahale edilmeli
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda.....
İsmail gelmiş
Bittimi yaw askerlik ?
Bu konu canımı cok sıktı özelimize giren adamlar herşeyi yapar hesap da çalar bunlar.
Alınmaca yok Tılsımda calınan carların hesabını Selinden ve Ayan dan sorarım arkadaş.
Benim ki bitmeyecek be zülfü devlet avantaj sundu bize devletin malı olarak tim lerde olcam iç güvenlikte kadrolu kalcam egitimler mülakatlar gececek yani benim askerlik yok devlet mehsubuyuz artık :lol:
sunucuda rötgen de var demek anlaşıldı benim carım bos ara sra bakın icinde kızlar yazar işinize yarar belki BBG biri sizi öpüyor
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Yaw arkadas bu Tılsım için değil sadece tüm İkv oyuncularının haberlendirilmesi lazım.
Genel etkileşime en az 10 diğer bütün sunuculara da 10 ar defa konu actım hem konuyu hem hesabımı sildiler.
Uçmayı bilmiyosanız İ....... sizin neyinize
Yahu ben bu oyunda kredi kartı hesap numaraları aldım defalarca sifre veriyorlar birşeyler oluyor
karı koca dahi var arasında muhabbeti gecen sevgili vs gibi özel şeyleri görecekler ise burda ne işimiz olur
Benim korkum yok baksınlar ama bakanıda İyi bir hos ederim sonra TV lere cıkar tv tv gezer bana saldıran asabidj vardı diye :lol:
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir