Bölgelerden sonra sunucumuzun en favorileri
Bölgelerden sonra sunucumuzun en favorileri
Gurup bölgelerinden sonra en iyi;SİFARLAR , SAVASCILAR,,BÜYÜCÜLER, kimlerdir,bunların arasındaki favoriniz. NOT: kimse demesin devamlı böyle konu acılıyor diye çünkü yeni esya sistemi ve yetenekler geldi son hali nasıl bilmiyoruz.
Re: Bölgelerden sonra sunucumuzun en favorileri
bunu öğrenmek sana ne gibi bir kazanç sağlayacak yada neden böyle bir şey yapma gereği duydun
...
Haklısın söyle cevap yazim 5 6 ay önce oyunu bıraktım forumdan takip ediyorum son hali merak ettigimden böyle konu actım.
dostum böyle konular insanları birbirine düşürür örneğin ben şifacılığı bırakdım grub bölgeleri geldi o zaman ben kötü bir şifacımı olmuş oluyorum bilgilerim tükenmişmi oluyor hayır itemlerin fazla bir önemi yok yetenekler konuşur örneğin full max savaşcım var ben wsde yeniliyorum çünkü savaşcı kullanmasını bilmiyorum ama şifadada beni kesebilecek savaşcı tanımam yeterki istediklerimi yapayım bu yüzden kimseyi birbirine düşürme
...
- karadul
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
en iyi şifa MAXŞİFA,LGENDXŞİFACISI en iyi buyu KRALXVELO,NÖTR savaşcı konusunda bilgim yok savaşlar grup bölgerıne alınmıyor :evil: :twisted: ama WS de en iyi savaşcı Asilbey(latifi var sadece bölgelerden duşun ıtemı yok)
Arkadasım bilmiyorum haklı olabilisin belki ama beni yanlıs anladın sanırım sadece iyi olanları bilmek istedim yorumunu yazasan sevinirim.
şifada ben savaşcıda yok büyüde tkxxelegnas böle bişidi
...
Şifa Bloodxknow(Car banLandı qq)EskiLerden x) // Büyüde Darkxray(Aynı Kader),,Eskilerden//Savaşçıda Mecxjuzzky(Carı siLdim)Eskilerden .. x))
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
HErkes Kendi ÇArını YAzmş Hayrdır YAv
Ha bence Oyuna girip en çok kim aranıor bölgeler için öle sormak lazm 
Nötr
Nötr
I lost my temper