Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Terkidiyar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?

Mesaj gönderen Terkidiyar »

Kardesım maden bole bır durum var bunların ustu yokmu onlara bas vuralım ..
Bole ısmı olur bunlar ıstedıgını yapıyoda bız nıye yapamıyoz bızde para verıyoz..
YE KURKUM YE dewrımı....
Bu ıs ya temızlenecek yada temızlenecek burda bıtmez....
Yonetım pasa pas vermetın sutu gorelım ....
Bu ısı duzeltın ve ceza alması gerekenlerı cezalandırın.

Kod: Tümünü seç

[code]
[/code][/b]PİŞMANLIK İÇİN ÇOK GEÇ AMA KABUS İÇİN HENÜZ ERKEN
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

bunların üstü bunlara bu Vasfı veren kişiler.
Bu bahsedilen kişilerin yolladıkları CV değil var olan GM arkadaşları sayesinde ordalar.
İşte bu yüzden Arkadaşları onlara ceza vermiyor. Hee şöyle olur Ceza verdik derler ordaki isimleri siler yerlerine sahte isim yazarlar.
Nasılki şimdiki isimleri sahte olduğu gibi ;)
Kullanıcı avatarı
Terkidiyar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Terkidiyar »

Evet 6 cı sayfaya dıkkat Marjınal ısımlı arkadasın fotosuna bakın ne kadar haklıyızzzz..
Ayanxkevın kımsın sen kural koyuyorsun ???
Burda kımse kımseye kural koyamaz oyunun bellı kuralları harıcınde .
Adam kendını okadar kaptırmıskı dokunulmazlıgı var sankı ıstedıgını yapabılır ..
Ayanxkevın ve Desponia elınde bulunan yonetıcı vasfının ellerınden alınmasını ıstıyorum ..
Böle bencıl ınsanların ellerınde bole ayrıcalıkları olmamalı .
Çok acık bır sekılde bellı etmıslerdırkı kendı menfaatlerı ıcın kullanıyolar bu hakkı gorewınız olanı yapın.
En kısa zamanda buna el atılmalı ve forumda paylasılmalı ayrıca yonetıcı vafsıyla verılenler alınmalı ellerınden hak etmıyorlar...

Kod: Tümünü seç

[code]
[/code][/b]PİŞMANLIK İÇİN ÇOK GEÇ AMA KABUS İÇİN HENÜZ ERKEN
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Bakın Despoina yani Selin 4 arkadaşı bana saatlerce hakaret ettiler ve kendiside online olduğu halde hiç bir işlem yapmadı.
Ben kendisine bu söylenenler hoşuna gidiyor dediğimde bana ceza verdi.
Arkadaşlarını şikayet etmiş olmama rağmen o isimler şikayetimde tam 6 saat sonra ceza aldılar.
Ve karakterler 1 seviye beni tanımayan insanlar başka sunucudan gelmişler ve karakterimi görme durumlarıda olmadığı halde Benim kadın karakterde olduğumu biliyor ve bu şekilde hakaretlerine devam ediyorlardı.
Yaklaşık 2 saat süren bu mücadelede küfür etmemem zoruna gittiği için kendisine hakaret ettiğim gerekçesi ile 1 gün susturma cezası verdi ve anında kendi oyunda iken.
Şimdi bu arkadaşlara karşı duran herkesi tehdit eder olmuşlar. Biz zamanında uyardık dinlemediler.
Gerçekten bu oyunda bu işi hakeden kişilere değilde. Kim GM ile veya Roa ile yakın ise ona verilmesi devam etmez inşallah.
Bu oyunu Mevlüt Dinç yaptı buralara ise biz oyuncular getirdik unutulmaması gerekir.
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Veda »

Değerli Arkadaslarım...
Uzun süredir icerisinde bulundugumuz ikv dunyasında mutlu ve huzurlu gunleri gecirmeyi ilk gunden beri hep istemisimdir. Bunun icicn elimden gelen gayret ve ozeni gosterdim. Adil yonetim ve oyuncuların esit sartlarda olduguna inancımı dun geceye kadar hep tasıdım.Fakat konuda hepinizinde gordugu gibi acıklama bile yapmaya tenezzül edilmeyen bu kadar oyuncuyu hice sayarak belkide hala birilerinin
*ozelini izlemeye devam ediyolardır.
*İnsanlar guven duymadıkları hicbir yer ve konuda yer almak istemezler. güven bütün iliskilerin basıdır. profesyonelce yonetilmesi gereken ülkemizin yerli ouyununda boyle bir olayın olması cok üzücüdür. İyi olan tes seyse hala iyi insanların oyunda bulunması ve bu olay esnasında okumaları ve yorumları ile konuya destek vermeleridir.
*Bir tane cürük elma bütün bir kasayı mahfetmeye yetmesin. Güvenimiz tekrar kazanılsın ve bizler olmadan yadni oyuncualrı olmadan bu oyunun bir hic oldugu gercegi yonetim tarafından asla unutulmasın.
*Ülkemizde yeterince sorun varken, ayrılmaya sogutulmaya calısılırken ikv gibi türk oyununa inatla devam eden sabırlı ve ilgili cok cok degerli olan tüm arkadaslarımın bu ve bundan sonraki her konuda haklarının korunmasının ilk amac olmasını diliyorum.
*Destek ekibi ceza konusunda bizlere yeri geldiginde 2 dk gibi bir sürede ceza verebilmekte fakat dun geceden beri bekledigimiz cevap yada acıklama bir türlü gelmemektedir.
Tüm oyuncu arkasaslarıma bu gibi konularda verdikleri destek, gosterdikerli ilgi alaka ve hala inatla oyuna bu sartlarda devam eden olgun tavırları icin tesekkür ediyorum. Haklıların her zaman kazanması ve adaletin yeniden kurulması icin birligimize ve insai duygularımıza haklı bekleyisimize devam edecegiz.
bir sonuca bağlanmadığı sürecede bu konuyu yılmadan dile getireceğiz..resimdeki karakter benimdir sewgilerimle Şekerparee
Haksızlığa gelemem.. Hatır gönül dinlemem ben kurşun yerim laf yemem... Ölürüm ama doğruyu söylemekten vazgeçmem...

ŞEKERPAREE
Kullanıcı avatarı
MaRJinaL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MaRJinaL »

Özlem sen bu ekiple takiliyordun degilmi ?
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
_________________________________________________________________________________
Zorabi
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ceronimooo »

HarunYILMAZ yazdı:Bu oyunu Mevlüt Dinç yaptı buralara ise biz oyuncular getirdik unutulmaması gerekir.
Keske bunu akıllarından hic cıkarmaslar ne güzel olur. Eger oyunun pluslarını makinaya girmek icin zorla yükletmek yerine sorunları cozmeye astlarını yetistirmeye gercek profesyonel ekip kurmaya calıssalar bence daha cok plus paket satılır. Sunuda belirtmek istiyorum ismimi ve kimligimi bu olaydaki kisileri acıkca ilan ettim. Oyun hesabım bu kisilerin etkisi ile ban yada herhangi haketmedigim bir sebeple cezalandırılır yada etkilerinin oldugunu anladıgım an bu oyun benim icinde bitmis demektir.
Gecmiste bu gibi bazı olaylarda Suclu degil ne yazıkki hep sadece adalet isteyenler haksızlıga ugradılar. Temennim bunlardan ders alınıp kimseyi kırmadan gercekten gerekli islemin yapılarak bildirilmesi tüm oyuncular ile yada sikayet sahibi olanlarala paylasılamsıdır. Güzel günler hayalime devam ediyorum...

"Çingeneyi padişah yapmıslar ilk babasını kesmis"

NOT: Resimde mevcut olan Çatlax karakteri Şekerparee' ye aittir.
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Veda yazdı:Değerli Arkadaslarım...
Uzun süredir icerisinde bulundugumuz ikv dunyasında mutlu ve huzurlu gunleri gecirmeyi ilk gunden beri hep istemisimdir. Bunun icicn elimden gelen gayret ve ozeni gosterdim. Adil yonetim ve oyuncuların esit sartlarda olduguna inancımı dun geceye kadar hep tasıdım.Fakat konuda hepinizinde gordugu gibi acıklama bile yapmaya tenezzül edilmeyen bu kadar oyuncuyu hice sayarak belkide hala birilerinin
*ozelini izlemeye devam ediyolardır.
*İnsanlar guven duymadıkları hicbir yer ve konuda yer almak istemezler. güven bütün iliskilerin basıdır. profesyonelce yonetilmesi gereken ülkemizin yerli ouyununda boyle bir olayın olması cok üzücüdür. İyi olan tes seyse hala iyi insanların oyunda bulunması ve bu olay esnasında okumaları ve yorumları ile konuya destek vermeleridir.
*Bir tane cürük elma bütün bir kasayı mahfetmeye yetmesin. Güvenimiz tekrar kazanılsın ve bizler olmadan yadni oyuncualrı olmadan bu oyunun bir hic oldugu gercegi yonetim tarafından asla unutulmasın.
*Ülkemizde yeterince sorun varken, ayrılmaya sogutulmaya calısılırken ikv gibi türk oyununa inatla devam eden sabırlı ve ilgili cok cok degerli olan tüm arkadaslarımın bu ve bundan sonraki her konuda haklarının korunmasının ilk amac olmasını diliyorum.
*Destek ekibi ceza konusunda bizlere yeri geldiginde 2 dk gibi bir sürede ceza verebilmekte fakat dun geceden beri bekledigimiz cevap yada acıklama bir türlü gelmemektedir.
Tüm oyuncu arkasaslarıma bu gibi konularda verdikleri destek, gosterdikerli ilgi alaka ve hala inatla oyuna bu sartlarda devam eden olgun tavırları icin tesekkür ediyorum. Haklıların her zaman kazanması ve adaletin yeniden kurulması icin birligimize ve insai duygularımıza haklı bekleyisimize devam edecegiz.
bir sonuca bağlanmadığı sürecede bu konuyu yılmadan dile getireceğiz..resimdeki karakter benimdir sewgilerimle Şekerparee
Size yapılan bu haksızlık zamanında bana da yapıldı. Bu yüzden eskiye dair bir şey gerekirse ben temin ederim.
Bir şey gerekirse her zaman yanınızda olduğumu unutmayınız...
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Veda »

Evet malesef kürşat bir kaç kere migrat ve sığınaklara beraber girdik.Fakat durum şu o çarda benim olduğumu bilmeden böle bir hata yaptılar,şuan itibariyle kimliğimi açıklamış bulunmaktayım açıklamalarını merakla bekliorum.Tabi açıklama yapacak yüzleri varsa...
Haksızlığa gelemem.. Hatır gönül dinlemem ben kurşun yerim laf yemem... Ölürüm ama doğruyu söylemekten vazgeçmem...

ŞEKERPAREE
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Veda »

Harun bey ilginize çok teşekkür ederim öncelikle.Geçmişe dair sizden duymak istediklerim var açıkcası,bu iş yargıya intikal edecek tarafımdan..daha fazla bilgilemem için yardımcı olursanız sevinirim.

ŞEKERPAREE
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön