DequeL yazdı:arkadaşlar herkes kendini yazmış arkadaşlarını yazmış ama bence selimin çarı Rbdxtrix en iyi büyülerin birisi onun gibi üstü ful mor (Şahaser) olan 1-2 kişi var ama sizlerden ismini göremedim .)
Ayakkabı harıc ustum ful mor ıstesem onuda uretırım fakat bence gereksız .d ama yınede yenıldıgım veya berabere kaldıgım arkadaslar var. buyucude ıtem o kadar onemlı degıl zekanı kullanmak daha onemlı (bence). Iyı buyucu olarak;
Söylediğine katılıyorum fredik ama senin yazdığın kişiler arasın dada kestiklerim var büyü bilgilerimi paylaşırım
tabi nankörlük yapmayacaklarsa çok enteresan olaylar wardır büyünün üstünde ve çok basit aslında bilen bilir 1 can ile 100 canlı büyücüyü kestiğimi hatırlayan hatırlar 14 dk lık ws leri xp neyse özelden yazarsan bildiklerimi paylaşırım tabi kendilerini en tepede görenler başkasından bilgi almayı sevmezler ben bildiklerimi paylaşırım siz bildiklerinizi böylece büyücüyü geliştiririz şunu unutmayın her kez büyü kullanabilir ama sadece en iyiler farkı yaratır büyücü sayısı o kadar çok ki kişiler kendilerini belli edemiyor söylediğim gibi item sadece gb lere işe yarar elektirik , fizik , buz , çember farklı özellikleri ve karşısındakine göre güçleri vardır.
The end of Tkxxelegnasx (çalındı alış weriş yapmayınız)
tkxxelegnasx yazdı:
Söylediğine katılıyorum fredik ama senin yazdığın kişiler arasın dada kestiklerim var büyü bilgilerimi paylaşırım
tabi nankörlük yapmayacaklarsa çok enteresan olaylar wardır büyünün üstünde ve çok basit aslında bilen bilir 1 can ile 100 canlı büyücüyü kestiğimi hatırlayan hatırlar 14 dk lık ws leri xp neyse özelden yazarsan bildiklerimi paylaşırım tabi kendilerini en tepede görenler başkasından bilgi almayı sevmezler ben bildiklerimi paylaşırım siz bildiklerinizi böylece büyücüyü geliştiririz şunu unutmayın her kez büyü kullanabilir ama sadece en iyiler farkı yaratır büyücü sayısı o kadar çok ki kişiler kendilerini belli edemiyor söylediğim gibi item sadece gb lere işe yarar elektirik , fizik , buz , çember farklı özellikleri ve karşısındakine göre güçleri vardır.
The end of Tkxxelegnasx (çalındı alış weriş yapmayınız)
Yazdıgım buyuler arasında senı unuttum k.b . Bu arada bıldıgın seylerı ozel mesaj olarak atarsan sevınırım
karadul yazdı:en iyi şifa MAXŞİFA,LGENDXŞİFACISI en iyi buyu KRALXVELO,NÖTR savaşcı konusunda bilgim yok savaşlar grup bölgerıne alınmıyor :evil: :twisted: ama WS de en iyi savaşcı Asilbey(latifi var sadece bölgelerden duşun ıtemı yok)
Arkadaşlar ben kendimi iyi göstermiyorum ama heretixx ihsan kardeşim en çok sevdiğim kişilerdendir ama sölediğim gibi
gb lerde tek çekerim ama ws de ole deil kendide soledi bunu zaten demirxbüyücü emre kardeşim çok severim ama kazancı fiziksel olması sensizolamam kadir kardeşim eski lerden ama sadece eli hızlı xp büyük awantaj ama xp efemehmet baya ii oldunu solediler ama karsılasmadığım içn bişi diyemicem oyun hayat gibidir sen ne kadar az wurursan wur karsındaki sana hiç wurmaz ise kazanırsın hız we dayanıklılık en önemli kazançdır benm en zaaf yönüm hız zaten xp örnek oalrak sedat arkadaşımızı werebilirm çok hızlı pc kulanır öleki bi aralar büyü asa ile inatı birleştirdi hızlı deiştirmekten xp
inan hızlı bir pc ye we ele sahip olsaydım hiçbir ölm oyununu kaybetmezdim pc faktörüde war ama nese bunları özelde konusrk xp
Bunlar gerçekten boş muhabbet , Lodoslar yorum yapmıs lodosLarı yazmış ben hıc arz goremedım orada ..
Hıc kımse en ıyı degıLdır.Heran herşey degişebilir ..
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA