Ya Arkadaşlar Bugün İridyumları Kılpayı Kaçırdım. Yanımdaki Adamlar Parmak Isırttırmıyor...!
Lütfen Bana Bi Madeni Hızlı Çekme Taktiği Söleyin .. Maus Hassasiyeti Falan Full.. Başka Birşeyler Gerek?
Maden Çekme Taktiği Lazım ?
Maden Çekme Taktiği Lazım ?
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !
Hamican--> 48 Level --->Eminönü --->Savaşçı

- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Maden Çekme Taktiği Lazım ?
topLa yazısını tut çek.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Madenin Çıkmasını Bekleme.Her Saniye Sağ Tıkla Aynı Saniyede Toplamış Olursun.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Madenler 5 dk da bir çıkmaktadır.En son ne zaman çıktı saatine bak.Mesela 12:50 de çıktı en son.Sen 12.54 de herşeyi bırak sadee madene bak ve dikkatli ol.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
hepinizi anladım da bi kabocn ne dedi anlamadım teşekkürler. deneyecegim ..kaBocNn yazdı: topLa yazısını tut çek.
he bu arada İRİDYUM . MAVİ TOPAZ . Gibi Önemli Madenler Kaç Saat Arayla Cıkıyor?
Bastığınız Yerler ! , İnsanların Birbirine Kıydığı Kutsal Toprak Ve Hepsinden Akan Kırmızı Kan ' Dır !

art arta 2-3 tane bile cıkıyo bazen de 200 cekmede anca cıkıyofenerli41 yazdı:hepinizi anladım da bi kabocn ne dedi anlamadım teşekkürler. deneyecegim ..kaBocNn yazdı: topLa yazısını tut çek.
he bu arada İRİDYUM . MAVİ TOPAZ . Gibi Önemli Madenler Kaç Saat Arayla Cıkıyor?
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
saol aga da başka taktikler verin ya hala kapış kapış götürüo adamlar ..?snmz35 yazdı:art arta 2-3 tane bile cıkıyo bazen de 200 cekmede anca cıkıyofenerli41 yazdı:hepinizi anladım da bi kabocn ne dedi anlamadım teşekkürler. deneyecegim ..kaBocNn yazdı: topLa yazısını tut çek.

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Yavaş yavaş yavaş yavaşşşşşşşş mavı topaz 200 çekımdemı cıkmıyor oha dıyorum çüşş diyorum en fazla 60 çekımde cıkıyor genelıne bakarsan 20. seferde çıkıyor yavaş ol yavaş 200 müş yok artıksnmz35 yazdı:art arta 2-3 tane bile cıkıyo bazen de 200 cekmede anca cıkıyofenerli41 yazdı:hepinizi anladım da bi kabocn ne dedi anlamadım teşekkürler. deneyecegim ..kaBocNn yazdı: topLa yazısını tut çek.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Maden tamamen random sistemdir..Ard arda 4 kere mavi de gelebilir bakarsın 100 çekmede çıkmayadabilir...aldatmaz2012 yazdı:Yavaş yavaş yavaş yavaşşşşşşşş mavı topaz 200 çekımdemı cıkmıyor oha dıyorum çüşş diyorum en fazla 60 çekımde cıkıyor genelıne bakarsan 20. seferde çıkıyor yavaş ol yavaş 200 müş yok artıksnmz35 yazdı:art arta 2-3 tane bile cıkıyo bazen de 200 cekmede anca cıkıyofenerli41 yazdı:hepinizi anladım da bi kabocn ne dedi anlamadım teşekkürler. deneyecegim ..kaBocNn yazdı: topLa yazısını tut çek.

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!