Madene sağ tıkladığında açılan pencereyi karakterinin kafasının üstünde tut çok rahat topla yazısına tıklarsın...fenerli41 yazdı:saol aga da başka taktikler verin ya hala kapış kapış götürüo adamlar ..?snmz35 yazdı:art arta 2-3 tane bile cıkıyo bazen de 200 cekmede anca cıkıyofenerli41 yazdı:hepinizi anladım da bi kabocn ne dedi anlamadım teşekkürler. deneyecegim ..kaBocNn yazdı: topLa yazısını tut çek.
he bu arada İRİDYUM . MAVİ TOPAZ . Gibi Önemli Madenler Kaç Saat Arayla Cıkıyor?
Maden Çekme Taktiği Lazım ?
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Maden Çekme Taktiği Lazım ?
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Tskxtatanga yazdı:Madene sağ tıkladığında açılan pencereyi karakterinin kafasının üstünde tut çok rahat topla yazısına tıklarsın...fenerli41 yazdı:saol aga da başka taktikler verin ya hala kapış kapış götürüo adamlar ..?snmz35 yazdı:art arta 2-3 tane bile cıkıyo bazen de 200 cekmede anca cıkıyofenerli41 yazdı:hepinizi anladım da bi kabocn ne dedi anlamadım teşekkürler. deneyecegim ..kaBocNn yazdı: topLa yazısını tut çek.
he bu arada İRİDYUM . MAVİ TOPAZ . Gibi Önemli Madenler Kaç Saat Arayla Cıkıyor?
Deniyeceğim Bakalım Olucakmı ..
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !
Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

aldatmaz2012 yazdı:Yavaş yavaş yavaş yavaşşşşşşşş mavı topaz 200 çekımdemı cıkmıyor oha dıyorum çüşş diyorum en fazla 60 çekımde cıkıyor genelıne bakarsan 20. seferde çıkıyor yavaş ol yavaş 200 müş yok artıksnmz35 yazdı:art arta 2-3 tane bile cıkıyo bazen de 200 cekmede anca cıkıyofenerli41 yazdı:hepinizi anladım da bi kabocn ne dedi anlamadım teşekkürler. deneyecegim ..kaBocNn yazdı: topLa yazısını tut çek.
12 Çekim 5 topaz 7 Mavi topaz çektim.... Ayrıca mantar toplayan charda 3500 mantar var çantasında gano yok.. her seferinde 300 mantar çekerek çıktım :evil:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
anLamamışsın sanırım 
Madene sağ tıkLa. sonra topLa yazısını tut hıc bıyere tıklama. yazı yazabılırsın. tab iLe yaratık secıp kesebLrsn. mause ıLe bı yere tıkLama
madenı gordugun zaman topLaya tıkLa. artık herkes böyLe yapıyor
Madene sağ tıkLa. sonra topLa yazısını tut hıc bıyere tıklama. yazı yazabılırsın. tab iLe yaratık secıp kesebLrsn. mause ıLe bı yere tıkLama
Topla yazısını tut derken ? Yani, madene tıkla Topla yazısı çıksın bekle. Maden çıkınca toplaya bas bu mu ??kaBocNn yazdı: anLamamışsın sanırım
Madene sağ tıkLa. sonra topLa yazısını tut hıc bıyere tıklama. yazı yazabılırsın. tab iLe yaratık secıp kesebLrsn. mause ıLe bı yere tıkLamamadenı gordugun zaman topLaya tıkLa. artık herkes böyLe yapıyor
![]()
Ama Topla'ya bastığında bidaha Topla yazısı çıkmıyo o da ayrı bi muamma
Kafa ambele oldu benim :? :? :lol:
2009-2013
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
JouRney yazdı:Topla yazısını tut derken ? Yani, madene tıkla Topla yazısı çıksın bekle. Maden çıkınca toplaya bas bu mu ??kaBocNn yazdı: anLamamışsın sanırım
Madene sağ tıkLa. sonra topLa yazısını tut hıc bıyere tıklama. yazı yazabılırsın. tab iLe yaratık secıp kesebLrsn. mause ıLe bı yere tıkLamamadenı gordugun zaman topLaya tıkLa. artık herkes böyLe yapıyor
![]()
Ama Topla'ya bastığında bidaha Topla yazısı çıkmıyo o da ayrı bi muamma![]()
Kafa ambele oldu benim :? :? :lol:
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
12 çekımde 7 mavı topazManasiyok yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Yavaş yavaş yavaş yavaşşşşşşşş mavı topaz 200 çekımdemı cıkmıyor oha dıyorum çüşş diyorum en fazla 60 çekımde cıkıyor genelıne bakarsan 20. seferde çıkıyor yavaş ol yavaş 200 müş yok artıksnmz35 yazdı:art arta 2-3 tane bile cıkıyo bazen de 200 cekmede anca cıkıyofenerli41 yazdı:hepinizi anladım da bi kabocn ne dedi anlamadım teşekkürler. deneyecegim ..kaBocNn yazdı: topLa yazısını tut çek.
12 Çekim 5 topaz 7 Mavi topaz çektim.... Ayrıca mantar toplayan charda 3500 mantar var çantasında gano yok.. her seferinde 300 mantar çekerek çıktım :evil:
tabi tabi tabi tabi
tabi tabi tabi tabi
tabi tabi tabi tabi
tabi tabi tabi tabi
tabi tabi tabi tabi
tabi tabi tabi tabi
tabi tabi tabi tabi
tabi tabi tabi tabi
tabi tabi tabi tabi
tabi tabi tabi tabi
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

1.5 yıla yakın suredır ben topaz madenındeyım bir kere 12 defada 7 mavı cıkmadı topaz madenı asla ama asla 12 defada 7 mavı vermez he al vıdeoya bir defa yap o yaptıgını ben sana 1 kamyon dolusu mavı topaz verıcem
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Bir kamyon dolusu mavi topazın olsaydı bunu düşünmezdin bilealdatmaz2012 yazdı:1.5 yıla yakın suredır ben topaz madenındeyım bir kere 12 defada 7 mavı cıkmadı topaz madenı asla ama asla 12 defada 7 mavı vermez he al vıdeoya bir defa yap o yaptıgını ben sana 1 kamyon dolusu mavı topaz verıcem

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

Gel teskılatta benı bul sana 45 mavı gosterıcem charını sılıcekmısın ?TeaM09 yazdı:Bir kamyon dolusu mavi topazın olsaydı bunu düşünmezdin bilealdatmaz2012 yazdı:1.5 yıla yakın suredır ben topaz madenındeyım bir kere 12 defada 7 mavı cıkmadı topaz madenı asla ama asla 12 defada 7 mavı vermez he al vıdeoya bir defa yap o yaptıgını ben sana 1 kamyon dolusu mavı topaz verıcem![]()
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-