Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?
Re: Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?
bazılarımız özelden şifre ve üyelik adı paylaşıyor..bu ortaya çıkan durum yüz kızartacak bir durum olmalı ikv yönetimi için..tabiki kızaracak yüzleri varsa..çalınan çarların altında İKV DESTEK EKİBİNİN parmagı varmı acaba diye geçmedi değil..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
Arkadaşlar sorun sadece özelinizin okunup okunmaması değil, aynı zamanda yetki sahibi yapılan kişilerin bu yetkiyi kötüye kullanmasıdır. Desponia ile Ayanxkevin kimdir, nedir, necidir kimliği kişiliği nasıldır bilmem fakat bu şahışların İyi insanlar olduklarını düşünüyor olabilirsiniz ama bence fena halde yanılıyorsunuz. Belirleyici olan ellerinde yetki geçtiğinde sergiledikleri davranış biçimidir. Görüyoruz ki yönetici olmaları ile sunucuda şikayetleri, rahatsız edici davranışları incelemek olan görevlerini unutmuşlar ellerine geçirdikleri yetki ile korku krallığı kurma çalışmasına başlamışlardır.
Bence geçmişte sergilenen iyi davranışlar istediklerini elde etmeye yönelik rol sergilemesinden başka birşey değildir. Hala yönetici olarak adil davranıp bu yetkiyi kötüye kullanmasalardı onlar için söylenen olumlu görüşlere inanabilirdim ama durum açıkça ortadadır.
Desponia ve Ayanxkevin Madenleri size bırakalım, oyundaki yakın arkadaşlarınızla tartışmalara girmeyelim, bize özelden genelden küfür ettiklerinde şikayet etmek için kendimizi hiç yormayalım. Konuşmalarımızı da skype den yapalım. Yada en iyisi oyunu yönetici ve arkadaşları hariç herkes oyunu bıraksın sizlerde rahatça kendi kendinize oynayın.
Bu yazıyı yazarken hesabımın kitlenmesi riskini göze alıyorum. Fakat bu iğrenç birşey. Kabul edilemez ve daha da kötüsü yönetimin bunu örtbas etmeye çalışmasıdır. Bir oyunda bile torpilin işlediğine yetki sahiplerinin kendi çıkarları doğrultusunda güçlerini kötüye kullanmasına inanamıyorum. İyi ki burası bir oyun, daha hayati konuların yaşandığı bir platform değil demek ki yaşananlar ne boyutta olurdu düşünemiyorum.
YÖNETİM HERKES HATA YAPABİLİR, SEÇİMLERİNİZ YANLIŞ OLABİLİR. BU ANDAN SONRA SİZE DÜŞEN GÖREV, HATANIZI ÖRTBAS ETMEK DEĞİL TELAFİ ETMEKTİR.
Bence geçmişte sergilenen iyi davranışlar istediklerini elde etmeye yönelik rol sergilemesinden başka birşey değildir. Hala yönetici olarak adil davranıp bu yetkiyi kötüye kullanmasalardı onlar için söylenen olumlu görüşlere inanabilirdim ama durum açıkça ortadadır.
Desponia ve Ayanxkevin Madenleri size bırakalım, oyundaki yakın arkadaşlarınızla tartışmalara girmeyelim, bize özelden genelden küfür ettiklerinde şikayet etmek için kendimizi hiç yormayalım. Konuşmalarımızı da skype den yapalım. Yada en iyisi oyunu yönetici ve arkadaşları hariç herkes oyunu bıraksın sizlerde rahatça kendi kendinize oynayın.
Bu yazıyı yazarken hesabımın kitlenmesi riskini göze alıyorum. Fakat bu iğrenç birşey. Kabul edilemez ve daha da kötüsü yönetimin bunu örtbas etmeye çalışmasıdır. Bir oyunda bile torpilin işlediğine yetki sahiplerinin kendi çıkarları doğrultusunda güçlerini kötüye kullanmasına inanamıyorum. İyi ki burası bir oyun, daha hayati konuların yaşandığı bir platform değil demek ki yaşananlar ne boyutta olurdu düşünemiyorum.
YÖNETİM HERKES HATA YAPABİLİR, SEÇİMLERİNİZ YANLIŞ OLABİLİR. BU ANDAN SONRA SİZE DÜŞEN GÖREV, HATANIZI ÖRTBAS ETMEK DEĞİL TELAFİ ETMEKTİR.
ozeli neden okuma geregi duysunlar ki kim kiminle sevgili is magazinsel boyutta sanirim.eyvahh o zaman benim gizli bir gm sevgilimin oldugunuda ogrendiler ortalik fena karisacak 
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
- xMykonSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
yakında benim kapıma gelirler çünkü özelden ben GM lerin ve Forum Yöneticilerinin .... :lol: :lol:

- ceronimooo
- İskele Babası
Ciddi ve cok onemli olan bir konuda seviyesiz ve gereksiz sacma ifadelerle yer alman üzücü. Lütfen konu hakkında yorum yapma ve sagılı ol.xMykonSx yazdı:yakında benim kapıma gelirler çünkü özelden ben GM lerin ve Forum Yöneticilerinin .... :lol: :lol:
Ayrıca Gm ve Forum yoneticileri hakkında kullandıgın ifadeler icin teessüf ediyorum. Onar gelmesede kapına bu kafa ile gidersen baskaları mutlaka gelir.
En iyi bilmen gereken ve üzerinde tasıman gerken özellik SAYGI !!!!!!!!
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
- xMykonSx
- Sahaf Yardımcısı
Ne saçma düşünüyorsunuz 
Gmler özel konuştuklarımızı okuyabilir mi
Suçtur
Büyük ihtimal konuştuğun kişi orada duran kişilerden birine pm ile konuştuklarınızı yaşmıştır o da genele yazmıştır
Suçtur
Büyük ihtimal konuştuğun kişi orada duran kişilerden birine pm ile konuştuklarınızı yaşmıştır o da genele yazmıştır
En son xMykonSx tarafından 21 Kas 2010 17:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

kişilerin özel yaşam alanlarına girilmesi, başkaları tarafından görülmesi mümkün olmayan bu alanların izlenmesi ve kaydedilmesinin cezai yaptırımları mevcuttur. Buna göre hesabınızın bir başkası tarafından ele geçirilmesi, sizin özel yaşam alanınıza saldırı olacağından dolayı TCK 134/1 gereği altı aydan iki yıla kadar hapis ve adli para cezasına hükmolunabilecektir. Şayet bunların yayılması, kanundaki tabiriyle ifşa edilmesi durumunda suçun nitelikli hali oluşacak ve TCK 134/2 gereği bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunabilecektir.
yukarıda belirttiğim kanun maddelerine göre cezai müeyyidelere bağlanmışsa da işin uygulama kısmı biraz sancılıdır. Bahsedilen hususların soruşturma aşamasında ispatı hayli zor ve teknik bir konudur. Savcıların iş yükünün fazla olması, kendilerine gelen teknik konulara yoğunlaşamamasına ve soruşturmanın aylarca sürmesine sebep olsada bu davanın peşini brakmayacam.
yukarıda belirttiğim kanun maddelerine göre cezai müeyyidelere bağlanmışsa da işin uygulama kısmı biraz sancılıdır. Bahsedilen hususların soruşturma aşamasında ispatı hayli zor ve teknik bir konudur. Savcıların iş yükünün fazla olması, kendilerine gelen teknik konulara yoğunlaşamamasına ve soruşturmanın aylarca sürmesine sebep olsada bu davanın peşini brakmayacam.
Haksızlığa gelemem.. Hatır gönül dinlemem ben kurşun yerim laf yemem... Ölürüm ama doğruyu söylemekten vazgeçmem...
ŞEKERPAREE
ŞEKERPAREE
Arkadaslar yonetim bu konuya yapacagi tek aciklama yetkileri dahilinde ozel mesajlarin okundugudur.yonetim tilsimdan bazi oyunculari tehdit olarak goruyoruz bu yuzden taktiklerini onceden bilmek icin ozellerini okuyoruz demelerini beklemiyoruz kaldi ki yonetim hakkinda ki dialoglarimizi ozelden ve oyunda yapacak kadar cahilde degiliz.mantiksiz olan baska bir nedense ozel hayatin mahrumiyeti her ortamda ilgi cekici olmustur.beceriksiz ekibin beceriksiz ciraklari sayesinde bu ikv kotu yonetiliyor diye kanit aramamiza gerek kalmiyor.ozelin okunmasi cok tepki alacagi icin gizli kalmasi gerektigini bile anlayamiyorlar.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
- ceronimooo
- İskele Babası
xMykonSx yazdı:Ne saçma düşünüyorsunuz
Suçtur
Yasın yada aklın kıt galiba senin. Ben senin gibi sut bebesi yada IQ seviyesi düsük birimiyim sacma islere giriyim. Konusulan kisinin birisi benim yanımda iken digerinde o anda telefonda konusuyor oldugum diger kisi mevcuttu ve resmen olay gozumuzun onunde yasandı. Biliyosan konus dinleyelim bilmiyosan sus ADAM diyelim.
Seviyenin daha fazla düsmemesi adına sana artık cevap vermiyorum. SAYGI kelimesini sana bir kez daha hatılatarak seninle yazısmamızı sonlandırıyorum. Ayrıca oyun kayıt edilmektedir ve istendigi zaman geri Gm yada üst düzey diger kisiler tarafından incelenmek icin geri sarılabilir. İncelensin gorelim kim ne yapmıs.
Ben bos konusmam ve vaktimi sacmalılarla ayırmam eger bu konuda hatalı yada kusuru olan kisi ben ve magdur olan arkadaslarımsa verilecek her türlü cezayı kabul eder. Toplum huzurunda bu arkadasalrımızın haklarını iade eder gunahımızı cekeriz. lakin nasıl ALLAH'ın 1 olduguna eminsem bu konudaki olayın gercekliginede o kadar eminim.
İsmim cismim ve kim oldugum acık sekilde bellidir ve kanalın büyük cogunlugu beni tanır.
Bu konu devletimizin yargı organlarına yonetimin vercegi cevap sonrasında iletilecek ve özel haklarımızın iadesi ve suana kadar yasanmıs varsa magduriyetlerin tazminatlarının sorunlulardan alınması saglanacaktır.
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
- xMykonSx
- Sahaf Yardımcısı
Size çok gülüyorum Adamı tanıyıp etmeden karar veriyorsunuz yargılayıp infaz ediyosunuz benim IQ mun düşük olduğunu mu düşünüyorsun Al o zaman sana #@!?
Saygı çerçevesindede oynanır bu oyun insanın saygılı davranması için saygı görmesi gerekmez midir bunun doğru olduğunu inanıyorsan git savcılığa suç duyurusu aç
Saygı çerçevesindede oynanır bu oyun insanın saygılı davranması için saygı görmesi gerekmez midir bunun doğru olduğunu inanıyorsan git savcılığa suç duyurusu aç