Adım Mustafa YILMAZ Yasım 31
Adımı,, kalıbımı, namusumu, serefimi koyarım ben bu konunun gerçek olduğuna değilse verilsin cevabı mail bekliyorum. Yada burdan acıklansın neyin ne oldugu. Hic kimse yok hile kontrolu bilmem sunun kontrolu felan demesin sakın . GM geldi aksam kontrol etti car oyundan hic cıkmadan herhangi bi hile bulunmadı. Bulsa bile bu sekilde hitap edilmezdi zaten.
Araya 3 gr girdi mertlik bozuldu
İyiler gitti kotuler meydanı bol buldu
Sessiz kalıyım dedikce bunlar azdı
Gerisi Allaha kaldı...
Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?
- ceronimooo
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ceronimooo yazdı:Adım Mustafa YILMAZ Yasım 31
Adımı,, kalıbımı, namusumu, serefimi koyarım ben bu konunun gerçek olduğuna değilse verilsin cevabı mail bekliyorum. Yada burdan acıklansın neyin ne oldugu. Hic kimse yok hile kontrolu bilmem sunun kontrolu felan demesin sakın . GM geldi aksam kontrol etti car oyundan hic cıkmadan herhangi bi hile bulunmadı. Bulsa bile bu sekilde hitap edilmezdi zaten.
Araya 3 gr girdi mertlik bozuldu
İyiler gitti kotuler meydanı bol buldu
Sessiz kalıyım dedikce bunlar azdı
Gerisi Allaha kaldı...
Mustafa abim Katılıyorum sana ...
araya 3 gr girdi mertlk hakktten bozuldu....
İyiler hep gitti...
İyiler hep oyunu bıraktı....
Sonuc he diyorlarki sen olsanda olmasanda oyun devam eder...
EVet oyun devam ediyor ama bk gibi devam ediyor oynayanlar oyundan tad almadıkdan sonra bu oyun devam etmiş etmemiş hic kimse icin önemi yok....
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
İkv yönetimi yine oyunu çirkinleştirmek adına elinden geleni yapmıştır(hırsızlığa, emeğe saygısızlığa gerekli yaptırımı uygulamayarak) Unutulmaması gereken birşey warki yönetimin bu tawrını sürdürmesi halinde burası yol geçen hanı gibi sadece 3-5 ay oynanıp nefret edilerek çıkılacak bir platform olarak kalacaktır... İnsanların özeline girilipte güç gösterisi yaparcasına milletin gözüne sokmaları terbiyesizlik we ahlaksızlıktan başka birşey değildir, ozaman o fısılda bölümünü kaldırın insanlar nasıl olsa izleniyor!!! Herkes söyleden bölgeden klandan we gruptan konuşmaya dewam etsin... 2.5 senedir bu oyunu her ayı plus olarak 2 hesabımla oynamaktayım we her geçen gün görüyorumki paramızla rezil oluyoruz we ikv yönetimi buna sessiz kalıyor... Her işte olduğu gibi yönetici seçimlerindede belirli kurallar muhakkak wardır we her görewde olduğu gibi ''görewini çıkarları doğrultusunda suistimal eden şahıslar görewinden uzaklaştırılır'' yönetimin bu hatasını anlamasını beklemekteyiz, gereği yapılmadığı takdirde hergün bu yemeği ısıtıp önünüze koyacağız...
Eskiler bizi tanır, yeniler örnek alır...
eĞER IKV yönetimi Yönetim olsadı bu kadar kişi oyunu bırakmış olmazdı Eğer yönetim tarafsız olsadı sunucudaki Küfürbazları kaldırırdı ama yönetim tuturmuş bi ölüm oyunu bi grup bölgeleri gidiyor oyuncular ne yapıyor kimin umrunda ama bişeyide ortaya cıkardımı desteğe ben size Sadece yabancı oyundaki Yönetimleri Örnek almanızı tavsiye ederim.. Selini çok iyi tanırım Ahmet avcıla arası süper( buna yalakalıkmı ne denirse bilmem ) Ikv yönetimi Biraz Kendinizi Silkeleyin acaba bu oyuncular nie oyunu bırakıyor oyundan soğuyor . aklıma gelmişken forum yöneticisi orda destek destek diyon ama destekten cevap gelmiyor..

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Şimdi konuya bir bilirkişi lazım oda ben...
Amisosxxbambam Selin namı diğer Despoina, Tofita ve gerçek soyadını yazmayıp İstanbul kıyamet vakti resmi sitesinde değişik bir soy adı yazan kişi.
Şimdi burda yazacaklarım büyük ihtimal ile silinecek.
Selin i benden fazla tanıyan birde Celal vardır bu oyunda. ancak Selin Test takımına alındığında da Yönetici olduğunda da tepkimi göstermiştim. Kendisi ve kendisi gibi olan Test takımı üyeleri kimi zaman beni kıskançlıkla suçladı kimi zaman ise bana oyunda küfür ettirmek için toplanıp hakaret ettiler. Ben bu olayları yakşalık 10 ayrı mail ve fotoğraflar ile Desteğe bildirdim ancak şöyle bir durum varki Destek ekibinde o şikayetleri okuyan kişiler Bu arkadaşlara üstten inme yöneticiliği peşkeş çeken kişilerdi.
Bakın ben 3 yıldır birlikte oynadığım ve bu oyunda hesaplarıma izinsizce girebilen bir kişiden bahsediyorum.
Yakınlığımı siz düşünün. Şimdi bu insanlar Hak etmedikleri bir Vasıf ile karşımızda ve bugün özel konuşmaları okuyarak yeri geldiğinde tehdit edebilecek durumdalar.
Bir sürü haksızlık var ve buna devam ediyorlar ve edecekler.
Şimdi desteğe Mail atın diyor iyi niyetli arkadaşlar ve yöneticiler. Ancak bu insanlar hiç başvurmadıkları bir vasıf a getiren kişiler sizce bu insanlara ne ceza verecek.
Burda biz konuşacağız Ama yine bize ceza verilecek...
Biz aylardır konuşuyoruz ne gerekiyrosa yapıyoruz ama işte kimse başına gelmedimi anlamıyor.
Haksızlık var diyoruz ama dinleyen olmuyor maalesef...
Şimdiye kadar kimseyi kıskanmadık kıskanacak olsak Gm ler bizi msn e eklemez.
Biz onların msn adreslerini bulur ekler yalakalık yapardık.
Hadi bakalım bu işin sonu nereye ulaşır merak ile bekliyorum...
Harun YILMAZ
Amisosxxbambam Selin namı diğer Despoina, Tofita ve gerçek soyadını yazmayıp İstanbul kıyamet vakti resmi sitesinde değişik bir soy adı yazan kişi.
Şimdi burda yazacaklarım büyük ihtimal ile silinecek.
Selin i benden fazla tanıyan birde Celal vardır bu oyunda. ancak Selin Test takımına alındığında da Yönetici olduğunda da tepkimi göstermiştim. Kendisi ve kendisi gibi olan Test takımı üyeleri kimi zaman beni kıskançlıkla suçladı kimi zaman ise bana oyunda küfür ettirmek için toplanıp hakaret ettiler. Ben bu olayları yakşalık 10 ayrı mail ve fotoğraflar ile Desteğe bildirdim ancak şöyle bir durum varki Destek ekibinde o şikayetleri okuyan kişiler Bu arkadaşlara üstten inme yöneticiliği peşkeş çeken kişilerdi.
Bakın ben 3 yıldır birlikte oynadığım ve bu oyunda hesaplarıma izinsizce girebilen bir kişiden bahsediyorum.
Yakınlığımı siz düşünün. Şimdi bu insanlar Hak etmedikleri bir Vasıf ile karşımızda ve bugün özel konuşmaları okuyarak yeri geldiğinde tehdit edebilecek durumdalar.
Bir sürü haksızlık var ve buna devam ediyorlar ve edecekler.
Şimdi desteğe Mail atın diyor iyi niyetli arkadaşlar ve yöneticiler. Ancak bu insanlar hiç başvurmadıkları bir vasıf a getiren kişiler sizce bu insanlara ne ceza verecek.
Burda biz konuşacağız Ama yine bize ceza verilecek...
Biz aylardır konuşuyoruz ne gerekiyrosa yapıyoruz ama işte kimse başına gelmedimi anlamıyor.
Haksızlık var diyoruz ama dinleyen olmuyor maalesef...
Şimdiye kadar kimseyi kıskanmadık kıskanacak olsak Gm ler bizi msn e eklemez.
Biz onların msn adreslerini bulur ekler yalakalık yapardık.
Hadi bakalım bu işin sonu nereye ulaşır merak ile bekliyorum...
Harun YILMAZ
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
Şunuda eklemek isterim.
Konuştuklarımı resimlerle ispatlamaktan zevk alırım.
Bir konu daha ekleyeyim.
Amisosxxbambam Çarını uzun süre silmeyen Selin hanım bir gün birden o çarı sildi.
Ancak şöyle bir durum oldu Despoina Karakterinde Aniden beliren bir Ejder Asa oldu.
Hani isim değiştirmek suç ya Acaba diyorum Amisosxxbambam daki Ejder oraya nasıl geçti.
Eğer hatalıysam ispatlarlar herhalde
Konu hakkında görüşmek isteyen olursa Özelden mesaj atsın msn verim...
Konuştuklarımı resimlerle ispatlamaktan zevk alırım.
Bir konu daha ekleyeyim.
Amisosxxbambam Çarını uzun süre silmeyen Selin hanım bir gün birden o çarı sildi.
Ancak şöyle bir durum oldu Despoina Karakterinde Aniden beliren bir Ejder Asa oldu.
Hani isim değiştirmek suç ya Acaba diyorum Amisosxxbambam daki Ejder oraya nasıl geçti.
Eğer hatalıysam ispatlarlar herhalde
Konu hakkında görüşmek isteyen olursa Özelden mesaj atsın msn verim...
Harun Denilecek Söz bırakmamışsın söylediklerine harfi harfine katılıyorum..!

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Bu gecen gun yasanmis bir olay ama üzerinde durmamistim
http://i1011.hizliresim.com/2010/11/21/6615.jpg
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
_________________________________________________________________________________
Zorabi
_________________________________________________________________________________
Zorabi
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
İşte Yönetim işte oyun sonra harun konuşunca sende herleye laf söylüyon diyorlar...
Bugüne kadar hep Roa dan Adam alıyoruz diye abin kızıyordu şimdi sizden aldık yine laf söylüyor
Yönetimmi ben Yönetim diyince 5 dk durup düşünüyom