Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ceronimooo »

DESPONYA ve AYANXKEVİN isimli yoneticilerin asagıda paylasacagım resimde gecen sadece kendi egolarını tatmin etmek ve diger insana güclü oldugunu hissettirmek icin ,onun ozel yazısmasını okuması etik ve oyun kuralları acısından normalmidir?
Oyun evreninde uyulması gereken kurallar bellidir. Kurallara riayet eden birinin ozellinin okunması kisilik haklarının ve ozgurlugunun kısıtlanması demek degilmidir?
Profesyonel yonetim anlasyısi icin calısan yetkillerin konu hakkında acıklama yapmalarını bekliyorum.

Bu durum hakkında sorumluların cezalandırılması icin tüm yasal haklarımız mahkemelerde kullanılacaktır.

Mustafa YILMAZ

http://yfrog.com/0jekran112110035227j
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası

Re: Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?

Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Merhabalar,

Bahsetmiş olduğunuz durumun çözüm mercii İKV Forum'ları değildir. " www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden sıkıntınız ile alakalı bir bildirim yaparak gerekli cevaba ulaşabilirsiniz.

NOT: Forum dahilinde yapılan bildirimler, resmiyet taşımamaktadır.

İyi Forumlar

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası

Genel iletisim bolumune acmıs oldugum ozel yazısamlarımızın gereksiz ve sebepsiz yere AYANXKEVİN ( Göker ) DESPOİNA (Oyundaki ismi Özlem olan = Selin GUNGOR) olan yonetici arkadasların keyfi olarak yaptıkları davranısın daha beteri konunun hicbir acıklama yapılmadan silinmesi ile dahada enteresan bir hal almıstır.
Amacı oyun evrenine ve bizlere himet olan gorevleri ve yetkileri belirli bu kisilerin herkesin ozelini istedikleri anda okuyabilmeleri ve onlara bunu belli ederek rahatsızlıkv ermelerinin izahını bekliyorum.
Konu silindigi sürece yenisi acıklama yapılana kadar acılmaya tarafımdan devam edilecektir.

http://img19.imageshack.us/img19/33/ekr ... 035227.jpg
Kullanıcı avatarı
Terkidiyar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Terkidiyar »

özelımızın okunması son derece rahatsız edıcı bısıdır ve bızlere yapıulmıs bır haksızlık

Kod: Tümünü seç

[code]
[/code][/b]PİŞMANLIK İÇİN ÇOK GEÇ AMA KABUS İÇİN HENÜZ ERKEN
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası

Konuya cevap olarak resimi incelemeden kapatan yonetici arkadasın resimdeki dialogları okuyarak islem yapmasını istiyorum. Konu hakkında herkes magdur olmus yada olabilecek durumdadır. Evinize birinin girip yatak odanızı gozetlemesi ile oyundaki ozel konusmalarınızın anında izlenip sizie hava atar gibi gosterilmesi caok ayıp . Terbiyesizlik ve saygısızlıktır.
Herkesin fotoyu dikkatlice incelemsini rica ediyorum.
Resimi gorebilmek icicn linki kopyalayıp bos bir web tarayıcı ekranına yapıstırmanzı yeterlidir.
Kullanıcı avatarı
Terkidiyar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Terkidiyar »

bu ayanxkevın ve desponıa yonetıcı sıfatlarını hak etmıyorlar bunların bır an once yonetımden uzaklastırılmalarını ıstıyoruz ayrıca kımsenın yonetım dahı olsa ozelını okumaya hakkı yoktur kım bu hakkı verıyor onlara :ugeek: rezıllıkte ustunuze baskasını tanımıyorum ayan ve desponıya gelın bırakın hakkını veremedıgınız ısın yonetıcılık sızın neyınıze bu ne haddsızlık !

Kod: Tümünü seç

[code]
[/code][/b]PİŞMANLIK İÇİN ÇOK GEÇ AMA KABUS İÇİN HENÜZ ERKEN
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

İyi de Desponia Özlem falan değil ki iyi kolpalamış =D Bilen biliyor kim olduğunu ;) Ama ona bişey olmaz rahat ol boşuna da uğraşma =D
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası

Biz kimin kim olduguyla degil Özel konusmalarımızın izlenebilmesi ve alenen bunun övgu gibi dalga gecerek acıklanmasına tepkiliyiz. Sen konunun ciddiyetine varamamıssın bence. Kimse ile özel bi durumunu paylasmazsın artık. ayrıca daha oncekia actıgım konuya cevap veren yonetici arkadas bu yetkinin sadece SOBE de oldugunu belirtip konumu kaldırdı. Sadece ben gorebildim acıklamayı. Madem bi sorun yok neden actıgım konu kaldırılıyor ve kaldıran yetkili neden kimligini belli eden bi acıklama yapmıyor.kaldıran kislerinde bunlar olma ihtimali cok yüksek. Burda cocukca bi kavfa felan vermiyoruz. Gm seviyesinde bir acıklama yapılmasını bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Veda »

Okuduklarım karşısında şok oldum.Özellerimizin okunduğunu şu foto sayeyesinde anlamış bulunmaktayım.Yönetici olmak demek,insanların özellerine müdahale etme hakkımıdır?Bu hakkı bu iki kişiliğe kim verior bu nasıl bir oyun yönetimidir?Bu oyun için biz para verip plus alıyoruz ,karşılığı özellerimizin deşifre edilmesimidir?Şimdi diğer yöneticilere soruyorum-bu arkadaşların yaptıkları cezasızmı kalcak??????Adı üstünde ÖZEL olan özel kanalımızı özgürce kulanmak istiyoruz,bu arkadaşların görevden alınmalrını ve gerekli cezanın verilmesini bekliyoruz!!!!
Haksızlığa gelemem.. Hatır gönül dinlemem ben kurşun yerim laf yemem... Ölürüm ama doğruyu söylemekten vazgeçmem...

ŞEKERPAREE
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön