Meteora 2. bir giriş LODOS larında Hakkı !!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Meteora 2. bir giriş LODOS larında Hakkı !!!

Mesaj gönderen ozaerden »

Getto artık kendi sunucunda devam et kavga büyür böyle. ShackLee sende sus artık kardeşim adın şanın yok kaybolup gideceksin. :D
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
ShackLee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ShackLee »

ozaerden yazdı:Getto artık kendi sunucunda devam et kavga büyür böyle. ShackLee sende sus artık kardeşim adın şanın yok kaybolup gideceksin. :D
Bundan emin Olma Beni Tanıyan çok Kişi var Dostum..Ayrıca sana Laf Söylemeleri Doğru,hak Ediyorsun ama sen ve Senin gibilerle Uğraşacak hiç Halim yok. ;)
Eminönü

Control
ISMETBEY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ISMETBEY »

ASLINDA YORUMLARI DA FAZLA OKUMADIM AMA ZATEN METEORA 2. Bİ GİRİŞE GEREK YOK AMA HASEKİ KAPISI KAPATILMALI MUTLAKA.KUSURA BAKMAYIN AMA MADEM BİZ METEORA O KADAR KASARAK GİRİOZ SİZDE AYNEN BİZİM GİBİ KASARAK GİRİN MISIR ÇARŞISINA (AMACIM ARZLARLA TARTIŞMAK DEĞİL SADECE GM DUY SESİMİ!) :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Merhabalar,
gmlerin işi gücü yok aç kapı kapat kapı... bırakın adamlar yeni lwl lerle uğraşsın. yok kapı açılsın kapı kapansın. birbirinize saygılı oyun oynayın ne kapı açılsın ne kapı kapansın. adamların işini kolaylaştıracak bir yorum görmedim daha. bir sorunuda biz hallederiz gmler siz karışmayın diyenide görmedim. Ya bende bu oyunu oynuyorum ne haseki açılsın istedim aklıma gelmedi ne ölünce kesene ezik dedim. Kural belli kesilmek istemiyorsan klana girmicen. görevi olana saygılı olcan olmuyorsan saygı beklemicen. Haksızlığı gördüğünde bana dokunmayan yılan bin yaşasın demicen konuşcan.
bangır bangır benim charım çalındı diyenler var. çalındığını bilenler var. sizler o adamlara prim vermeyin, alışverişi muhabbeti kesmezseniz onun yerine haa iyi yapmışsın bana da item ver derseniz. GM ler size elbette ben nasıl müdehale edeyim der. Adama diyorum ki bu char çalıntı alışveriş yapmayın. diyorki kp lazım bana ne... ertesi gün charı çalınsa anında burdan yazar yandım anam diye. diyeceğim laf belli ama ona kp kas sana ne (bu arda çalınan char benim değil)
kafayı değiştirin kafayı, kapıları değil.

iyi forumlar
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
ISMETBEY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ISMETBEY »

Sanatkarr yazdı:Merhabalar,
gmlerin işi gücü yok aç kapı kapat kapı... bırakın adamlar yeni lwl lerle uğraşsın. yok kapı açılsın kapı kapansın. birbirinize saygılı oyun oynayın ne kapı açılsın ne kapı kapansın. adamların işini kolaylaştıracak bir yorum görmedim daha. bir sorunuda biz hallederiz gmler siz karışmayın diyenide görmedim. Ya bende bu oyunu oynuyorum ne haseki açılsın istedim aklıma gelmedi ne ölünce kesene ezik dedim. Kural belli kesilmek istemiyorsan klana girmicen. görevi olana saygılı olcan olmuyorsan saygı beklemicen. Haksızlığı gördüğünde bana dokunmayan yılan bin yaşasın demicen konuşcan.
bangır bangır benim charım çalındı diyenler var. çalındığını bilenler var. sizler o adamlara prim vermeyin, alışverişi muhabbeti kesmezseniz onun yerine haa iyi yapmışsın bana da item ver derseniz. GM ler size elbette ben nasıl müdehale edeyim der. Adama diyorum ki bu char çalıntı alışveriş yapmayın. diyorki kp lazım bana ne... ertesi gün charı çalınsa anında burdan yazar yandım anam diye. diyeceğim laf belli ama ona kp kas sana ne (bu arda çalınan char benim değil)
kafayı değiştirin kafayı, kapıları değil.

iyi forumlar
KARDEŞ DEDİĞİM GİBİ AMACIM TARTIŞMAK DEĞİL Bİ DAHA GİRMEYİ DE DÜŞÜNMÜYORUM EMİNÖNÜ FORUMUNA AMA BİRİNİN CHARININ ÇALINMASI İLE HASEKİ KAPISI, METEOR GİRİŞİNİN NE ALAKASI VAR? SEN CEVAP YAZARSIN BEN GİRMİCEM BİDAA :D
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

yazının içeriğini dikkatlice okursan olayın aslında kapı değilde kafa yapısından kaynaklandığını açıkladım. Orda verdiğim sadece bir örnekti yanlış kafa yapısına dair. anlayacak yapıda olduğunuzu düşünerek yazmıştım. bundan sonra örneği ne için verdiğimide eklerim kafanız karışmaz.

iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

ShackLee yazdı:
ozaerden yazdı:Getto artık kendi sunucunda devam et kavga büyür böyle. ShackLee sende sus artık kardeşim adın şanın yok kaybolup gideceksin. :D
Bundan emin Olma Beni Tanıyan çok Kişi var Dostum..Ayrıca sana Laf Söylemeleri Doğru,hak Ediyorsun ama sen ve Senin gibilerle Uğraşacak hiç Halim yok. ;)
Bi karakter kasamadım diye (zamanım yok) düşmanım çoğaldı ama emin ol arkadaşım ve çevrem çok. Zamanım olsa halin dumandı. ;)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Spedy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Spedy »

nuter72 yazdı:Bende bi lodosum ama katılmıyorum arzlarda ztn normal güçte birini kesçeka dam yok hep ezük ezük sağlam adam yok ve deparlayıp giriyoruz belki biz yada çok kişi geliyoruz ama onlar meteordan nasıl çıkıyorlar bunuda düşünün ? biz meteora giremiyoruz onlarda meteordan çıkamıyor.
Savascı ACısından Sorun yok Gecıyor Ya BuyucuLer ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön